reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may może to rzeczywiście uczulenie np. na płyn do kąpieli, mój synek miał też plamy na buzi ale większe i nasilały się po wyjściu na słońce, dosyć długo miał te plamy, odstawiliśmy produkty mleczne i cytrusyi nic, nawet miał robione testy alergiczne które też nic nie wykazały, pomogła maść sterydowa od alergologa. Jeśli Cię to niepokoi to może lepiej pojdzcie do lekarza
maciejka my grzyby suszymy:) W tamtym roku narobiłyśmy z mama leczo i marynowane grzybki to teraz trzeba posuszyć :)
happymum ja często czuję się taka... nijaka:) Ale trochę w tym mojej winy bo bardzo dobrze wiem że jak wyprostuję i rozpuszczę włosy to nawet wyglądam ale mi się po prostu nie chce:) Nadprogramowe kg też są ale nie jest mi z tym aż tak zle:) najgorzej z piersiami, rozmiar B i w dodatku mało jędrne;/ szczerze to rzadko kiedy lubię swoje odbicie w lustrze:)

reklama
Dzięki dziewczyny-ja pocieszam sie tym ze mojemu S. Się podobam.
Renata-u mnie odwrotnie najpierw tyje w biodrach:/
N
Wyszykowalam S. Do pracy i zasnąć nie mogę:/

czy ja sie sobie podobam?? tak. juz sie podobam. moja figura to jest daleka od idealu. Biodra mam dosyc wąskie, posladków prawie wcale, nogi dosyc szczuple, biust miseczka B, przed ciązami C-D. jak zdejme stanik to oklapniete takie leza mi na brzuchu. zeby coś bylo w tym staniku to musze dobrze zebrac, biegac strach bo jak wypadną i sie rozwiną to sie potkne, nadepne :)
brzuch tragednia ale na plazy w staniku smigam.. i zadna sie nie odwazy glosno skomentowac :D mam pryszcze na twarzy, przed okresem na dekolcie, celulit, obwislą skore,rozstepy.Ramiona mam dosyc szerokie. tzn.. w porownaniu do bioder. Jak tyje to najpierw w plecach.. cycki pozniej, biodra na daaaaaaleeeekim koncu i wglądam wtedy jak taki nieforemny kloc :)
ale mimo to lubie siebie, zaakceptowalam swoją figure. Moglabym ją zmienic, ale po co?? zeby podobac sie innym?? nie musze :) za szczupla nie moge byc bo wyglądam strasznie. obecnie nie odbiegam w zadną strone od norm, mieszcze sie w ubrania i drzwi :) i nie przygniatam Ł w pozycji ja na gorze :D gdybym zaczela przygniatac.. zmienimy pozycje :D

Hahahaha jesteś the best :D

Happy chcialabym najpierw przytycz w biodrach. Moja dobra kolezanka ma taką figure i tez narzeka ze z tykiem ledwie sie miesci. ale zamienic sie ze mną nie chce ;/
Madzialena ja jak sie nie "zrobie" to tez wyglądam nijako. jak maly chlopiec. :D Zebym byla zauwazalna to musze miec pomalowane oczy, wlosy obowiązkowo prostuje, bo moje ani nie są prote ani sie nie krecą. takie kurde gniazdo na łbie. ooooooo bez poprawy nadawalabym sie jako czarownica do straszenia dzieci. Jakby ktoras potrzebowala.. to sluze pomocą :)

podobam sie dla Ł.. i wystarczy.

aa przepraszam. Mego ojca koedzy sie mną zachwycają :) srednia wieku 55+ :D mam powodzenie kurde!

Hej

Paulina- no to moja mama identyko, kawy ze zwyklym mlekiem nie wypije, tylko mleczko do kawy zageszczane :D jak bylam w Pl z rozpedu jej zwyklego nalalam a ona nawet nie sprobowala i mowi ze czemu ze zwyklym mlekiem jej zrobilam :D i jak nie ma mleczka to ze zwyklym dusi ta kawe jakby z cytryna ja pila :D

Czy ja sie sobie podobam? Hmm zalezy jaki humor mam :D Nie lubie swojego brzucha w rozstepach, mikro-cyckow. Jak bylismy nad morzem to tam z rostepami gorszymi od moich, ze zwisajacym brzuchem, cellulitem i mnie T rugal zebym w leb sie postukala a nie przezywala i zebym wybila sobie te obsesje :D jak mam gorsze dni to tak zawsze gadam to on tylko mowi ze mam cos z glowa i do psychiatry mam isc :D Jemu sie podoba a to chyba najwazniejsze jest ;)

U nas taka zimnica. Poszlam z mala na plac zabaw a wiatr mocny noo a ona oczywiscie czapki ubrac nie chciala, a w parku troche jej powialo to po 15min pod bramka stala ze chce wracac, wsiadla do wozka i siedziala :D

W ogole to spalam dzis w koszukce na ramiaczkach, w nocy chlodno bylo, a rano jak wstalam to do teraz boli mnie to ramie i kark jakby w przeciagu spala.. :D chyba starosc mnie dopada :p

reklama
MACIEJKA nie prawda :) ja mam swoj ideal, i to kobieta majaca poltoraroczne dzieciatko, Fotoblog k2laudia w Photoblog.pl
MAGDA wlasnie pije taka kawe bo nie mam mleczka :(

Moje dziecko jeszcze spi. Pewnie dlatego ze pogoda beznadzieja, 11stopni deszcz i okropny wiatr. A jak zaslonilam zaluzje tak u nas w pokoju jakby noc byla. Zreszta teraz siedze w salonie z rozsunietymi i polmrok.

Dziewczyny macie kurtki jesienne dla dzieci? Czy raczej gustujecie w bluzach a na to bezrekawnik?

Do góry