reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja jestem byczek, córka skorpion, a p.mąż strzelec :))
Zobaczymy jakie zodiakalne znaczki nam się teraz wyklują :D
Liczę na byczka :p ale baranem, a nawet dwoma nie pogardzę ;)

Hej my w trasie. Na autostradzir Gdanskiej dopiero bo jak zwykle zgubilismy sie w wspaniale oznakowanej Lodzi ;-)

Co do znakow zodiaku... moj A. rybka i to jest ciezkie ;) jesli on chce cos to musze to odrazu zrobic. Niewazne ze mi sie np nie chce. Ale jest kochany ;) moja Nika waga. Baaardzo ciezki charakter. Ja jestem rak. Zazdrosna, czesto wredna. Z ryba dogaduje sie ok, ale ze strzelcem (moja matka) w zadnej kwestii i odrazu dochodzi do mega klotni.

Czesc ;)
Ja podczytuje ale wbić się w temat nie mogę jakoś.
Witam nowe mamusie, jestem Magdalena 19 lat mama 8 miesiecznej Natalki:)
Paulina slicznie wygladalas, czekam na więcej zdjęć:)
Co do znakow ja jestem koziorozec, Ł. waga a Natka strzelec.:) mieszanka wybuchowa charakterow:D

Ciagle szukam mieszkania i pracy.. i nic tu nie ma u mnie.. a mieszkanie z rodzicami do grobu mnie prędzej wpedzi.. strasznie się klocimy ostatnio. Nawet jak się mijamy na korytarzu to mnie to drazni..

Wampi - hehe to można by rzec, że ty rodziłaś dzień przede mną - tylko parę latek wcześniej :)
Mi wody odeszły na cmentarzu byliśmy znicz zapalić była to 8:30, a mała z brzuszka wyskoczyła 14:20 więc jak na pierworódkę to ponoć szybko mi poszło :)

Hej Madzie :)
Będzie lepiej. Wiem jak to ciężko żyć z rodzicami czy teściową :/

Paulina - raki to wspaniali ludzie ;)

Hejka:)

My wlaśnie po spacerku:) Pozniej jedziemy do teściów zawiezć grzyby bo rano byliśmy i zostajemy na noc:)

happymum,katka mój narzeczony jest z listopada, dokładnie 22 :p Uparciuch straszny:) i zazdrośnik:)
Mój znak zodiaku to rak a synek koziorożec:)

reklama
Do góry