reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam sie z rana.
jade dziś do logopedy z moją kawalerią. Oby znosni byli bo ja taka niedopspana, do tego jajeczkuje a wtedy moje nerwy są zaskakujące.

wczoraj u zastepcy burmistrza blam. ponawiam batalie o przesuniecie przystanku. jest roznica jak muszą chodzić 3 km a pol km. 2 lata temu tak mi nerwy zepsuli ze olalam bo bym chyba zrugala baranów. ale teraz nie podaruje. Tym bardziej ze dowiedzialam sie ze jest dziecko w takiej samej sytuacji jak moje i po tamte autokar jezdzi blizej. Z tym ze tamta dziewucha ma ok 15 lat.. zdrowa wszystko ok.. a moje maja 5 i 9 lat w tym jedno niepelnosprawne. No wiecie jak sie poczulam.. Czemu moje muszą zapierniczac tyle na przystanek a dla tamtej autokar prawie pod dom jezdzi. Otoz temu ze rodzice dziewczyny i burmistrz to jedna banda.
ale nie podaruje im tego.

pije juz drugą kawe. jAK Zaraz nie padne po niej to bede zyc :)

Renata walcz! Co za polityka :/
Powodzenia u logo.
Ja jestem zdziwiona że szkoła nie będzie mojego brała na logo bo w przedszkolu chodziliśmy.

Ja po wizycie <3 <3 biją i wszystko jest ok :)

Kolejna wizyta 3.10 - genetyczne 20.10
L4 nie dostałam narazie więc po urlopie wracam do pracy.
Termin porodu mam między 28/29 kwietnia ciąża jest starsza niż z OM.
Dostałam też skierowanie na badania i na przyszłej wizycie założy mi kartę ciąży.

Hejka:)

U nas pogoda nadal brzydka, w nocy padało, teraz na szczęście przestało ale zimno jest;/

ranata masz rację trzeba walczyć, dlaczego Twoje dzieci maja być poszkodowane skoro jest taka mozliwośc aby było lepiej;/
katka to super że wszystko jest w porządku:)
happymum a mi moje kawy 3w1 się skończyły:-) no ale jakoś przeżyje:-) a jak piję rozpuszczalną to tez obowiązkowo musi być z mlekiem:)

Miłego dnia:)

Maciejka - ciąża dwujajowa :) dwuskosmówkowa i dwu owodniowa. Ponoć najbezpieczniejsza "opcja" przy bliźniaczej.
Ja z OM jestem majówka jak się patrzy termin mam na 1 :) ale usg cały czaa wskazuje na końcówkę kwietnia termin. Suwak mi pokazuje 7t2d a badanko 8t0d ;)
Zresztą i tak nie mam szans raczej przy ciąży mnogiej być majóweczką. A szkoda ;)

reklama
Ja już posprzątałam uff:) Po obiedzie idziemy na dwór póki nie pada i może pójdziemy do mojej siostry na herbatkę to przy okazji wezmiemy siostrzenicę na nockę bo dawno nie była, ale to jak moja siostra z druga córa nie przyjedzie, normalnie kolejka do spania u nas:-) a obydwie są strasznie niedobre latają ale co się dziwić urodzone dzień po dniu hehe moje siostry razem w ciązy chodziły

Do góry