reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzialena, wampi-Dennis buty rozmiar 8 na polskie to chyba 26:) co do rozmiarów ubrań to spodnie nosi na 2-3 a bluzy 2-3 i często już 3-4 ale jak ti się ma do polskich rozmiarów to nie wiem

reklama
KATKA to juz nie dlugo.. pomyslec ze ja juz prawie 3 tyg temu slubowalam. Laborantka, czyli badasz krew itp itd? Ja w SE to co najwyzej kariere sprzataczki zrobie haha ale jadac do PL moja wyplata bedzie sie rownala z wyplata polskiego prezesa ;-)
HAPPY na pl to chyba 104. Bo my nosimy ubrania na 92/98 a to niby 18-24msc/1,5y-2y. Dennis wysoki, ale rodzice tez ;) moja mloda rozmiar stopy 22/23 a to chyba w Uk roz 6. Tak jej na conversach pisze.
MAGDA ja tez mialam dobry kontakt z nia ale jak widac wszystko sie zmienia..

Dziewczyny teraz dosc oblesne pytanie, no ale nic co ludzkie nie jest nam obce... podczas @ powinna leciec taka zywa krew czy raczej bardzo ciemna?

Paulina - tak przeprowadzam badania :) znaczy ja to na papierze asystuje analitykowi z tytułem mgr - bo się jeszcze dokształcam, ale w praktyce robię to sama :)
Nie ważne kurcze jaką zrobisz tam karierę - grunt, że pensja przyzwoita :*

Podczas @ krew może lecieć i taka i taka :) ta ciemna to ta co oczyszcza macicę, a czerwona to świeża.

Paulina-na razie odpuszczamy. Za dużo problemów. Poza tym mam zamiar iść do pracy od nowego roku. Więc pewnie poczekamy ok.2 lata i może wtedy się uda.

Hejka
Dziś mieliśmy psychologa.
mała teraz ma drugą drzemkę.

Paulina krew może być i taka i taka. Zależy która najpierw wypływa. Czy ta z początku cyklu czy ta z końca ;)
A Ty nie chcesz drugiego babla?
Happy a może poprostu ani się nie starajcie ani nie zabezpieczajcie. Jak będzie to będzie :-)

MACIEJKA chce. Kiedys bylam okropnie na nie. Ale ja mam dopiero 18 lat... a najbardziej na nie jest to ze nie mamy jeszcze mieszkania. Jak znajdziemy min dwa pokoje do wynajecia to wtedy moze.
HAPPY no wlasnie :p bedzie co bedzie, ty sie nie bedziesz nakrecac a ciaza moze cie pozytywnie zaskoczyc ;) ja moge miec cialo konkretnie przez hormony wyniszczone, dwa lata sie trulam, a kazde tabletki pozostawiaja cos po sobie.. po drugim chce zalozyc sobie spiralke albo wkladke.

reklama
paulina jeszcze nie tak dawno pisałaś że broń boże drugie dziecko a tu taka zmiana, hu hu:-) Ja nadal jestem na nie, a to dlatego ze nadal mieszkamy z moja mamą i nie będziemy jej się zwalać na głowę z drugim dzieckiem no i nie stac nas finansowo;/ ale jak bym zaszła w ciążę to D. na pewno by się ucieszył bo też dużo mówi o tym albo jak jem więcej slodyczy to zawsze się pyta czy w ciąży nie jestem:-D
Co do @ to ja właśnie mam;/ na początku jest bardziej żywy kolor a na koniec bardziej bordowy:)
A jeśli chodzi o spirale to ja wyjmowałam po 1,5 roku bo dwa razy mi sie wysunęła;/ teraz biorę tabletki jakieś nowszej generacji dla młodych kobiet i jest ok, biorę je cały czas w tym są 4 zielone tabletki placebo i w ciągu ich brania powinna wystąpić miesiączka, nie ma przerwy w braniu
happymum dokładnie co będzie to będzie:-) może będziesz miała miłą niespodziankę

My juz po spacerze, pozniej ide do siorki na podwórko, piaskownicę ma to się mały pobawi:)

Do góry