reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzialena, wampi-Dennis buty rozmiar 8 na polskie to chyba 26:) co do rozmiarów ubrań to spodnie nosi na 2-3 a bluzy 2-3 i często już 3-4 ale jak ti się ma do polskich rozmiarów to nie wiem

reklama
KATKA to juz nie dlugo.. pomyslec ze ja juz prawie 3 tyg temu slubowalam. Laborantka, czyli badasz krew itp itd? Ja w SE to co najwyzej kariere sprzataczki zrobie haha ale jadac do PL moja wyplata bedzie sie rownala z wyplata polskiego prezesa ;-)
HAPPY na pl to chyba 104. Bo my nosimy ubrania na 92/98 a to niby 18-24msc/1,5y-2y. Dennis wysoki, ale rodzice tez ;) moja mloda rozmiar stopy 22/23 a to chyba w Uk roz 6. Tak jej na conversach pisze.
MAGDA ja tez mialam dobry kontakt z nia ale jak widac wszystko sie zmienia..

Dziewczyny teraz dosc oblesne pytanie, no ale nic co ludzkie nie jest nam obce... podczas @ powinna leciec taka zywa krew czy raczej bardzo ciemna?

Paulina - tak przeprowadzam badania :) znaczy ja to na papierze asystuje analitykowi z tytułem mgr - bo się jeszcze dokształcam, ale w praktyce robię to sama :)
Nie ważne kurcze jaką zrobisz tam karierę - grunt, że pensja przyzwoita :*

Podczas @ krew może lecieć i taka i taka :) ta ciemna to ta co oczyszcza macicę, a czerwona to świeża.

Paulina-na razie odpuszczamy. Za dużo problemów. Poza tym mam zamiar iść do pracy od nowego roku. Więc pewnie poczekamy ok.2 lata i może wtedy się uda.

Hejka
Dziś mieliśmy psychologa.
mała teraz ma drugą drzemkę.

Paulina krew może być i taka i taka. Zależy która najpierw wypływa. Czy ta z początku cyklu czy ta z końca ;)
A Ty nie chcesz drugiego babla?
Happy a może poprostu ani się nie starajcie ani nie zabezpieczajcie. Jak będzie to będzie :-)

MACIEJKA chce. Kiedys bylam okropnie na nie. Ale ja mam dopiero 18 lat... a najbardziej na nie jest to ze nie mamy jeszcze mieszkania. Jak znajdziemy min dwa pokoje do wynajecia to wtedy moze.
HAPPY no wlasnie :p bedzie co bedzie, ty sie nie bedziesz nakrecac a ciaza moze cie pozytywnie zaskoczyc ;) ja moge miec cialo konkretnie przez hormony wyniszczone, dwa lata sie trulam, a kazde tabletki pozostawiaja cos po sobie.. po drugim chce zalozyc sobie spiralke albo wkladke.

reklama
paulina jeszcze nie tak dawno pisałaś że broń boże drugie dziecko a tu taka zmiana, hu hu:-) Ja nadal jestem na nie, a to dlatego ze nadal mieszkamy z moja mamą i nie będziemy jej się zwalać na głowę z drugim dzieckiem no i nie stac nas finansowo;/ ale jak bym zaszła w ciążę to D. na pewno by się ucieszył bo też dużo mówi o tym albo jak jem więcej slodyczy to zawsze się pyta czy w ciąży nie jestem:-D
Co do @ to ja właśnie mam;/ na początku jest bardziej żywy kolor a na koniec bardziej bordowy:)
A jeśli chodzi o spirale to ja wyjmowałam po 1,5 roku bo dwa razy mi sie wysunęła;/ teraz biorę tabletki jakieś nowszej generacji dla młodych kobiet i jest ok, biorę je cały czas w tym są 4 zielone tabletki placebo i w ciągu ich brania powinna wystąpić miesiączka, nie ma przerwy w braniu
happymum dokładnie co będzie to będzie:-) może będziesz miała miłą niespodziankę

My juz po spacerze, pozniej ide do siorki na podwórko, piaskownicę ma to się mały pobawi:)

Do góry