reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liz - tak to ta sesja :). Ja pochodzę z Torunia. Nie pisałam, że tam mieszkam. Tam się urodziłam obecnie pod Warszawą urzęduję.

A studio znajomych mieści się w Rzeszowie, a że na stronie umieszczają foty? To sposób na reklamę nie :) wybaczcie ze to napiszę ale ja dzięki temu mam foty za free. Nie rozumiem z czego tu się tłumaczyć?

reklama
Kasiek - w necie nie godzę się na rozpowszechnianie prawdziwych danych. Chyba imiona nie grają roli prawda? Żadna z nas nie ma pewności czy ta druga to faktycznie dajmy na to Karolina - zreszta o ile ktos chce utrztymac znajomosc wirtualnie to nie ma to nic do rzeczy no nie?. Za moment trzeba będzie numer pesel i serię dowodu podawać by na animowe tak naprawdę forum się logować. Wybaczcie, że mnie to miezi, ale ja już miałam jedną bardzo nieprzyjemną sytuację na fb i teraz jestem ostrożna.

Ale chcąc postąpić uczciwie i napiszę Wam, że Katarzyna to moje drugie imie i tak wszyscy znajomi, rodzice na mnie wołają odkąd pamiętam :)

Ka-tka no nikt nie chce adresu :p zreszta jak cos to po ip mozna cie odnalezc jak ktos sie uprze i ma mozliwosci :-D:-) poprostu w ktora strone Warszawy? ja wychowalam sie na wsi pod Grójcem. to jest na poludnie od Warszawy -60km.

edit.Dziwne masz podejscie, jezeli piszesz na forum to sie oczekuje by pisac prawde samo pisanie juz zostawia slad w sieci, bo jezlei nie podaje sie swojego imienia, to tak samo moze byc klamstwem samo istnienie takiej osoby :p i jak zbudowac zaufanie w grupie? :eek:

Ostatnia edycja:
Liza - okolice Łomianek :) wybacz, że ja tak obcesowo ale dla mnie to dane prywatne i nie chcę się tym dzielić. Przynajmniej nie tak ogólnie.

Dostałam już na fejsie nauczkę by za wiele o sobie nie ujawniać. Bo potem to ludzie wykorzystają :/

Człowiek człowiekowi wilkiem jak bogackiego :(

Liza - no każdy ma inne podejście. Ja nie wiem co znaczy wirtuakbe zaufabie?? Dla mnie takie coś nie istnieje. Po prostu mi jest obojętnw czy ktoś w sieci zmyśla czy nie. Ja piszę tyke ile uważam za słuszne. Nikomu tłumaczyć się nie muszę, a jeżeli ktoś tego nie szanuje... To sajonara :)
Co do imienia: Wszyscy do mnie zwracają się Kasia to po co mam pisać imię oficjalne?

Nie dajmy się zwariować... Kurcze ja tu wchodzę by trochę pobajurzyć, powymieniać się doświadczeniami, nie by kogoś nagabywać...

Widocznie do was nie pasuję :-( mamy inne podejście, a szkoda :-(

Ostatnia edycja:
Katka jezeli chcesz znalezc znajomych to oklamujac nie zrobisz dobrze, ja pisze na forum juz dlugo i da sie znalezc tutaj naprawde fajne osoby piszac prawde, ale kazdy wie gdzie sa granice :-) nikt tutaj nie chce numeru dowodu :-)
ale tez uwierz mielismy taie przypadki ze nudzace sie nastoplatki udawaly kobiety w ciazy i tez dlatego nasza czujnosc jest tutaj wlaczona bo nie chcemy byc oszukiwane :tak:
Łomianki a to calkiem pod warszawa praktycznie :-)
i zobacz ja tez tak kolo warszawy mieszkalam a wywialo mnie na woj.dolnoslaskie :-D:tak::happy:

Liza - kurcze i Ty z pod warszawy i tak daaleko uciekłaś?? Jeja jak życie człowieka daleko od domu czasem rzuca...
Często w rodzinne strony zaglądasz?? Ja u siebie nie byłam szmat czasu :(( pewnie z 7lat. Odkąd dziadkowie zmarli...

A moja p.teściówka ciągle mówi jaki to my błąd popełniamy ze stolicy uciekając :eek: bo tu stąd nikt nie wyjeżdza :dry:

Ja to ogólnie bardzo za Toruniem tęsknię, ale kuj-pom to wojewodztwo bez przyszłości :-(

reklama
Katka nie ma sie co oburzać po porostu ten wątek bardzo lubią TROLLE i takie historie tu już były ze szkoda gadać. Na razie Ci się wydaje że masz gdzieś kto tu i co tu pisze ale na prawdę tu sie zawiązuja przyjaźnie i wiele dziewczyn ze soba rozmawia prywatnie a nawet się spotyka. Ja spotkałam się z dwoma poznanymi tu dziewczynami nawet z Lizą były palny ale jakos nie wypaliło a teraz dziewczyna uciekła na drugi koniec Polski:p

Do góry