reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda -środa, czwartek po 4h a piątek 4h. Na zbieranie grzybów możesz kupić licencję u nas kosztuje chyba £14.
Co do prezetu zależy w jakim wieku jest dziecko:)

reklama
MAGDA a tam wracac :p mi sie nie chce do Pl wracac.. jedynie na swieta do tesciowej mam jako tako checi.

Jeszcze dwa dni... dzis albo jutro plener.

Hejka:)

U nas pada;/ pospaliśmy do 9.30:)
paulina rodzice chyba dali Ci w kość skoro ani myślisz o powrocie;/ Czekam na więcej zdjęć:-)
magda ja też poszukuje pracy, przedwczoraj znów wysłałam cv i zobaczymy:) Co do prezentu na chrzciny to jak sobie przypominam P. dostał pieniążki lub ciuszki więc myślę że to najlepsze:) Zależy czy to bliska osoba, my z siostrami zawsze się dogadujemy co akurat potrzebujemy i to kupujemy, moja siostra mojemu małemu na chrzciny kupiła śliczna lampke nocną a druga buciki:)

Hej.

Mala bedzie miala akurat skonczone 3 msc. Tyle ze moj T jako chrzestny ma byc..

Paulina- a aktualnie gdzie jestescie? Noo my na swieta oczywiscie tutaj ;/ Ceny biletow w tym okresie porazaja konkretnie!

T wlasnie wyszedl do pracy. Juz po sniadaniu wszyscy, zaraz mala kakao wypije ja sie ogarne i musze isc po ziemniaki na zupe ;)

MADZIALENA no nasz wyjazd do przyjemnych nie nalezy. Na dodatek matka przylatuje do taty 2 pazdziernika i zostaje do konca roku. Czyli teoretycznie razem mieszkanie... teoretycznie bo wystawilismy ogloszenia na polsko-szwedzkich portalach i zdecydowalismy ze damy nawet to 8 tys kr...
MAGDA aktualnie jestesmy w Polsce. Wyjezdzamy w sobote.
KATKA skoro nie chcesz sie "zwiazywac" z forum to po co dodajesz swoje zdj w avku? Jak widzisz nawet po tym mozna cie znalezc. Ja na poczatku myslalam ze to na chwile a jestem juz 2 lata i nie zamierzam odejsc ;)

paulina no to ciekawie się zapowiada, Mam nadzieje że dojdziecie do porozumienia:)
magda no własnie pieniądze i jakaś ładna pamiątka i myśle że będzie ok:)

Ja juz po zakupach, poszłam sama bo padało a teraz przestało więc za chwilę lecimy na dwór:) Na kolację dzisiaj sagehtti carbonara mniam:)

reklama
Magda - my kupiliśmy taki jeździk 3 w1 tylko ze firmy leapfrog. Mała przy chrzcie miała 4 miesiące wiec przydał sie trochę później bo większość jest 6m+. Więc może cos takiego. Albo pamiątka i kaska;)
Paulina-trzymam kciuki za znalezienie mieszkania!
Maly w przedszkolu a ja odpoczywam. Powinnam posprzątać ale leżę:/

Załączniki

• 1410441013115.jpg
    1410441013115.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 42
Do góry