reklama
KA_tka
Fanka BB :)
Ja jestem byczek, córka skorpion, a p.mąż strzelec )
Zobaczymy jakie zodiakalne znaczki nam się teraz wyklują
Liczę na byczka ale baranem, a nawet dwoma nie pogardzę
Zobaczymy jakie zodiakalne znaczki nam się teraz wyklują
Liczę na byczka ale baranem, a nawet dwoma nie pogardzę
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Katka-moi trzej bracia (w tym bliźniaki 21/03) i synek są barany i wszysc są uparci, ale pos starszym bracie widzę juz ze są silni i ambitni
G
guest-1673535084
Gość
Hej my w trasie. Na autostradzir Gdanskiej dopiero bo jak zwykle zgubilismy sie w wspaniale oznakowanej Lodzi ;-)
Co do znakow zodiaku... moj A. rybka i to jest ciezkie jesli on chce cos to musze to odrazu zrobic. Niewazne ze mi sie np nie chce. Ale jest kochany moja Nika waga. Baaardzo ciezki charakter. Ja jestem rak. Zazdrosna, czesto wredna. Z ryba dogaduje sie ok, ale ze strzelcem (moja matka) w zadnej kwestii i odrazu dochodzi do mega klotni.
Co do znakow zodiaku... moj A. rybka i to jest ciezkie jesli on chce cos to musze to odrazu zrobic. Niewazne ze mi sie np nie chce. Ale jest kochany moja Nika waga. Baaardzo ciezki charakter. Ja jestem rak. Zazdrosna, czesto wredna. Z ryba dogaduje sie ok, ale ze strzelcem (moja matka) w zadnej kwestii i odrazu dochodzi do mega klotni.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina- mój S. Jest waga i charakter mega ciężki i wybuchowy.
cayoka
Czesc
Ja podczytuje ale wbić się w temat nie mogę jakoś.
Witam nowe mamusie, jestem Magdalena 19 lat mama 8 miesiecznej Natalki
Paulina slicznie wygladalas, czekam na więcej zdjęć
Co do znakow ja jestem koziorozec, Ł. waga a Natka strzelec. mieszanka wybuchowa charakterow
Ciagle szukam mieszkania i pracy.. i nic tu nie ma u mnie.. a mieszkanie z rodzicami do grobu mnie prędzej wpedzi.. strasznie się klocimy ostatnio. Nawet jak się mijamy na korytarzu to mnie to drazni..
Ja podczytuje ale wbić się w temat nie mogę jakoś.
Witam nowe mamusie, jestem Magdalena 19 lat mama 8 miesiecznej Natalki
Paulina slicznie wygladalas, czekam na więcej zdjęć
Co do znakow ja jestem koziorozec, Ł. waga a Natka strzelec. mieszanka wybuchowa charakterow
Ciagle szukam mieszkania i pracy.. i nic tu nie ma u mnie.. a mieszkanie z rodzicami do grobu mnie prędzej wpedzi.. strasznie się klocimy ostatnio. Nawet jak się mijamy na korytarzu to mnie to drazni..
KA_tka
Wampi - hehe to można by rzec, że ty rodziłaś dzień przede mną - tylko parę latek wcześniej
Mi wody odeszły na cmentarzu byliśmy znicz zapalić była to 8:30, a mała z brzuszka wyskoczyła 14:20 więc jak na pierworódkę to ponoć szybko mi poszło
Hej Madzie
Będzie lepiej. Wiem jak to ciężko żyć z rodzicami czy teściową :/
Paulina - raki to wspaniali ludzie
Mi wody odeszły na cmentarzu byliśmy znicz zapalić była to 8:30, a mała z brzuszka wyskoczyła 14:20 więc jak na pierworódkę to ponoć szybko mi poszło
Hej Madzie
Będzie lepiej. Wiem jak to ciężko żyć z rodzicami czy teściową :/
Paulina - raki to wspaniali ludzie
madzialena647
Hejka
My wlaśnie po spacerku Pozniej jedziemy do teściów zawiezć grzyby bo rano byliśmy i zostajemy na noc
happymum,katka mój narzeczony jest z listopada, dokładnie 22 Uparciuch straszny i zazdrośnik
Mój znak zodiaku to rak a synek koziorożec
My wlaśnie po spacerku Pozniej jedziemy do teściów zawiezć grzyby bo rano byliśmy i zostajemy na noc
happymum,katka mój narzeczony jest z listopada, dokładnie 22 Uparciuch straszny i zazdrośnik
Mój znak zodiaku to rak a synek koziorożec
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Madzialena- u mnie większość rodziny to skorpiony z 22/11 jest moja przyrodnia siostra
reklama
cayoka
Dziewczyny powiedzcie mi gdzie robilyscie roczek? U mnie w grudniu i się.zastanawiam gdzie..