reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek - właśnie miałam pisać, żebyście nie myślały że ja się oburzam czy co :)) broń Boże rozumiem i wasze podejście :)
Grunt by się szanować. O!

Co to troll?? Wybaczcie ignorancję, :(
Chyba się domyślam: taki forumowy ściemniacz?? ;)

Ostatnia edycja:
reklama
KA-tka a no i tak bywa, rozwiodlam sie, i na nowo ukladam zycie tutaj od roku.
A w swoich okolicach bywam 2-3 razy do roku , rodzice tam wciaz mieszkaja i mam tam rodzenstwo niedaleko wiec teskni sie troszke i dzieci tez do dziadkow lgna ;-) teraz bylam w lipcu no i za tydzien zostalismy poproszeni na wesele u siostry ciotecznej i tez sie wybieramy ;-) choc na te pare dni, dzieci sie pociesza dziadkami :-) a i ja odpoczne od pedzacego zycia w miescie... :tak:

Katka Troll to taka osoba która podaje się za kogoś kim nie jest tu dziewczyny się angażują w jej ściemy i żyją problemami a potem okazuje się wszystko oszustwem

Liza - silna babka w takim razie z Ciebie :) ja to taka mameja jak to moja matka mówi i pewnie bym nie potrafiła nic ze swoim życiem zrobić. Dlatego podziwiam takie osoby jak Ty.

Zrobiłam placki zimniaczane, których Niko ponoć bardzo nie lubi, udało mi się zjeść jedynie dwa :/ i tyle z ze zachcianek ciężarnej :(

Wybaczcie zamieszanie przeze mnie wywołane, ale ja naprawdę nie chcę tu jakiś kitów żenić, a po prostu "pogadać", podoradzać i pośmiać się :) może źle zaczęłam, ale się poprawié ;) jeżeli tylko dacie mi szansę

Wampi - a niestety :( tam jedynie Ci co w okolicach bliskich pomorskiego mieszkają to coś tam zdziałają jeszcze, ale tak to takie trochę województwo jak miasto Detroit w Stanach :/ ludzi starych full, gospodarka pamięta czasy Komuny i opiera się na "trzech" firmach i wszędzie tylko układy, układziki. Ale może teraz coś się zmieniło... Dawno tam nie byłam, ale media zbyt optymistycznych wieści nie przynoszą na temat tych rejonów.

Ale produkcja :szok:
Ja po zabraniu, portfel schudł :/
Mam takie samo zdanie nt otwartego forum co katka. Jakby było zamknięte to bym powiedziała wszystko i nawet zdjęcia dawała ;)

heja.

u nas zebranie ok albo 15-go albo 21-go. niewiem dokladnie.

o boooooosz. czuje sie fatalnie. i to raczej nie zmeczenie tylko chyba coś mnie lapie., glowe rozsadza miesnie bola, stac nie dam rady.

Ł mnie wczoraj poinformował ze chory bedzie. bo sie poci jak spi. no myslalam ze padne. to mu powiedzialam ze ja problemy zolądkowe bede miala bo zjadlam zurek a potem kilka jablek. I co w związku z tym?? kladziemy sie do łózka i czekamy az choroba nas zaatakuje?? czy narazie on do pracy jak do ogrodu??

znacie jakis przepis na krolika?? mam w wersji juz jadalnej, a nigd nie robilam.. szukam czegos sprawdzonego, zeby to smaczne bylo..

Hejka:)
Ja już pospałam, P. tak sie kręcił w nocy że nie pamiętam kiedy ostatnio tyle w nocy do niego wstawałam;/

liza
oby synek wyzdrowiał całkowicie:)

renata dobrego przepisu na przyrządzenie królika nie znam;/ moja teściowa za to robi pysznego jak kiedys uda mi się wyprosić od niej przepis to na pewno się podzielę:p

Dzień dobry :)

U nas dziś pochmurnie i jakaś taka do niczego jestem prawdę mówiąc nawet p.teściowa córę do przedszkola za mnie odprowadza :-(
Ale ja ledwo leżę i stale rzygammmm bleeee :mad:
A gdzie tu jeszcze do końca 1 trym ???

Maciejka - a tak zebrania odchudzaja portfele rodzicow :/
RenataT - z chłopami to tak jest ;) jak se coś wymyśli to klękajcie narody :D
Madzialena - współczuję ciężkiej nocki :(
Miłego dnia wam życzę!!

reklama
Do góry