reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Zaspisalam sie za tydzien we wtorek prywatnie na wizyte, ginka nie bierze duzo, bo 100zl za wizyte z USG, i podobno jest bardzo dobra, i bede miala spokojne sumienie

Kitty to wtakim razie nie nabijaj bezsensu postow !!
jest cos takiego jak edycja :sorry2:

Madzik dobrze ze sie zapisalas do innego !! i mam nadzieje ze nie bedzie Ci kazala isc jednak do szpitala !!
a torba chodziaz wyciagnieta do pakowania ?

Ostatnia edycja:
Hejka...

U nas dzień jak codzień... mały mało śpi, a ja czasu na nic nie mam... ale godzinke udało sie poleżeć...
Galareciu mój mały śpi w rożku od urodzenia i jakoś narazie nie planuje przejść na pościelke... ja mam wrażenie żew rożku jest bezpieczniejszy...
Oliwka jak tatuś? no niestety czasu za dużo dla nas nie ma ale każdą wolną chwile tuli małego... chociaż czasami wydaje mi sie że on sie boi że zrobi jakąś krzywde Kacprowi... Zaraz będziemy go razem kąpać...
Sheepy współczuje... no ale niestety nigdy nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak sie nam życie potoczy... nie denerwuj sie tylko...

Oliwka no baaaa :cool: :-)
trzeba upominac ludzi jak ktos nabija posty bezsensownymi zdaniami :sorry2:
a Ty co do tej pory porabialas ? co u Oliwki i Bartka ?
Ala jak narazie oglada wieczorynka ale powolutku bedziemy sie szykowac do spania :tak:

Kasia oj przyjdzie taki moment ze wreszcie Twoj sie przelamie i bedzie wiecej zajamowal sie Kacperkiem :tak: narazie pewnie jest przerazony ze On taki malutki jest ;-)

KASIAF87 to chyba normalne że ojciec boi się małego dziecka,tak mi się przynajmniej wydaje!!!!Oliwki mój D to nie tknął bardzo długo bo ona była bardzo mała (jak przywieżliśmy ją do domu to ważyła 1990gram) poprostu bał się zę zrobi jej krzywde ,dopiero potem powoli nabierał odwagi i doświadczenia!!!:tak::tak: Ja też już wykąpałam dzieciaki a raczej Bartka ,dziś 1 raz D kąpał Oliwke :szok::szok::szok::-Di byłam w szoku bo powiedział że on ją dzisiaj wykąpie ,normalnie aż mi szczena opadła!!!!:szok::szok::-pZobaczysz kochana ,jeszcze trochę i mały złapie swój rytm dnia i będziesz miała trochę więcej czasu!!!buziaczki dla was ;-)

POLNA adzieciaki rozrabiają ,Oliwka wyje bo smoka gdzieś walła i z ojcem go teraz szuka a Bartek leży sobie grzecznie dzieciaczyna moja!!!!Byłam dziś z nimi na dworzu bo taka pogoda że aż szkoda było siedzieć w domu!!!!ech mogło by i jutro tak być ,zawsze to inaczej tak na dworku pobyć!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka ale te Twoje dzieci skakaja ,nadarzyc nie moge z patrzeniem:-):-D
no ja tez bym sie zdziwla gdyby P sam zaproponowal ze wykapie Ale :szok:
moze D zacznie Ci pomagac przy dzieciach :tak:
a powiedz mi czy On przewija Oliwke albo Bartka ,chodziaz czasami ?

Do góry