reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asik wracajcie szybko do zdrowia :)

U nas juz drugi dzień ładna pogoda:) także dzisiaj pewnie będziemy cały dzień na dworze:) Już drugi dzień zabieram się za dżemy ale szkoda w domu siedzieć a wczoraj wieczorem mi się nie chciało :p

reklama
Hej:) pisze dopiero bo całe popołudnie nas w domu nie było. Pojechaliśmy do banku i no siostry S. A później do znajomej na kawę. Jutro rano lecę na ten wymaz a później Dennis do przedszkola:)
Załączam wam zdjęcia mojego lobuza:)

Załączniki

• 1410901829967.jpg
    1410901829967.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 1410901860847.jpg
    1410901860847.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 37
Happy - synek mały przystojniaczek :)

U nas wszystko ok. Ślubne przygotowania pochłonęły mi wczorajszy i przedwczorajszy dzień. Więc nawet tu nie zaglądałam bo ledwo nadąrzam za nadgonieniem majówek, a dwa wątki to już wogóle SZOK ??? Od wtorku do pracy wracam więc wogóle d.upa będzie...

Miłego dnia ;)

KATKA kiedy ta wyczrekana data? Robicie duze wesele czy przyjecie? Watek majowek pewnie umrze smiercia naturalna jakis czas po porodzie jak wiekszosc niestety.
HAPPY powodzenia!! Dennis duzy chlopczyk ;)

Hejka:)

My wczoraj wybraliśmy się na grzyby rowerami, mało nazbieraliśmy ale jaką P. miał frajdę:) Dzisiaj na 17 idę podpisac umowę, będę roznosic gazetki w środy, dają mi 300zł na miesiąc, taka dorywcza praca ale jakiś pieniądz będzie :p Moja przyjaciółka od jutra będzie pracowac w ccc więc jak dobrze pójdzie to za jakiś czas mnie może wkręci:) Masakra jest z pracą teraz wszystko po znajomości;/;/
happymum powodzenia:) i śliczny ten Twój łobuz:-)

Ale tu cisza ostatnio .. jak nidy ;) dzieki temu się może znowu wbije w tematy ;D

U Nas leciii, po staremu. Praca dom i tak ciągle.. aa zapisalam sie na fitness jeszcze, zobaczymy jak długo dam rade ;/
Lalka siedzi w domu z babcia, z przedszkolem lipa. ale cóż pojdzie za rok, nie ucieknie jej ;)

Co do grzybów to ja sie kompletnie nie znam, nie przepadam nawet za jedzeniem ich, ale ostatnio znalazlam w ogródku jednego hahaha

Hej.

My tez jestesmy z wami;)
Wlasnie wrocilysmy ze spaceru z placu zabaw. Ale u nas zimnooo, a wczoraj i ostatnie kilka dni tak cieplunioo bylo...

Pije kawke, zajadam chrusty. Obiad zrobiony, posprzatane wiec nuda.

Na chrzest T dostal wolne, wiec lecimy na 5 dni jakos.. Damy kase i zamowie z Allegro takiego Aniola Stroza w ramce recznie malowane z tylu z zyczeniami, moja Maja na roczek dostala od chrzestnej. Piekny.

Aa Paulina- masz jakas fotke jak Nikolcia wygladala na slubie? bardzo chcialabym zobaczyc ;) I jak teraz relacje jak juz jestescie tam?

reklama
23MAY a wy dalej wynajmujecie mieszkanie w Olk? ;)
MAGDA no wlasnie nie mam :( duzo bedziemy miec razem od fotografa ale dopiero je odbiore jak polecimy do Pl bo prawdopodobnie lecimy na 4 dni w listopadzie bo A. kupil sobie bilet na walke Adamka ze Szpilka bo u nas w Krakowie jest. A w plenerze jak bylismy w piatek to tez byla z nami.. hardcore haha zwlaszcza jak prawie wpadla do stawu z kaczkami hahaha
O relacje z mama chodzi? Hmm, nie ma ich. Nie rozmawialam z nia od wyjazdu bo nie mam ochoty. Ja to wsumie sie z nia nawet nie pozegnalam tylko " to czesc" powiedzialam... a tata tutaj normalny. Do pogadania czlowiek.. Szukamy mieszkania na juz bo ona przyjezdza w pazdzierniku. Rozmawialam z szefem to ma podobno przyspieszyc zatrudnienie A. ale co z tego jak ja nie bylam swiadoma ze po 3 msc dopiero o personnumber sie mozna starac, a potem mieszkanie na ktore sie czeka do dwoch lat :/ wiec i tak wynajac musimy..

Do góry