reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie,
jakos nie po drodze mi na bb ale teraz mam chwile. Mieszkanie ograniete, mały w przedszkolu. W miare nadrobilam:tak: u nas leje.
Co do slodniego ja nie przepadam wiec nie musze miec do kawy:-p jak juz to jakies swojej roboty ciasto ale raz na jakis czas.
Paulina, Bartek ma bezrekawnik i kurtke, na razie chodzi w bluzie i bezrekawniku. Dzis cieplo gdy szlismy szedl w rozpietym bezrekawniku. Gdy pojde po niego wezme chyba mu plaszcz przeciwdeszczowy bo przemoknie. Musze jeszcze kalosze kupic bo ma za male:sorry2:

reklama
My juz po śniadaniu i kawę pijemy; ) dół domu juz posprzatany:)
Paulina-takich ideałów to jest dużo ale to wiele godzin ćwiczeń które nie zagwarantują ze będziesz tak wyglądać. Niestety kazda kobieta ma inną budowę i dwie osoby ćwicząc tak samo czasem wyglądają zupełnie inaczej. Jeśli bardzo chcesz podobnie wyglądać to musisz ćwiczyć.
Aniula-ja ostatnio zaprowadzalam małego do przedszkola w bluzie a jak go odbieralam to bralam właśnie kalosze i kurtkę przeciwdeszczowa.
Dziś u nas słonecznie i ciepło:)

W takim razie jade dzis po kurtke dla mlodej. Tu jest o wiele zimniej jak w PL. Wybierzemy sie autobusem bo z bucika to ciezko w taka pogode. Mloda wstala i je sniadanie, potem wyruszamy.

HAPPY tu duzo zalezy od budowy kosci. Widzac po siostrach tej dziewczyny ktore nie cwicza tyle co ona poprostu ladna figure maja w genach. A ona tylko poprawia cwiczeniami ;) ja tylko mowie ze wg mnie ta dziewczyna jest idealna

Hejka:)

My już po śniadanku, u nas chłodnio ale słońce od czasu do czasu wyjdzie:) Wczoraj byliśmy na grzybach, godzina czasu i mieliśmy całe wiaderko 10l:-)

paulina ja w takie chłodniejsze ale słoneczne dni zakładam synkowi bluzę, kamizelkę i chustke pod szyję :p Kurtki ma dwie takie na polarze i dwie cieńsze, dzisiaj na pewno ubierzemy tą na polarze bo jest zimno;/
Kalosze kupowałam w tamtym miesiącu a na chłodniejsze dni ma ocieplane

Co do swojego wyglądu to jestem zdania że najwazniejsze że podobam sie mojemu D. przy nim to moge nawet bez makijażu chodzić jemu to nie przeszkadza:) a jak komuś się nie podoba to niech się nie patrzy :p:p

Paulina-ja przy normalnej wadze też mam future niezłą tylko ten big ass wszystko psuje ; )
Co do kurtek Dennis ma 8 albo 9 wiec na jesień i zimę mu starczy. Butów tez ma kilka par ale musze jeszcze kupic jedne porządne adidasy ze kostkę.
Madzialena-ja właśnie mam takie kalosze z ocieplana wkładka i jak jest ciepło to mogr ja wyjac a jak chłodniej to wkładam. Myślę że będą dobre na angielska deszczowa zimę.

Moja adidasow ma tone, kalosze grube everest wiec napewno zimno w nich nie jest, na zime mamy adidas goretex. Teraz to w adidasach zwyklych smigac bedzie.

Ja zaraz lece do galerii, odezwe sie potem. Moze przy okazji spodnie sobie kupie bo w hm promocja, druga para za 50% ceny ;)

heja. U nas tez pochmurno, taka zgnilizna za oknem ;/

Moi panowie mają na jesien i kurtki i kamizelki. zakladam im roznie. zalezy od reszty ubioru. wszystko do siebie ma pasowac :) nutów tez mają kilka par. Ja ogolnie mam fiola na punkcie ubran dla F i O. i czapki.. jak widze fajną to nic ze mają po 10 par. mogą miec 11 :D

F jutro jedzie z klasą na zieloną szkole. nocleg po za domem. troche mam stracha bo F to jakby naturysta. co to bylo z gołym dupskiem z lazienki do pokoju smignąc :) nie odczuwa on wogole skrepowania. Obiecuje ze tam w lazience sie przebierze. No ja mam nadzieje :D

na obiad fasolka po bretonsku :D

Ostatnia edycja:
happymum ja dla małego mam kalosze zwykłe bez ocieplenia ale zakładam mu wtedy grube skarpety i jest ok:) a drugie ma takie jakby śniegowce, kalosze z futerkiem to na zime np. na sanki będą jak znalazł:)
Butów na zime nie ma będziemy musieli kupic, adidasów na teraz ma dwie pary a kurtek na zimę 3 pary także się nie martwię:) Trzeba będzie jeszcze zaopatrzyć sie w rajtuzy bo ma tylko 3 pary :)

My niedługo szykujemy się na spacer

Hej

Jaka u nas zimnica... swieci slonce ale normalnie jest MROZNO.. tylko 4stopnie byly w nocy.. brrrr

Siedzimy i tv ogladamy. Na spacer wybierzeny sie po 14 jak T wroci i zjemy obiad.

U nas dzis roladki schabowe na obiad.

reklama
Hej my po spacerku:)
Renata-tez tak mam ze wszystko musi do siebie pasować dlatego mały ma dużo ubrań i butów. Dodatków tez sporo.
Madzialena-na zimę mamy. Śniegowce i trepy takie ala górskie. Teraz adidasiw mały ma 4pary, no ale wysokie za kostkę chce mu kupić i takie żeby wody nue przepuszczaly.
Magda-u mnue ciepło tak ze w krótkim rekawie można chodzić.
Wampi-ja buty na przyszły rok mam z głowy bo mam juz 2 pary adidasow, sandały i zimowe. Oczywiście jak rozmiarowo będzie ok

Do góry