reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja porodu łożyska nie pamiętam, dali mi małego na ręce i zasnelam :D ale chyba łatwo poszło bo nie pamiętam zebym sie z tym meczyla:D
Dopiero wstałam:) mały dal mi pospac godzinę dłużej niż zwykle z okazji niedzieli

reklama
Hej.

My chrzest robilisny w restauracjii, ppniewaz mamy duze rodziny. Poza tym nie byloby komu tego przygotowac. Moja mama pracowala a tesciowa to o zgrozo mocna w gebie tylko i krytykowac potrafi wszystko i wszystkich ale zeby cos pomoc to juz nie! No a my przyjechalismy na kilka dni przed chrztem z Anglii, wiec ja bym sie zadybala sama.

Czekam na T wlasnie wraca z pracy, nastawilam nam obiad mam calzone z wczoraj, tylko upieke a malej zrobilam makaron z sosem.
Po obiadku kawka i spacerek chociaz pogoda srednio zacheca do tego ;)

Ostatnia edycja:
U nas pogoda ładna więc korzystamy. Wczoraj byliśmy w lesie a że wysyp grzybów to trochę nazbieraliśmy. Damianowi mówiłam, że czuję gdzieś grzybka a on tak długo szukał aż go znalazł;-) O. też zadowolona bo swoje sprzedała i ma już pierwsze pieniążki na książeczkę sko.

Ja jestem wodnik, K. baran, córcia lew a synuś rak.

Co do porodów to pierwszy trwał 3,5h w tym 30 min partych. Drugi 3h od wejścia na porodówkę ( zero skurczy a duże rozwarcie). Skurcze miałam może z 30 min w tym 10 min partych... nic tylko rodzić...

Cayoka my roczki dzieciaków robiliśmy na ogrodzie (sierpień i czerwiec) ale nawet zimą wolałabym zrobić w domu niż w lokalu.

Hej. My juz w Sztokholmie i znowu mi dziecko podmienili. Na spacerze w miare grzeczna nie to co w Polsce bo tam byl dramat :)

WAMPI na jednyn rondzie znaki w prawo objazd do Gdansk, prosto Gdansk, w prawo... tranzyt Gdansk hahhaha
ASIK my tu tez pewnie w niedziele na grzyby wyskoczymy bo przzed wyjazdem jak bylismy to duuuzo mielismy

My chrzest mielismy w lokalu ale roczek u tesciow. Teraz dwa lata robimy tylko dla dzieci w kulkolandzie. Przynajmniej to mamy w planach :)

reklama
Do góry