reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Muszę jednak z mała do lekarza bo kaszel i katar mega ;/

Asik moje dzieci też czerwiec i sierpień :D

Fajne są takie urodziny w sali zabaw, jeśli dziecko ma znajome dzieci do zaproszenia :-)

reklama
Hejka:)

My już w domu:) weekend szybko minął, P. miał humorki u teściów ale nie było zle:p Dostaliśmy dwa wory jabłek, nie mam pojęcia co ja z tym zrobię.. :p Pewnie przez jakiś czas będą u nas racuchy z jabłkami albo ryż zapiekany z jabłkami:-D dżemy tez porobię bo teściowa mówiła że dobre wychodzą

cayoka my roczek synka robiliśmy w domu, duzo osób było w tym ośmioro dzieci ale wszystko się udało:) Teściowa wzięła na siebie tort i ciasta a my z mamą resztę i daliśmy radę:) chrzciny tak samo w domu były
maciejka zdrówka dla córy!
wampi ja tez miałam problem z łożyskiem;/ było podejrzenie urodzenia niekompletnego łożyska dlatego miałam wyłyżeczkowane, nic nie bolało zresztą miałam już synka i nawet nie wiem kiedy skończyli

Co do porodu to sama akcja trwała 30 min, gorzej z bólami bo miałam krzyżowe;/ do szpitala trafiłam 1 stycznia o 7.30 bo wody mi odeszły ale bóli brak, zaczęło się dopiero ok 20, dostałam cos na uspokojenie i położna mówiła żebym starała się zasnąć to rano będę miała więcej sił ale gdzie tam nic nie pomogło, bóle były rozwarcie niewielkie, dostałam kroplówkę i ruszyło:) Synek urodził się o 2.30 w nocy:-)

Miłego dnia:)

MACIEJKA my akurat mamy znajome dzieci ;) razem z Nika bedzie ich szostka, same Polaczki. Tyle ze nie rodzina..
HAPPY mam nadzieje ze i nam sie uda :) dzis idziemy do szefa na kawke i dac im pare rzeczy z Pl, to bede rozmawiac z szefowa czy by nam zarezerwowala sale.
MADZIALENA ale bym zjadla racuchow.. moze dzis zrobie ;)

Nika spi, fajnie cieplutko u nas ;)

happymum pomysł z dmuchanym zamkiem na urodziny jest super:) Moja siostra miała w planach w tamtym roku córce zamówić ale właśnie pogoda nie dopisała;/

U nas ciepło, w końcu:) synek na krótki rękaw biega, za chwile znów idziemy na dwór:)

reklama
ASIK zdrowka dla was :tak:
HAPPY u nas ladna pogoda ;) ladna ale w sloncu gorav a jak zajdzie to zimnica. Tak ze nie wiadomo jak sie ubrac. Np wczoraj Nika w dlugich dresach i krotkim rekawie a inna dziewczynka w kombinezonie zimowym :banghead:

Do góry