reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej dziewczyny :)
Zapisałam sie na wymaz i idę w środę. Znów odebrałam siatkę leków dla małego:(
Zaraz idę odebrać go z przedszkola. Jak go zaprowadzam to strasznie płacze i nie chce mnie puścić a 2 minuty po moim wyjściu już sie bawi(stoję za dzwiami i patrze przez szybę) ehhh

happymum to dobrze że zapisałaś się na wymaz:) a co to za leki dla synka? Coś się dzieje? Dennis na pewno świetnie się bawi w przedszkolu a płacze bo ciężko mu się z Tobą rozstać, dobrze że tak szybko się uspokaja:) zuch chłopak:)

My siedzimy w domu. przedtem byliśmy w parku nakarmić kaczki i zrobiliśmy ciasto:) Jabłecznik z budyniem i bezą, wygląda fajnie, na razie sie studzi:-)

Madzialena - stałe na astmę i egzeme:)
Musze się pochwalić ze pani uświadomiła mnie ze moje dziecko potrafi rozpoznać i nazwać wszystkie kolory:)

a.

happy Denis w p-lu moze wiecej mowic niz w domu bo w domu ty go rozumiesz i on o tym wie.a w p-lu ciebie nie ma.. i trzeba sie dogadac z obcymi.U nas bylo tak samo, jak F zaczął mowić to w domu potrafil skrotami, bo po co sie wysilac. a na zajeciach wolno i wyraznie mowil.

dzis znowu wykopki. nie wyrobie z tymi plecami. chodze jak stara babcia. laski tylko brakuje do podparcia.

Wasze maluszki rosną i ich potrzeby się zmieniają ?? mamy proste rozwiązanie
Sprzedaj na mamasprzeda.pl ubranka z których dzieci już wyrosły, ubrania ciążowe i sprzęty, które mogą przydać się innym mamom a za zarobione w ten sposób pieniądze kup to cego teraz potrzebuje twoje dziecko !!
Na mamasprzeda.pl nie placi się żadnych prowizji i nie ginie się w tłumie - przyszłośc w sprzedaży internetowej jest dziś po stronie portali ukierunkowanych na jedna grupę - na mamasprzeda.pl tą grupą są mamy !!!

Zapraszamy

Ps jeśli pisesz bloga lub znasz dobrego bloga dla mam (dotyczącego wszelkich tematów interesujących młode i ambitne mamy) powiedz nam o tym - zapraszamy do programy "Bloguj z mamasprzeda.pl" - więcej informacji na kontakt@mamasprzeda.pl

reklama
Hej.

Renata- wykopki.. ale bym poszla :D uwielbiam a ostatni raz to bylam hmmm dawnoooooo temu :) tak samo jak na grzyby bym poszla, tu w Uk sa duze kare plus koszta sadowe za sprawe jak cie zlapia :p szkoda ryzykowac ;)

Happy- a na ile maly chodzi do przedszkola?

Bardzo intensywnie mysle o pracy. Chceny wracac ale trzeba miec na powrot.. a z jednej pensjii, coz pieniazki na drzewkach nie rosna jak co poniektorym sie zdaje ! ;) jedynie wchodzi w gre praca na popoludnie, jak moj bedzie konczyl zmiane. Bo jak mam isc i zarobic na nianie to szkoda czasu. A i tak kogos bedziemy musieli poszukac na min 2 godz od mojego wyjscia do powrotu T z pracy. No zobaczymy jak to bedzie.
Trzeba spiac poslady i wracac tam gdzie nasze miejsce- do domku ;)

T zostal poproszony na chrzestnego u siostry corki. W sumie niewiadomo czy pojedziemy bo do pon okaze sie czy wolne mu dadza bo w tym czasie juz komplet urlopow. Ale ja jak to ja juz mysle o prezencie... Jakies propozycje? ;)

Do góry