reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

My pospaliśmy do 10:-) po obiedzie jedziemy z siostrą na zakupy, muszę kupić P. buty jakieś. Wczoraj byliśmy na festynie, wróciliśmy do domu po 22:)
asik torcik rewelacyjny! Ale Damianek ma zdolna mamę:-)
happymum spokojnej podróży dla Was:)
paulina dobrze że już jesteście na miejscu:) a jak Nikolka zniosła podróż? Kurcze jeszcze równy tydzien i Wasz ślub:-)

reklama
RenataT a Twój jest astmatykiem?

tak.

Paulina rodzicom sie nerwy udzielają :) Chyba kazdy rodzic tak ma. Moja tesciowa tydzien temu, mimo ze to 7 slub wsrod jej dzieci tak przezywala, tak ją nosilo, wszystko bylo zle, nic sie nie podobalo, nawet o zle postawiony taboret wojne robila. potem nerwy opuscily.. i bylo ok.. :) za miesiąc bedzie miala powtorke :D

Asik podziwiam. ja nerwow nie mam do tortów. I jakis antytalent jestem.. bo kremy mi nie wychodza. ide na latwizne i Ł kupuje w piekarni w ktorej pracuje :) mają swoj pracowniczy cennik wiec place tylko za produkty :)

na obiad leczo zrobilam, dla F krupnik z wczoraj. Pozniej jedziemy na "miody" bo u nas biesiada dziś i jutro. Obiecalam sobie ze nie bede pić :D tzn.. ze duzo nie bede pić. bo jutro ( lub jeszcze dziś ) mam sie spotkac z przyjaciolką :) mieszka 200 km ode mnie i do babci przyjechala z 5 miesieczną coreczką :) moze sie zaraze :)

Maciejka wszystkiego najlepszego dla cory :)

Mamusia u nas z tym odstawieniem leków byloby ok.. bo faktycznie mniejszy kontakt z dziecmi, ale O ma uczulenie na kurz. Mieszkamy na wsi, wokól pola, zwirowe drogi.

ja tez mam astme i uczulenia. Oboje z O w sezonie letnim cierpimy.

booosz jaka ja jestem roztargniona. wczoraj kuzynka mnie uswiadomila ze ksiązke do angielskiego i religi musze kupic dla F. niewiem o czym ja myslalam. Chyba ze ktoś ją za mnie kupi ??:D
we wtorek bedziemy u logopedy, prawie obok jest ksiegarnia.

Witam. Dzis pobudka o 7:20! dobry mam budzik haha. Szczegolnie jak w wakacje zawsze potrafiłam spac do 12 albo i pozniej

Dzis z rodzicami i małą bylam u moich dziadków u których jestem raz na jakis czas no ale kto chce jeździć do nich i sluchac jak sie kłócą. Normalnie jak pies z kotem.
O i wlasnie! Mają 2 kociaki ale z różnych kotek i różnią sie wzrostem ale Kornelii to nie przeszkadzało. Myslalam ze wyskoczy mi z rąk i pobiegnie do tych kotów. Albo i psa bo maja tez pinczera :-D
Wczoraj odwiedziła nas teściowa i sie pytała czy dzis do niej Nelka moze przyjechac. Cud! Zapytała! Wiec sie zgodziłam

Paulina współczuję ... Jak bylam na kolonii w Międzyzdrojach to bylam na takim statku i myslalam ze zwrócę caly obiad. A co dopiero tam spac! Ale no... Juz niedługo ślub! Z jednej strony zazdroszczę bo tez w sumie bym chciala z drugiej podziwiam bo ja bym chyba zawału dostała z nerwów. Co do rodzicow - moze im przejdzie.

Tort śliczny. Tez lubie piec ale jak poszlam do technikum to juz nie ma kiedy. Oczywiście takich nie potrafie bo to juz wyższa szkoła :-D

No ... Mała u teściowej a ja lecę sprzątać. Potem trzeba bedzie mamie pomoc bo dostała od babci multum kapusty. Tragedia.

Maciejkaa u was roczek a ja się tak cieszyłam że moja pół roku skończy że aż zapomniałam :-D

DSC02387.jpg
No i półroczny łobuz szykował się na randkę z sąsiadem że 3minuty po wyjściu z domu zasnęła :cool2:
Dziś jestem jakaś ... SZCZĘŚLIWA! Chociaz i tak już się pożarłam z K. :-D Ehhh :-D

Załączniki

• DSC02387.jpg
    DSC02387.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
maciejka wszystkiego najlepszego dla córki:) Udanej imprezki:)
lucyp ale fajna ta Twoja malutka:-)

My już po zakupach, w końcu. Kupiłam małemu buty i jeszcze kalosze bo juz miał za małe, a jaki był niedobry:wściekła/y: nie chciał w ogóle mierzyć butów bo zmęczony:wściekła/y: następnym razem z tatusiem sobie pojedzie:-)

Hej dziewczyny pisze z trasy:)

Paulina-ja prom też kiepsko wdpominam.
Maciejka-100lat dla małej
Lucypp-fajna mała:)

Dennis anioł jak narazie i właśnie zasnął.

Załączniki

• 1408805085815.jpg
    1408805085815.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 31
Bylam u znajomej z klasy. Mieszka 200m ode mnie. Przyjechała koleżanka co mieszka 20km ode mnie. Zostałam pol godziny dłużej niz przewidywałam bo zniknęłam z domu o 19:10 a miałbym byc o 21. K byl w domu. Ale to mi sie oberwało bo wrocilam pol godziny pozniej i przez to nie wykąpali malej.
Jakby K nie mógł pójść jej wykąpać a np brat jej trzymac. Super. Wszystko ja musze. Wysiadam. Raz na ruski rok wyjde do swojej kolezanki bez K a juz wszyscy nieporadni. Wysiadam. Szykują sie "piękne" lata mieszkania z moimi rodzicamia...

reklama
My nadal jedziemy ale za jakieś 1, 5h będziemy na miejscu. Dumna jestem z mojego małego bo jest bardzo grzeczny. Zaplakal kilka razy i przez chwilke;)
Lucypp-współczuję:/ ale z drugiej strony ciesz się ze w ogóle masz pomoc ja od urodzenia Dennisa raz wyszłam sama i to tylko dlatego ze musiałam w urzędzie cos załatwić a tak to wszędzie z małym, a z moim S. Id kiedy Denis sie urodził wyszliśmy sami chyba trzy razy. Zazwyczaj nawet do sklepu po chleb ide z małym

Do góry