reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam sie z rana.
jade dziś do logopedy z moją kawalerią. Oby znosni byli bo ja taka niedopspana, do tego jajeczkuje a wtedy moje nerwy są zaskakujące.

wczoraj u zastepcy burmistrza blam. ponawiam batalie o przesuniecie przystanku. jest roznica jak muszą chodzić 3 km a pol km. 2 lata temu tak mi nerwy zepsuli ze olalam bo bym chyba zrugala baranów. ale teraz nie podaruje. Tym bardziej ze dowiedzialam sie ze jest dziecko w takiej samej sytuacji jak moje i po tamte autokar jezdzi blizej. Z tym ze tamta dziewucha ma ok 15 lat.. zdrowa wszystko ok.. a moje maja 5 i 9 lat w tym jedno niepelnosprawne. No wiecie jak sie poczulam.. Czemu moje muszą zapierniczac tyle na przystanek a dla tamtej autokar prawie pod dom jezdzi. Otoz temu ze rodzice dziewczyny i burmistrz to jedna banda.
ale nie podaruje im tego.

pije juz drugą kawe. jAK Zaraz nie padne po niej to bede zyc :)

Renata walcz! Co za polityka :/
Powodzenia u logo.
Ja jestem zdziwiona że szkoła nie będzie mojego brała na logo bo w przedszkolu chodziliśmy.

Ja po wizycie <3 <3 biją i wszystko jest ok :)

Kolejna wizyta 3.10 - genetyczne 20.10
L4 nie dostałam narazie więc po urlopie wracam do pracy.
Termin porodu mam między 28/29 kwietnia ciąża jest starsza niż z OM.
Dostałam też skierowanie na badania i na przyszłej wizycie założy mi kartę ciąży.

Hejka:)

U nas pogoda nadal brzydka, w nocy padało, teraz na szczęście przestało ale zimno jest;/

ranata masz rację trzeba walczyć, dlaczego Twoje dzieci maja być poszkodowane skoro jest taka mozliwośc aby było lepiej;/
katka to super że wszystko jest w porządku:)
happymum a mi moje kawy 3w1 się skończyły:-) no ale jakoś przeżyje:-) a jak piję rozpuszczalną to tez obowiązkowo musi być z mlekiem:)

Miłego dnia:)

Maciejka - ciąża dwujajowa :) dwuskosmówkowa i dwu owodniowa. Ponoć najbezpieczniejsza "opcja" przy bliźniaczej.
Ja z OM jestem majówka jak się patrzy termin mam na 1 :) ale usg cały czaa wskazuje na końcówkę kwietnia termin. Suwak mi pokazuje 7t2d a badanko 8t0d ;)
Zresztą i tak nie mam szans raczej przy ciąży mnogiej być majóweczką. A szkoda ;)

reklama
Ja już posprzątałam uff:) Po obiedzie idziemy na dwór póki nie pada i może pójdziemy do mojej siostry na herbatkę to przy okazji wezmiemy siostrzenicę na nockę bo dawno nie była, ale to jak moja siostra z druga córa nie przyjedzie, normalnie kolejka do spania u nas:-) a obydwie są strasznie niedobre latają ale co się dziwić urodzone dzień po dniu hehe moje siostry razem w ciązy chodziły

Do góry