reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja jestem byczek, córka skorpion, a p.mąż strzelec :))
Zobaczymy jakie zodiakalne znaczki nam się teraz wyklują :D
Liczę na byczka :p ale baranem, a nawet dwoma nie pogardzę ;)

Hej my w trasie. Na autostradzir Gdanskiej dopiero bo jak zwykle zgubilismy sie w wspaniale oznakowanej Lodzi ;-)

Co do znakow zodiaku... moj A. rybka i to jest ciezkie ;) jesli on chce cos to musze to odrazu zrobic. Niewazne ze mi sie np nie chce. Ale jest kochany ;) moja Nika waga. Baaardzo ciezki charakter. Ja jestem rak. Zazdrosna, czesto wredna. Z ryba dogaduje sie ok, ale ze strzelcem (moja matka) w zadnej kwestii i odrazu dochodzi do mega klotni.

Czesc ;)
Ja podczytuje ale wbić się w temat nie mogę jakoś.
Witam nowe mamusie, jestem Magdalena 19 lat mama 8 miesiecznej Natalki:)
Paulina slicznie wygladalas, czekam na więcej zdjęć:)
Co do znakow ja jestem koziorozec, Ł. waga a Natka strzelec.:) mieszanka wybuchowa charakterow:D

Ciagle szukam mieszkania i pracy.. i nic tu nie ma u mnie.. a mieszkanie z rodzicami do grobu mnie prędzej wpedzi.. strasznie się klocimy ostatnio. Nawet jak się mijamy na korytarzu to mnie to drazni..

Wampi - hehe to można by rzec, że ty rodziłaś dzień przede mną - tylko parę latek wcześniej :)
Mi wody odeszły na cmentarzu byliśmy znicz zapalić była to 8:30, a mała z brzuszka wyskoczyła 14:20 więc jak na pierworódkę to ponoć szybko mi poszło :)

Hej Madzie :)
Będzie lepiej. Wiem jak to ciężko żyć z rodzicami czy teściową :/

Paulina - raki to wspaniali ludzie ;)

Hejka:)

My wlaśnie po spacerku:) Pozniej jedziemy do teściów zawiezć grzyby bo rano byliśmy i zostajemy na noc:)

happymum,katka mój narzeczony jest z listopada, dokładnie 22 :p Uparciuch straszny:) i zazdrośnik:)
Mój znak zodiaku to rak a synek koziorożec:)

reklama
Do góry