reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina nie leczy się nigdzie, Ona wczesniej planowala nawet rozwód z nim. Ja rozumiem ze jest jej ciezko, ale przed jego smiercia tez tak było, byle komu podrzucic dzieci a Ona siedziec tylko ..
tatuaz super, ja pracuje w sklepie obok studia tatuazu własnie w Krk ;)

reklama
hej.

caly dzien mnie glowa boli, zimno mi. Chyba coś mnie lapie ;/

23may jakbys pisala o Ł siostrze. z tym ze ona meza nie stracila.ma go nadal, ale tez podrzuca dzieci i sądzi ze jesli siedzisz ze swoimi to i z jej mozesz. Tylko tu rodzenstwo ją opiernicza, ale to nic nie daje. ona jest tak szurnieta, zapatrzona w siebie, innych ma za zera ze glowa mala. Jak komus nie dogryzie to nie wyjdzie, a jak ktoś jej odpowie to gotowa oczy wydrapac.Kazdy wedlug niej to idiota, dziad, flej, bezguscie, kazda ma debila za meza, niewychowane dzieci tylko ona taka wspaniala, piekna, dzieci cudowne. i tyle.mnie oszczedza w swoich wywodach bo ja zasmieje jej sie w oczy i polecam psychiatre chociaz raz jej prawie trzasnelam w dziub bo mi ciesnienie podniosla a mialam dzien zmniejszonej tolerancji na glupote.

Paulina fajniutką masz core :)

aaaa no dzis sie dowiedzialam ze moja ciotka ( kiedyś pisalam o walnietej rodzinie ktora nienawidzi nas za nasz dom ) roznosi ploty o mnie po miescie. przemilo.. niech ja ją tylko spotkam..

Ostatnia edycja:
Paulina- ale Nikoli wlosy urosly i jaka dama z niej, rece w kieszeni i gosciowa jest :D
23may- co za baba ;/
Renata- zawsze w rodzinie sie znajdzie taka co to pod kazdym wzgledem och i ach :D a ciotce wspolczuje spotkania z toba :D

Leze sobie i odpoczywam. Dzien za dniem i jutro znowu sobota... Gotuje wlasnie warzywa na salatke jarzynowa bo cbodzi juz za mna od dawna.
Jak pogoda dopisze to moze rano wybiore sie na carboot.
Zawsze sobie obiecuje ze nie kupie dla malej zabawki zadnej :D ale jakos nie umiem sie trzymac tego postanowienia :D Ile ja juz zabawek do Pl poslalam dla siostrzenicy T, i za tydz znowu paczka ze stolikiem, pchaczem i przegladne z Majki tych edukacyjnych ale dla malusiow. Pozniej bedzie dla naszego drugiego, badz innego w rodzinie jesli sie trafi jakis maluch ;)

Mialam posprzatac lazienke, ale jakos mi sie nie chce. Jutro to zrobie.

Aa Paulina- tatuaz fajny, podobaja mi sie ale sama nie zdecydowalabym sie bo bym chyba tam darla sie na pol miasta :D I narobilas mi smaczka na Maca :D

Hejka:)

U nas znów cieplutko:) Po obiedzie może wybierzemy się na grzyby a pozniej idziemy na festyn bo jest u nas:)
Wczoraj najezdziłam sie rowerem, musiałam porozglądać się gdzie mniej więcej są ulice gdzie będę roznosic gazetki w środę, trochę tego jest;/

paulina Nikolka jest przesłodka:) Fajne ma włoski:) I tatuaż też super, odważna jesteś że planujesz drugi:)
23may ktoś musi uświadomić tej kobiecie że tak się nie robi.. ja miałam podobna sytuację rok temu z moja siostrą, ciągle wpychała mi siostrzenicę żebym prowadziła ją do szkoły, w końcu sie wkurzyłam i powiedziałam że będę prowadzić tylko w nagłych przypadkach, np jak jej druga córa będzie chora i trzeba z nią zostac w domu:) Oczywiście denerwowała się bo to moja chrześnica itp ale w końcu sama zrozumiała że robi błąd
magda smaka narobiłas na sałatkę jarzynową:) za mną chodzą krokiety ale jak myslę że trzeba grzyby i kapustę mielić, dla P. osobny farsz to mi się odechciewa:-)

Miłego dnia:)

23MAy w takim razie musisz nia potrzasnac troche.
MAGDA ty bys sie darla a ja przezywalam to w ciszy tylr ze z trzema 10 minutowymi przerwami bo slabo mi sie robilo, raz to myslalam ze odlece calkiem... ale w moich planach jest mnostwo tatuazy... jeden a racze dwa chcialabym takie dla siebie, dwa napisy albo jakies motywy odrazu pod posladkami.. widzialam u Turczynki ktora smigala w spodenkach ktore wygladaly jak majtki i miala cos takiego :p

Jest nadzieja na mieszkanie! Tyle ze po drugiej stronie Sztokholmu. Blisko centrum. W poniedzialek mamy wiedziec wiecej

Edit
Zrobilismy rezerwacje na swieta... wyplywamy 20.12 o 18.00 z Nynashamn, a wracamy 03.01 z Gdanska.. mimo tego ze A. ma urlop do 15.01 my wracamy wczesniej. Plyniemy promem bo mam nadzieje pojedziemy stad juz nowym autem.
MAGDA a wy wkoncu zjezdzacir na swieta?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina-mi się podobają kokardki pod posladkami:)
Trzymam kciuki za mieszkanie!
Magda-kurde ja na carbiicie juz lata świetlne nie byłam:/
Renata-oby cię choroba nie wzięła:)

Hej.

Paulina- nie na swieta nie lecimy, bo bilety w cenach kosmicznych jak dla nas...
Happy- noo ja sie nie wybralam dzis bo u nas burza od rana byla i deszcz, teraz takie ciezkie chmury wisza ze pewnie cos naciagna znowu..
Mdzialena- mmm krokiety tez za mna chodza :p

Ja juz posprzatalam, zrobilam rosol i salatke.
Teraz pije kawke. Wy tez tak macie ze do kawy musiscie miec cos slodkiego? Bo ja tak! Jakies ciasto, wafelek lub kawalek czekolady :D Dzis Maciek kroluje :p

Magda-jeśli chodzi o słodkie to jem całymi dniami a di kawy to już obowiazkowo. Pogoda u nas do bani:/
Za mną chodzi o ogórkowa jaj pojade do polskiego sklepu to kupie ogórki i zrobię.

reklama
Happy- tez uwielbiam slodkie :D do kawy musze miec, chociaz kawy codziennie nie pije. Ogorkowa u mnie miala byc w tym tyg, nawet ogorki kupilam, ktore T zjadl i tak jakos nie bylo ogorkowej :D U nas zimno tez...

Pojechalabym sobie do jakiejs galerii, ale jakos nie specjalnie mi sie chce, szkoda ze pod domem nie mam haha. Lenistwo mnie ogarnia :p

Do góry