reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maciejka-wile trochę poczekać bi jak znajdę w ciążę od razu jak zacznę pracować to nue będzie mi sie macierzyński należał.
Paulina-ja lubię mieć wszystko zaplaniwane. Ale nie zabespieczamy sie tylko trochę uważamy wuec ryzyko zajścia w ciążę hest duze. Ps.jak zaczne pracować ti będę się zabezpieczac.

reklama
MADZIALENA noo sama sie sobie dziwie :p ale tak jak mowie narazie nie mamy mieszkania wiec odpada.
HAPPY mnie teraz A. moze zatrudnic bo ma wlasna dzialalnosc. Ale nie wiem co bedzie jesli zatrudni sie na bialo w se.

My wstalysny idziemy zrobic sniadanie i kawusie. Milego dnia!

Hejka:)
My juz też po śniadanku :) Kawę juz wcześniej wypiłam bo musiałam szybciej wstać żeby zaprowadzić siostrzenicę do szkoły, siostra robiła z rana badania więc ją wyręczyłam :) Synek od rana wziął się za kolorowanie i nawet ładnie mu to wyszło:) Ale troche leniuszek z niego co chwile przestaję żeby ręce odpoczęły hehe zawsze tak mówi jak mu się już czegoś nie chce robić, z jedzeniem podobnie ale pracujemy nad tym:)

Miłego dnia:-)

Hej.

Jak u nas w nocy padalo i burza taka byla ze masakra, noo ale wczoraj taka duchota byla wiec dlatego.

Dzis pochmurno i nie za cieplo..

Musze do miasta sie wybrac a tak mi sie nie chce ze szoook.. Wybiore sie autobusem zapewne.

Tak to u nas bez zmian ;)

Hejo.
U nas dziś cieplo. Rano byłam pozalatwiac sprawy w urzędach i papierkowe, i co.. i nic nie zalatwilam brakło mi czasu.. jak Mała wstanie to jedziemy jeszcze raz.. bylebym zdarzyla zanim pozamykaja.. zapisałam się do szkoły zaocznie w weekendy tylko papiery muszę doniesc. No i dlatego byłam dziś zrobić zdjęcie i pierwszy raz podoba mi się :D
Co do okresu to tak jak ktoras z dziewczyn pisala, początki czerwone końcówka bardziej brazowa.
A dzidziusia też bym chciala drugiego, ale na razie poczekamy. Musimy mieszkanie znalesc i finansowo lepiej wyjść. Ale nie chce większej roznicy dzieci jak 2-3 lata. Tabletki biore ale chcialabym zmienić na spirale bo zdarza mi zapomnieć i godzinę po czasie wziac.

A u nas pieknie. Bylysmy w centrum w mcdonaldzie bez wozka na nozkach. Szok. Jakis 1/1.5km w jedna strone. Jutto wybierzemy sie do galerii na nogach ;)
Ide na kolejny tatuaz w grudniu. Teraz jak bylismy to juz sie nawet zapisalam ale strach po ostatnim tatuazowym bolu mnie sparalizowal. Teraz juz sie nie dam bo zabardzo sie w to wciagnelam haha przezylam bol pocesarkowy to bol przy tatuazu tez przezyje ;)

A co do okresu.. to ja wlasnie przez pierwsze 48h mialam prawie czarna krew, a potem zywa czerwien.

Co do Nikoli to lapcie zdj ;) a na drugim zdjeciu z kuzynem, mialam wtedy pod opieka caly dzien 9miesiecznego bobasa i moja 23 miesieczna... hardcore!!

Załączniki

• 1411125020559.jpg
    1411125020559.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 1411125093026.jpg
    1411125093026.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 47
Heeej,

Paulina fajna ta Twoja Nikola, a jaki juz masz tatuaz? i w Krk robiłas?
Wampi ja tez dzis mam taka zamułe ze....

Ale miałam wczoraj nerwy.. Wszystko przez siostre A. odkad zmarł jej mąż Ona uważa że kazdy ma obowiazek wszystko zrobic za nią, wsyzstko się jej należy. Dzieci podrzuca kazdemu a sama siedzi i nic nie robi.. Wczoraj bylismy u rodziców A. i akurat Ona przyszła z dziecmi i tesciowa swoja i siedzą dwie królewny na hustawce dziecko im lata samopas po schodach itp i ciagle ino Adrian wez go, Kasia wez go.. wkurzyłam się i wziełam Julke i jej starsze dziecko i poszlam na spacer, wracamy do domu a ta do mnie z tekstem ze tak pilnuje jej mniejszego dziecka ze nie mial z nim kto byc. Do jasnej cholery a czy ja jestem nianka jej dzieci? Nie ma kto z dzieckiem byc a Ona siedziala i nic nie robila ...
sorry ze sie tak rozpisalam ale ....

A takto u Nas po staremu, wczoraj gołąbki robiłam ( oczywiscie królewnie nie zasmakowaly po malo doprawione, ale 3 zjadla ;/)

Kasiu mam jeden pod karkiem "Nikola". Robilam w Wieliczce w "Only art factory", super tatuazysta, terminy trzeba rezerwowac miesiac wczesniej ale tez wysoko sie ceni.
A ta siostra leczy sie jakos? Do psychologi chodzi? Moze cos z psycha nie tak, ja nie wyobrazam sobie stracic meza z dnia na dzien i tez pewnie siadlabym psychicznie..

Załączniki

• 1411128234105.jpg
    1411128234105.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry