reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc.

Paulina- super ze sie udal panienski :p a glowa szybko przestanie bokec, albo i nie!? :D
Renata- lepiej ujac tego nie moglas co do Lucyp faceta.

Moj mi ostatnio staje na odcisk, ojjj i coraz bardziej mi ten odcisk uwiera a jak peknie to bedzie buuu.
Pochorowal sie(czyt boli go glowa i swedzi gardlo)- umiera.. O zgrozo!
Herbatke mu zrob, obiadek podaj.. bo on sie tak zle czuje, ojoj.. Mowie mu ze glowa mnie cos pobolewa i zebysmy wszyscy sie nie polozyli a ten mi: Tabletke sobie wez!
Szkoda ze swojej miny nie widzialam...

Dzis poszedl na nocke do roboty. Lezal oczywiscie ciagle w lozku, boo taki on chory, mowie wez pieluche malej zmien, ojjj ty nie mozesz bo ja polezec musze..
Masakraaa jakas.. Ty kobieta w chorobie zrob obiad, popierz, posprzataj, itp a jak fscet chory to moj Boziulku, koniec swiata nadchodzi!

Mala ma katar. Przez 1,5 godz tak wylA ze myslalam ze albo zaczne wyc z nia albo zaczne sie drzec az sasiedzi zaczna pukac do drzwi :D uspokoila sie teraz i oglada sobie Rodzinke.pl a co tam tylko polnoc jest...

Mi juz oczy sie zamykaja a ta nie spi...

reklama
Paulina oooj to panienski sike udal nie ma co :-D hehehe i zaraz slub, kurde ale to zlecialo :tak: :-)

U nas za 4 dni pol roku od slubu minie, kiedy to ja niewiem, wakacje tez moment zlecialy i kurde od pn sie zacznie :-) tyle ze starszaki do podstawowki a najmlodszy pierwszy raz przedszkole.... :confused::szok: przeraza mnie to ale musimy przejsc przez to...

co do wychodzenia ja jestem w obcym miejscu i nie mam gdzie wychodzic :p chyba z ez Olciaa wezmiemy sie i umówimy kiedy na pifffooo? :-D co ? hahaha
A tak to jak cos to razem wszedzie wychodzimy :p Ł. stara sie pomagac ale tez o to troszke walcze jak jest, no ale coz tam, czlowek sie uczy wciąz :) walnol sie na gleboka wode bo od razu troje dzieci to co sie dziwic uczy sie tego co ja sie nauczylam od 8 lat :cool2:

Dzis u nas pieknie :-) wiec obiad zjemy kolo 12 i na spacer i na place :-) trzeba korzystac, bo zaraz obowiazki szkolne i juz nie bedzie tak cudnie :blink:

Hejka:)

My dzisiaj pospalismy do 10:) Szybko sie zerwałam bo potrzebują do pracy na pół etatu do drogerii Dayli:-) zaniosłam cv jaj,na razie dopiero dwie osoby złoźyły ojj żeby się udało:-)

paulina no to panieński chyba udany:-D współczuję kaca moredercy:-D Takiego wieczoru nie zapomina sie pewnie do konca zycia:) Ja w swoim życiu miałam tylko jedną taką akcje ale na następny dzień o 12 juz byłam jak nowo narodzona:) Gorzej z D. ostatnio tak się napił że juz miałam po pogotowie dzwonic bo sama w domu z dzieckiem i wystraszyłam się ale jakoś daliśmy rady:)
magda mój D. też od wczoraj ma katar i gardło go boli, ale na szczęście rano nic nie mówił, wczoraj tylko dałam mu Gripex i coś na gardło i jakby jest lepiej, za to mnie cos już też gardło boli;/ duzo zdrówka dla córci oby katar przeszedł:)

Hej

Sobotnia imprezka urodzinowa udana, nie licząc tego, że musiałam kupić gotowe biszkopty do tortu bo młody się dorwał do tych co upiekłam ( ocalały tylko 2). Ale najważniejsze, że jednak był tort i O. zadowolona:tak:
IMG_4268.jpg

A wczoraj zostałam mamusią chrzestną małej ślicznotki Dorotki:biggrin2:

postaram się nadrobić wieczorkiem bo teraz czasu brak

Załączniki

• IMG_4268.jpg
    IMG_4268.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 37
heja kuuurde jak u nas wieje. leb mozna zgubic.
bylam w wiosce obok po maliny, aronie gruszki i sliwki. Opiekujemy sie ciotki mojej podworkiem ( czyt. koszenie trawy i robienie tlumu zeby sasiadow nie korcil pusty dom :) ).

my juz po obiedzie.

Ja sie juz roku szkolnego doczekac nie moge. Pol dnia spokoju chociaz. Chlopaki juz sie sobą znudzili, i taki hardcore mi fundują ze mam dosc.

Hej niuniuś śpi. ja nie nadabiałam nie badzo miałam kiedy.
Dzisiaj byłam na rozmowie o prace i szkoleniu i albo od 29 teraz albo od 5 września zaczynam. jeju ale się ciesze. Już będzie lżej:-D

asik torcik wyglada pysznie:-)
papitka to super że znalazłas pracę:)

My bylismy w parku, mały wyszalał się na rowerze:) Teraz bawi sie klockami, D. przywiózl od kuzyna całe pudło klocków lego, od soboty nie ma dziecka cały czas się nimi bawi:)

Hej
Moja Mała w końcu załapała niekapek :D
Ale wciąż nie mogę jej na wieczór i w nocy od piersi oderwać :(
Paulina dałaś czadu!
magda bo chory facet to apokalipsa ..
Liza powodzenia oby nie było łez!
Asik ładny tort :)
Renata to fajnie odpoczniesz od 1wrze. :)
Papitka gratulacje!
Madzialena i masz spokój ;)

Kończę obiad robić :) dziś ryż z warzywami i rybka ;)

Ostatnia edycja:
Magda u mnie kiedyś jak Ł chorowal to tez koniec swiata byl. Lezal i czekal na smierc. Oczywiscie sądzil ze ja bede skakac kolo niego. Ale jak ja chora, to co to bylo. wez leki i nie przezywaj bo dzieco w domu
Szybko sie obudził ze swego snu o uleglej zonie :)

Teraz wie ze jak boli go coś to są tabletki. Duzy chlopczyk z niego.. sam je moze zazyc :) a jak nie ma to są w sklepie :D

reklama
Do góry