reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda -środa, czwartek po 4h a piątek 4h. Na zbieranie grzybów możesz kupić licencję u nas kosztuje chyba £14.
Co do prezetu zależy w jakim wieku jest dziecko:)

reklama
MAGDA a tam wracac :p mi sie nie chce do Pl wracac.. jedynie na swieta do tesciowej mam jako tako checi.

Jeszcze dwa dni... dzis albo jutro plener.

Hejka:)

U nas pada;/ pospaliśmy do 9.30:)
paulina rodzice chyba dali Ci w kość skoro ani myślisz o powrocie;/ Czekam na więcej zdjęć:-)
magda ja też poszukuje pracy, przedwczoraj znów wysłałam cv i zobaczymy:) Co do prezentu na chrzciny to jak sobie przypominam P. dostał pieniążki lub ciuszki więc myślę że to najlepsze:) Zależy czy to bliska osoba, my z siostrami zawsze się dogadujemy co akurat potrzebujemy i to kupujemy, moja siostra mojemu małemu na chrzciny kupiła śliczna lampke nocną a druga buciki:)

Hej.

Mala bedzie miala akurat skonczone 3 msc. Tyle ze moj T jako chrzestny ma byc..

Paulina- a aktualnie gdzie jestescie? Noo my na swieta oczywiscie tutaj ;/ Ceny biletow w tym okresie porazaja konkretnie!

T wlasnie wyszedl do pracy. Juz po sniadaniu wszyscy, zaraz mala kakao wypije ja sie ogarne i musze isc po ziemniaki na zupe ;)

MADZIALENA no nasz wyjazd do przyjemnych nie nalezy. Na dodatek matka przylatuje do taty 2 pazdziernika i zostaje do konca roku. Czyli teoretycznie razem mieszkanie... teoretycznie bo wystawilismy ogloszenia na polsko-szwedzkich portalach i zdecydowalismy ze damy nawet to 8 tys kr...
MAGDA aktualnie jestesmy w Polsce. Wyjezdzamy w sobote.
KATKA skoro nie chcesz sie "zwiazywac" z forum to po co dodajesz swoje zdj w avku? Jak widzisz nawet po tym mozna cie znalezc. Ja na poczatku myslalam ze to na chwile a jestem juz 2 lata i nie zamierzam odejsc ;)

paulina no to ciekawie się zapowiada, Mam nadzieje że dojdziecie do porozumienia:)
magda no własnie pieniądze i jakaś ładna pamiątka i myśle że będzie ok:)

Ja juz po zakupach, poszłam sama bo padało a teraz przestało więc za chwilę lecimy na dwór:) Na kolację dzisiaj sagehtti carbonara mniam:)

reklama
Magda - my kupiliśmy taki jeździk 3 w1 tylko ze firmy leapfrog. Mała przy chrzcie miała 4 miesiące wiec przydał sie trochę później bo większość jest 6m+. Więc może cos takiego. Albo pamiątka i kaska;)
Paulina-trzymam kciuki za znalezienie mieszkania!
Maly w przedszkolu a ja odpoczywam. Powinnam posprzątać ale leżę:/

Załączniki

• 1410441013115.jpg
    1410441013115.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 36
Do góry