reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka heh no faktycznie schowek niezly :-)
Ala za to lubi chowac butelki (butelke jej daje wylacznie przy drzemce a jak wszystkiego nie wypije to chodzi z Nia az wszystko oprozni po drzemce)
ostatnio to wlozyla ja do pralki a na to polozyla reczniki :szok: :rofl2:
a P ......... hmmmm chcialabym zeby zrobil niespodzianke :tak:
ale wole sobie nie robic nadzieii bo potem tylko sie rozczaruje i bede chodzila przygnebiona :sorry2:

No to jeszcze pol godzinki to szybki numerek prosze :-):-D:-D:-D

reklama
IWONECZKA z chęcią bym wpadła do ciebie ,ale na samolot nie zdąrze:-D:-D:-D
ano my tu codziennie mamy babski wieczór!!!ech w sumie to lubie jak D chodzi na noc do pracy bo mam całe łóżko dla siebie(no chyba że dzieciaki się buntują wtedy śpią ze mna) noi mnioe nie molestuje !!!a do tego on uwielbia nogi na mnie zakładać a ja tego nie nawidze!!!:crazy:

POLNA nie mam siły na te szybkie numerki ,a nie daj boże wyprodukuje się trzecie!!!ecdh zbieram się do tego gina po tę spirale że to szok!!mam dość tych gum a innej anty nie mogę stosować!!!a ty jak bierzesz leki na rozrzedzenie krwi yo możesz brać hormony???Oliwka właśnie sama mi zasneła na naszym łóżku,wywietrzyłam porządnie pokój to powinno się dzieciakom lepiej spać!!!

Ostatnia edycja:
Oliwka on Cie tak sexi podrywa z tymi nozkami a Ty nic... boj sie boga.. Ale naprawde nie jestes podobna na tych zdjeciach <WoW>

polna _N A Ty znow wieczorkiem na BB widac ze starego w domQ nie ma :D

Ja już mówię dobranoc bo moje większe dziecie dopomina się mnie w łóżku już a więc dobranoc.A tak swoją drogą pewnie znów mu zimno.

Iwoneczka nie obraź się ale Polna starego nie ma tylko ma męża.
Polnaa jak możesz nie pamiętać naszej nocy poślubnej:crazy: no Polniaczku przypomnij sobie ;-)
Mika Twój mąż to wielki dzieciuch ;-/ masakra...niewiem czy on nie widzi jaką sprawia Ci przykrośc...

nie usunę maleństwa, nie byłabym w stanie.. zwłaszcza że to już 10 tydzień..
a nawet gdybym chciała, tak jak mi kazał, to i tak nie miałabym za co..

przekonalam się, że to co mówił jest na poważnie, i nie śpię całą noc [jak widać] bo się duszę od płaczu.. myślałam że jak się nie będę odzywać to odczeka, minie mu i za parę dni będzie normalnie, ale nie, on cały wieczór i całą noc katował mnie smsami o tym jak bardzo mnie nienawidzi, o tym jak w dupie ma to dziecko... ze na badania do lekarza [70 km] mam jezdzić sobie sama [nie wiem czym] i sama opłacać, on ma nas już w dupie i nie obchodzi go czy urodzi sie zdrowe czy chore, czy dziecko pomyśli sobie o nim że jest złym ojcem, mam zniknąć z jego życia w raz z bachorem :wściekła/y:

WIATAM Z RANA
Dzieciaki już łobzują a D odsypia nocke,dziś może go do tesco wyrwe w końcu.
Nocka w miare oki ,była jedna podudka,noi mały wstał przed !!!

IWONECZKA przyjrzyj się lepiej!!!!!jak nie podobna????

SHEEPPY dla mnie to naprawde dziwne żę on tak z dnia na dzień się tak radykalnie zmienił!!!Kurcze i jeszcze zadręcza cię sms-ami ,bez serca jest ten cham jkak nic!!!musisz być silna!!a rodzice nie mogą ci pomóc w tej sytuacji????a dziecko może lepiej żeby nie miało takiego ojce,może on jest na tyle nieobliczalny że może zrobiłby wam krzywde !!!cholera go wie ,a z chorej miłości zawsze das się wyleczyć ,umiałabyś z nim żyć jakby cię zdradzam,pomiatałby i poniżałby ciebie???chyba nie więc odczekaj a jeżeli nic się nie zmieni to po urodzeniu dziecka załuż sprawe do sądu i załuż mu alimenty !!!naprawde myśle że on ma inna,bo ty w zagrożonej ciąży nie możesz nic robić ,a zwłaszcza seksu uprawiać a może on taki ogier że tego nie rozumie!!!!musisz być dobrej myśli,!!

witam,....

sory ze tak wpadam z innym tematem ale mam problem

budze sie rano bo myslalam ze mi sie siku chce, i czuje ze mam mokro to mnie zdziwilo bo przeciez w gacie nie sikam
icon_biggrin.gif
sprawdzam reka a tam pelno takiej lepkiej konsystencji-zolto kremowa. cos w postaci zadkiego kremu. juz mialam pelna wkladke, za nim doszlam do kibelka polecialo mi po udach, tyle sie tego nazbieralo.
czy to mozliwe zeby odpadal ten jakis czop sluzowy???
x058.gif
x058.gif
x058.gif
czy to cos innego??? nigdy tego nie mialam a w ogole tyle....:baffled:

reklama
Dzień dobry z rana.U nas znów pobudka o 4.30 znów mleko i picie i znów sen od 7 tym razem do 8.Ale już chyba odkryłam sprawców niespokojnego snu mojego dziecka.Dolne i górne 4.Nie pomaga już nawet żel na dziąsła.Dziś spróbujemy dac jej kosc od kurczaka niech sobie pogryzie może jej coś tam się poprawi
sheeppy wspólczuję takiego faceta a właściwie chyba nie faceta bo sama nie wiem jak go nazwać.Napewno wszystko się ułoży i będzie dobrze zobaczysz i z tobą i z Nikusiem i z dzidzią w brzuszku.Jestem pewna że znajdzie się ktoś kto ci pomoże.
Olenka na moje to czop to nie był bo by ci wyleciała taka galaretka ale raczej tak w garsci by sie zmiescilo moze to byly wody?Poczekaj moze pojawią się skurcze jak bedziesz miala co 7 minut jedz do lekarza a jak by cie niepokoilo dzwon do gina

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry