reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asik wracajcie szybko do zdrowia :)

U nas juz drugi dzień ładna pogoda:) także dzisiaj pewnie będziemy cały dzień na dworze:) Już drugi dzień zabieram się za dżemy ale szkoda w domu siedzieć a wczoraj wieczorem mi się nie chciało :p

reklama
Hej:) pisze dopiero bo całe popołudnie nas w domu nie było. Pojechaliśmy do banku i no siostry S. A później do znajomej na kawę. Jutro rano lecę na ten wymaz a później Dennis do przedszkola:)
Załączam wam zdjęcia mojego lobuza:)

Załączniki

• 1410901829967.jpg
    1410901829967.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 44
  • 1410901860847.jpg
    1410901860847.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 40
Happy - synek mały przystojniaczek :)

U nas wszystko ok. Ślubne przygotowania pochłonęły mi wczorajszy i przedwczorajszy dzień. Więc nawet tu nie zaglądałam bo ledwo nadąrzam za nadgonieniem majówek, a dwa wątki to już wogóle SZOK ??? Od wtorku do pracy wracam więc wogóle d.upa będzie...

Miłego dnia ;)

KATKA kiedy ta wyczrekana data? Robicie duze wesele czy przyjecie? Watek majowek pewnie umrze smiercia naturalna jakis czas po porodzie jak wiekszosc niestety.
HAPPY powodzenia!! Dennis duzy chlopczyk ;)

Hejka:)

My wczoraj wybraliśmy się na grzyby rowerami, mało nazbieraliśmy ale jaką P. miał frajdę:) Dzisiaj na 17 idę podpisac umowę, będę roznosic gazetki w środy, dają mi 300zł na miesiąc, taka dorywcza praca ale jakiś pieniądz będzie :p Moja przyjaciółka od jutra będzie pracowac w ccc więc jak dobrze pójdzie to za jakiś czas mnie może wkręci:) Masakra jest z pracą teraz wszystko po znajomości;/;/
happymum powodzenia:) i śliczny ten Twój łobuz:-)

Ale tu cisza ostatnio .. jak nidy ;) dzieki temu się może znowu wbije w tematy ;D

U Nas leciii, po staremu. Praca dom i tak ciągle.. aa zapisalam sie na fitness jeszcze, zobaczymy jak długo dam rade ;/
Lalka siedzi w domu z babcia, z przedszkolem lipa. ale cóż pojdzie za rok, nie ucieknie jej ;)

Co do grzybów to ja sie kompletnie nie znam, nie przepadam nawet za jedzeniem ich, ale ostatnio znalazlam w ogródku jednego hahaha

Hej.

My tez jestesmy z wami;)
Wlasnie wrocilysmy ze spaceru z placu zabaw. Ale u nas zimnooo, a wczoraj i ostatnie kilka dni tak cieplunioo bylo...

Pije kawke, zajadam chrusty. Obiad zrobiony, posprzatane wiec nuda.

Na chrzest T dostal wolne, wiec lecimy na 5 dni jakos.. Damy kase i zamowie z Allegro takiego Aniola Stroza w ramce recznie malowane z tylu z zyczeniami, moja Maja na roczek dostala od chrzestnej. Piekny.

Aa Paulina- masz jakas fotke jak Nikolcia wygladala na slubie? bardzo chcialabym zobaczyc ;) I jak teraz relacje jak juz jestescie tam?

reklama
23MAY a wy dalej wynajmujecie mieszkanie w Olk? ;)
MAGDA no wlasnie nie mam :( duzo bedziemy miec razem od fotografa ale dopiero je odbiore jak polecimy do Pl bo prawdopodobnie lecimy na 4 dni w listopadzie bo A. kupil sobie bilet na walke Adamka ze Szpilka bo u nas w Krakowie jest. A w plenerze jak bylismy w piatek to tez byla z nami.. hardcore haha zwlaszcza jak prawie wpadla do stawu z kaczkami hahaha
O relacje z mama chodzi? Hmm, nie ma ich. Nie rozmawialam z nia od wyjazdu bo nie mam ochoty. Ja to wsumie sie z nia nawet nie pozegnalam tylko " to czesc" powiedzialam... a tata tutaj normalny. Do pogadania czlowiek.. Szukamy mieszkania na juz bo ona przyjezdza w pazdzierniku. Rozmawialam z szefem to ma podobno przyspieszyc zatrudnienie A. ale co z tego jak ja nie bylam swiadoma ze po 3 msc dopiero o personnumber sie mozna starac, a potem mieszkanie na ktore sie czeka do dwoch lat :/ wiec i tak wynajac musimy..

Do góry