reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POLNA czasami Olke przewija, a pierszy rza ja przewinól jakos tak jak miała 9 -10 mc jak wylądowałam z Bartkiem na patologi....Może w końcu zacznie coś mi pomagać ,ale z dwójkom to kompletnie sobie nie radzi

reklama
Oliwka u Nas tez byla ladna pogoda i oby sie utrzymala taka do wszystkich swietych :tak:
nie no to moj P jest jednak lepszy bo pierwszy raz przewinol Ale jak miala z2 miesiace ale widac bylo ze strasznie sie bal bo rece mu sie trzesly :-):-D
teraz jak lezalam w szpitalu to Ja przewijal i przebieral ale jak tylko wrocilam to przestal - powiedzial ze przy mnie ALi przewijac nie bedzie bo sie boii slow krytyki odemnie :-D:-D:-D

wczoraj rozmawialismy przez tel i prawdopodobnie zobaczymy sie dopiero w kwietniu :-(

Ostatnia edycja:
POLNA ja też mam nadzieję,że taka pogoda się utrzyma bo chce dzieciaki wziąść na cmentarz!!!Bartek mi właśnie usnął,a Olka lata z butelką i mleko rozlewa.No mój D też czasami ją przebiera..ale Bartka to nigdy,chyba musi mój chłopaczek podrosnąć ,poza tym to widać że młoda to córeczka tatusia,a Barti to synek mamusi!!!
Ech biedaku a czemu dopiero w kwietniu???miał przyjechać po koniec pażdziernika !!!A ala nie szykuje sie do spania?????moja ziewa ale nadal nie znależliśmy tego cholernego smoka ,a jeden dziś wyrzyciłam bo przegryzła,a dałabym jej Bartka ale też gdzieś wtrąbiła,a z jednym młody śpi!!!!!!!

Oliwka uuuuuu to widze ze u Was jest wiecej smoczkow niz dwa :-)
a Ala zaraz idzie spac tylko musze podgrzac Jej mleko i sie szybciutko umyjemy :tak: a P nic nie poradzi z urlopem ,taka praca ze w zimie najwiekszy zapie...... jest :sorry2: jeszcze cos wku sie o Niego upomina i strasza prokuratorem :crazy:

D poszedl na 3 zmiane ?

Patrzcie co odkrylam

Zmieniajcie skorki Mamuski
:-):-):-):-):-):-)

POLNA szkoda że go nie nie będzie ,ech tak to jest z pracą ,a twój jest za granica???są też plusy ,mniej się kłocicie ,ja to myśle że nam tak przerwa by się przydała!!!My mamy po dwa smoki dla Bartka i dla Oliwki!!bo nie daj boże jak jeden się popsuje (lub Olewka gdzieś wsadzi )to jest drugi!!ale muszę chyba kupić nowe Oliwce bo te co ma to są przeźroczyste i ciężko znaleść!!D dziś idzie na noc ,jutro i pojutrze ma wolne ,pracuje w systemie 3 brygadówki!! dwa dni na rano ,na drugą i na noć i potem 3 dni wolne!!
a ALE kąpiesz codzinnie???ja teraz ją kopie co 2-3 dni a codzienie ją przemywam.

ONA_MIKA jak to czytałam co napisałaś to aż mi się przykro zrobiło!!bez obrazy ale on chyba nie dorósł do rodziny i do bycia Ojcem!!Normalnie nie wiem czemy nirktórzy faceci jak już mają dziecko i rodzine tak się zmieniają i traktują kobiete jakby to tylko i wyłącznie ona miała się zajmować dzieckiem i domem,a oni dalej są bez obowiązków!!Nie wiem kochana co mam ci poradzić trzeba być dobrej myśli i liczyć na to że będzie dobrze, że może wreście się ogarnie i będzie inny!!!Normalnie ja na twoim miejscu to bym chyba mu dziecko zostawiła i poszła do koleżanki,choć z drugirj strony bym myślała czy on dobrze dzieckiem się zajmuje!!Ech trzymaj się Mika i nie załamuj się ,może to chwilowy kryzys !!!

może i ja sie wypowiem moja mama urodziła mnie w wieku 17 lat bo o tym marzyła- była wyluzowana matką do czasu, pozniej przyszła frustracja i brak realizacji i dlatego ja dłuuuugo nie chciałam miec dzieci dzis mam 28 lat i to moja pierwsza ciąza - nie wiem jaka bede mamą chyba kazda jest inna i na kazdą w innym czasie przychodzin pora na dziecko, dzis moja mama bedzie młodą babcią z frustracji wyszła a moja babcia będzie prababcią... trzymam kciuki za nas wszystkie :) młodsze i starsze :)

Ala spi :happy2:

Mika przykro czytac to co piszesz :no:,szkoda ze Twoj tak sie zachowuje !!
czasami facet potrzebuje duzego kopniaka by sie opamietal i radze Ci wlasnie cos zrobic :crazy: bo narazie jest tak a nie daj Boze jak sie pogorszy :no:

Oliwka wsumie Ala tez ma dwa ale zazwyczaj uzywamy tylko zielonego -niebieski byl uzywany tylko 3 razy go tamten zaginol :rofl2:
a P pracuje w Niemczech w restauracji !! :sorry2: moze jeszcze zrobia przerwe miedzy sezonami to przyjedzie chodziaz na tydzien ale zazwyczaj przerwy robia pod koniec pazdziernika a tu NIC nie mowia i chyba nie bedzie :blink:
a jak juz spadnie snieg to na 100% nie przyjedzie :baffled:
ja Ale kapie co 3 dzien !! a przed spaniem szybciutkie mycie raczek,nozek i buzi :happy2:

POLNA a może Twój chce ci zrobić niespodzianke i nic nie mówi że przyjedzie!!!Ech moja jeszcze nie śpi...smok się znalazł ,był zbunkrowany w gazetach!!jakie ona ma zakamarki to szok poprostu..D o 22 jedzie do pracy...właśnie zjadł kanapki i kakao i naszykowałam mu jeść do pracy to chociaż jego mam z głowy,jeszcze Olka mi została!!

ffjhdhn ndndnff vvvvvv cccdddddc,,,,,,v c jrdjgfjdrg bbbbbbbbbbbdxjnbxdjdxjbdhbbbbb

o a to moja baba napisała,ona wprost lubi komputer

reklama
Oliwka to zrobcie sobie babski wieczor HiHi :) Albo zapraszam do mnie :) Tez sama jestem :)

A MOJ FILIPEK MA DZIS SAME JEDYNECZKI, GDYZ MA:
1 ROK, 1MIESIAC, 1 DZIEN :D

Ostatnia edycja:
Do góry