reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Dziewczyny moja mała wczoraj wieczorem zasęła bez piersi a w nocy przy każdej pobudce piła mleko z butelki. Hurra !!! :D

Ja też lubię słodkie ale ograniczam. Tym bardziej teraz będę, bo tak to karmienie trzymało moja linie :p
A wiecie że słodycze uzależniają?

co do tatuaży to podobaja mi się tylko u kogoś. Sobie bym nie zrobiła :p

reklama
Maciejka- noo malymi kroczkami sukcesik ;) bedzie lepiej powoli ;) Ja tez uwielbiam slodycze, po karmieniu piersia nie zaywazylam zebym jakos tyla czy cus ;) noo ale moi kochani i szczerzy do bolu bracia jak mnie zobaczyli to; Oo ale przytylas, wskoczylam na wage a tam waga taka sama ciagle. Jedynie mi sie biodra poszerzyly po porodzie i nic wiecej. Za to kazda ciotka klotka jak mnie widziala to ze wygladam super i ksztaltow nabralam :D Przy karmieniu mialam suoer cycole a teraz hmmm, musze ich szukac w staniku, wiec osuzkuje sie push-upem :D

Moja mamuska do nas wpadnie na pare dni, ale.sie ciesze :D

maciejka to super że w końcu się udało:-)
magda fajnie że mama Was odwiedzi :)

Co do slodyczy do kawy to ja niestety również mam do tego słabość:-) Obowiązkowo musi być czekolada lub delicje, mniam:) Lubie też biszkopty:)
My byliśmy na grzybach:) Na festyn nie idziemy raczej bo zaczęło padać;/ Lepiej niech pada teraz niż w środę jak będę gazety roznosić:-D

hej.

my dziś bez dzieci. Chlopaki chcieli zostac na noc u moich rodziców, bez mamy!! Tato dzieci zachwycony :D ciekawe czemu ?? :D hyhyhyhyhy

ja tez lubie slodycze. wafelki kakaowe lub kawowe, ptasie mleczko kawowe i czekolada... noooooz. musi byc w domu jedno z tych rzeczy. Bo jak niema to potrafie zycie komus uprzykrzyć. a najbardziej uwielbiam moczyc w kawie, mleku.. i taką berbeluche jesc :) mmmmmmmmniam.

dziś w koncy zrobilam burakowa zupe. Uwielbiam, ale chlopcy nie. i za czesto nie gotuje bo mi sie niechce sobie jednego im czegos innego. a ze dziś panowie stolują sie u babci to ja w koncu zjem to co uwielbiam.

Renata-zazdroszczę nocki bez dzieci :D
Dziewczyny mam do was takie głupie pytanie: czujecie się ładne/atrakcyjne? Jak patrzcie w lustro to widzicie ładną kobietę? Czy wszystko wam przeszkadza w waszym wyglądzie?

Heej, mam do was pytanie, co to moze byc. niby wyglada jak ugryzienie, ale ciagle wychodza jej nowe... na brzuchu i twarzy.
sama nie wiem co to jest

2014-09-20 19.26.43.jpg

Załączniki

• 2014-09-20 19.26.43.jpg
    2014-09-20 19.26.43.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 38
happy, ale ospa chyba swedzi, a ja to nie swedzi.. a jakby pająk to moze ktos tez by był pogryziony a tylko ona to ma...dziś miała dwie na buzi, poszłam ją kapać i wyszły kolejne dwie..

reklama
Dzięki :)
Magda tak tak piszesz, małymi kroczkami i będzie dobrze. Podchodzę do tego już tak długo aż w końcu się udało. Jak widać Mała sama musiała do tego dojrzeć i już :) mam nadzieję że to już koniec cyca 4ever;)
Fajnie że mama pomoże :)
Madzialena i co robisz z grzybami?
renata ptasie mleczko to moja słabość !!! To upojnej nocy :D
Happy ja lubię swój wyglad ;) jest mnóstwo rzeczy ktore bym poprawila ale i tak lubię siebie :D jakkolwiek to brzmi :p
23may a to jest takie szorstkie?

Do góry