reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina narazie nie, wgl musisz pokazac jak Nikola wyglada bo juz zapomnialam ;P a wogole o co wam poszło z mama?

Magda no i fajny prezent na chrzest ;) jak tam Maja?

Ja siedze w pracy i czekam na 18 bo juz mi się nie chce;/

reklama
23MAY poszlo o bardzo duzo rzeczy.. o prawie wszystko wojna. Doszlo prawie do tego ze nie mialabym blogoslawienstwa w domu tylko u tesciow... nie chce mi sie znowu tego przypominac, cofnij sobie pare stron ;) w kazdym razie do Pl nie mam wogole ochoty jechac.

Paulina- wspolczuje sytuacjii.. nie wiem co to znaczy bo nigdy w takiej sytuacji nie bylam w sumie. Moze jak troche ochloniecie przez ten czas bez siebie to troszke nerwy zejda? ;) My to czekamy ciagle na film. Ze tak powiem poj****o tego kamerzyste. W sierpniu na koniec mial byc film a do dzis nie ma.. Masakraa balwan jeden.

W ogole to siora odebrala mi dowod w pt i go wyslala w pt i juz wczoraj byl w uk ale pierwszy raz sie zdarzylo ze z Pl list trzeba bylo podpisac. A ze nikogo nie bylo to awizo wrzucili i T pojechal odebrac to adres byl na poczte a go wyslali na jakies magazyny, masakraa..

23May- Maja to tak lobuziara, a tak sie kloci i wymusza litosc na mnie :p np uderzy sie w glowe i leci do mnie zeby pocalowac jej reke hehe gdzie sie nie uderzy reke trzeba damulce calowac :p albo ja cos robie ona sie bawi i podchodzi i mowi: Mama, mama, a ja pytam no co Majus a ona po swojemu nawija cos do mnie :D aa i uwielbia dzieci. Wlasnie bawi sie z sasiadka.

Kurde 3 lata temu wyrywalam zeba a dzis tak mnie boli to miejsce po wyrwaniu ze szokk.. ale ani spuchniete ani nic.. Nie wiem..

hej

Ze mnie zycie uchodzi. Wieczorem zasnąc nie moge,rano wstac. takie bluzgi lecą na budzik ze łoj... i caly dzien na kawach bo w dzien spac nie umiem, a zresztą.. zawsze jest coś do zrobienia.

Dziś bylam na popbraniu krwi. Chyba igla byla malo ostra, bo reka boli teraz. Kupilam Oskarowi gumki, i robie mu bransoletki.

co do prezentu na chrzest. Ja swojej chrzesnicy kupilam basenik. Tak chciala mama mlodej. najpierw myslalam o kolczykach albo czyms takim.. bardziej na pamiątke, ale tyyyyyyle urodzin przed nią ze zdąze :)

Magda może na zmianę pogody albo ciśnienie.
renata moja mała właśnie dostała kolczyki na chrzest i z mężem byliśmy niezadowoleni ...

Hej:)
Madzialena-mało znam sie na pieniądzach w pl ale wydaje mi się ze 300zl to na jakieś zakupy huz starczy.
23may-Powodzenia na fitnesie;)
magda-u nas tez chłodno!
Paulina-Powodzenia z mieszkaniem mam nadzieje że szybko wam się uda!
Paulina-przykro mi ze tak z mamą wyszło. Wiem co czujesz ja z mamą nie rozmawialam kilja lat.

Lekarz na zwolnieniu i badania nie mialam muszę iść znów 23/09 :/
Co do małego to znów urósł i ma równo 100cm:) do przedszkola chodzi bardzo chętnie i nawet się za mną nie obróci. Dziś nauczył się nowego słowa: tee :) pani jest z niego bardzo zadowolona bo podobno mały jest usłuchany; )

Happy śliczny chłopiec :)
Katka i jak długo będziesz pracować? gdzie pracujesz?

Pracuję w labolatorium. Będę pracować do końca umowy czyli 1 grudnia, a potem na l4 pójdę. I na przełomie września/października`15 wrócę do pracy ale już w Poznaniu. Ja tam się cieszę, że nie muszę siedzieć w domku. Bo nuda w ciąży jest najgorsza :p

KATKA kiedy ta wyczrekana data? Robicie duze wesele czy przyjecie? Watek majowek pewnie umrze smiercia naturalna jakis czas po porodzie jak wiekszosc niestety.
HAPPY powodzenia!! Dennis duzy chlopczyk ;)

Ślubujemy 25.10 :) czyli już za chwilę. Robimy kameralne przyjęcie.
Co do wątku to pewnie i tak będzie, ale co te 9 miesięcy się napiszemy to nasze. Fajnie tak w grupie ciążę przeżywać.

Miłego dnia!

reklama
Hejka:)

No i umowa podpisana:) w następna środę rozwożę gazetki :p Pół miasta mam do objechania ale myslę że dam radę:) Chyba:) Cały dzień mam na to i jeszcze w razie czego czwartek do południa. D. mi znalazł ta pracę a teraz się smieje że beda jaja jak nie dam rady, zero wsparcia normalnie;/ Mnie w dpodatku @ dopadła a dzisiaj muszę trochę sie nalatać bo do UP i jeszcze obeznać sie w terenie:)

23may powodzenia na fitnessie:)
happymum Dennis rzeczywiście jest wysoki, mój P. ma 102 cm i w dodatku starszy:) Ciuchy nosi rozmiar 104, buty juz 27
katka no pewnie że w grupie razniej i można podzielic się swoimi obawami itp:) Ja właśnie całą ciążę przesiedziałam w domu ;/ zaraz po zdaniu matury dowiedziałam się że jestem w ciąży, na studia nie poszłam trochę żałuję no ale jeszcze nic straconego:)

Miłego dnia

Do góry