reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Dziewczyny moja mała wczoraj wieczorem zasęła bez piersi a w nocy przy każdej pobudce piła mleko z butelki. Hurra !!! :D

Ja też lubię słodkie ale ograniczam. Tym bardziej teraz będę, bo tak to karmienie trzymało moja linie :p
A wiecie że słodycze uzależniają?

co do tatuaży to podobaja mi się tylko u kogoś. Sobie bym nie zrobiła :p

reklama
Maciejka- noo malymi kroczkami sukcesik ;) bedzie lepiej powoli ;) Ja tez uwielbiam slodycze, po karmieniu piersia nie zaywazylam zebym jakos tyla czy cus ;) noo ale moi kochani i szczerzy do bolu bracia jak mnie zobaczyli to; Oo ale przytylas, wskoczylam na wage a tam waga taka sama ciagle. Jedynie mi sie biodra poszerzyly po porodzie i nic wiecej. Za to kazda ciotka klotka jak mnie widziala to ze wygladam super i ksztaltow nabralam :D Przy karmieniu mialam suoer cycole a teraz hmmm, musze ich szukac w staniku, wiec osuzkuje sie push-upem :D

Moja mamuska do nas wpadnie na pare dni, ale.sie ciesze :D

maciejka to super że w końcu się udało:-)
magda fajnie że mama Was odwiedzi :)

Co do slodyczy do kawy to ja niestety również mam do tego słabość:-) Obowiązkowo musi być czekolada lub delicje, mniam:) Lubie też biszkopty:)
My byliśmy na grzybach:) Na festyn nie idziemy raczej bo zaczęło padać;/ Lepiej niech pada teraz niż w środę jak będę gazety roznosić:-D

hej.

my dziś bez dzieci. Chlopaki chcieli zostac na noc u moich rodziców, bez mamy!! Tato dzieci zachwycony :D ciekawe czemu ?? :D hyhyhyhyhy

ja tez lubie slodycze. wafelki kakaowe lub kawowe, ptasie mleczko kawowe i czekolada... noooooz. musi byc w domu jedno z tych rzeczy. Bo jak niema to potrafie zycie komus uprzykrzyć. a najbardziej uwielbiam moczyc w kawie, mleku.. i taką berbeluche jesc :) mmmmmmmmniam.

dziś w koncy zrobilam burakowa zupe. Uwielbiam, ale chlopcy nie. i za czesto nie gotuje bo mi sie niechce sobie jednego im czegos innego. a ze dziś panowie stolują sie u babci to ja w koncu zjem to co uwielbiam.

Renata-zazdroszczę nocki bez dzieci :D
Dziewczyny mam do was takie głupie pytanie: czujecie się ładne/atrakcyjne? Jak patrzcie w lustro to widzicie ładną kobietę? Czy wszystko wam przeszkadza w waszym wyglądzie?

Heej, mam do was pytanie, co to moze byc. niby wyglada jak ugryzienie, ale ciagle wychodza jej nowe... na brzuchu i twarzy.
sama nie wiem co to jest

2014-09-20 19.26.43.jpg

Załączniki

• 2014-09-20 19.26.43.jpg
    2014-09-20 19.26.43.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 43
happy, ale ospa chyba swedzi, a ja to nie swedzi.. a jakby pająk to moze ktos tez by był pogryziony a tylko ona to ma...dziś miała dwie na buzi, poszłam ją kapać i wyszły kolejne dwie..

reklama
Dzięki :)
Magda tak tak piszesz, małymi kroczkami i będzie dobrze. Podchodzę do tego już tak długo aż w końcu się udało. Jak widać Mała sama musiała do tego dojrzeć i już :) mam nadzieję że to już koniec cyca 4ever;)
Fajnie że mama pomoże :)
Madzialena i co robisz z grzybami?
renata ptasie mleczko to moja słabość !!! To upojnej nocy :D
Happy ja lubię swój wyglad ;) jest mnóstwo rzeczy ktore bym poprawila ale i tak lubię siebie :D jakkolwiek to brzmi :p
23may a to jest takie szorstkie?

Do góry