reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Katka to super :D jest szansa na różna płeć ;)

Madzilena to fajnie mają siostry i ich córki :)
U mnie jest pół roku różnicy z brata synem i teraz będzie rok i dwa mies z córka siostry :)

Happy bliźnięta ur po 40 tyg :szok: ?

Ostatnia edycja:
Maciejka - 40tc i 4 dzień:) ale moja macocha duża kobieta to miała gdzie ich pomieścić.
Dennis w przedszkolu a ja na zakupy idę :) humor mam dzisiaj nawet całkiem dobry co ostatnio rzadko się zdarza

Hehe to przywracacie mi nadzieję ;)
Choć mój obecny gin mówił, że ciąże rozwiązuje się około 38tyg. Zobaczymy jak w Poznaniu do sprawy podejdą.

Nie ukrywam, że wolałabym dla dobra dzieci tak długo w ciąży nie chodzić.
Uciekam spać :) spokojnej nocy :*

Katka ale w kwietniu tez cudowne dzieci sie rodzą.
m
z obydwoma mialam termin na koniec kwietnia.ze starszym na 27-go a z mlodszym na na 30 kwietnia, wiec wiem co mowie o atrakcyjnosci kwietniaków :)

Katka - moja macocha rodziła w klinice św . rodziny w poznaniu i bardzo sobie chwaliła:)
Renana -ja tez miałam termin na koniec kwietnia a mały wyskoczył w połowie miesiąca:)
Katka - skorpiony są cudowne i kochane dopóki ktoś im ja odcisk nie nadepnie;) są tez zazdrosne i złośliwe ale silne:) z którego jest twoja córka? Ja 09/11:)

reklama
Do góry