reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja juz po rozmowie raczej nic z tego nie będzie;/ potrzebuja osoby która założy wlasną działalnośc i będzie sama zajmować się sklepem, rachunki, zusy itp. itd, właścicielka daje na wszystko pieniądze ale po za tym nic ją więcej nie interesuje Ty jestes od wszystkiego;/ ja na takie coś nie idę;/

happymum to długo trwały urodziny:) S. bardzo się spił?:-)
lucyp oj ja bym takie zachowania juz na początku ukróciła, u nas było podobnie to wystarczyły dwie rozmowy mojej mamy z D. i spokój:-) Nie zeby sie kłocili tylko wytłumaczyliśmy że sami chcemy do wszystkiego dojść, to nasze dziecko a jak będziemy potrzebowali pomocy to na pewno o nią poprosimy:-)

U nas zaczyna padać także posiedzimy w domu;/ pozniej biorę się za sernik, siostra jutro ma urodziny i przyjedzie do nas bo będzie festyn i zrobie jej niespodziankę:) Muszę jeszcze jej cos kupić ale czekam na D. może coś wymyślimy

reklama
Madzialena-był mocno piany ale na szczęście on nawet jak dużo wypije to potrafi się zachować i wlec go do domu nie musze. Poza tym pije średnio 1-3razy do roku wiec się nie czepiam.
Lucypp-jak ja bym chciała żeby mi sie ktoś małym a ja mogłabym posprzątać bez jego "pomocy":)
Właśnie się na chwile polozylismy. Musze niedługo zabrać się za sprzątanie i pakowanie... jutro zakupy a w sobotę wyjazd

Ja nic nie mowie bo mi sporo pomagają. I tej pomocy potrzebuje bo bym psychicznie nie dala rady.

Madzialena szkoda ze nic z tego. Ale tak jest niestety.

Teraz tato pojechal po mame ja chcialam sie przebrać. Położyłam Kornelie do łożeczka i krzyk wielki. No nic z nia nie zrobie :-D jeszcze musze poodkurzac. Dam ją do bujaczka moze sie nie bedzie bała :-D

Maciejka odroczylam swojego ze szkolny będzie drugi rok w zerowce. Dziś byliśmy na USG synus widzial jak dzidziuś rusza raczkami i nóżkami zachwycony byli i mój tez zaskoczony byli ze tak go widać wiedzialam,ze to dobry pomysl zabrania go ze soba ;) niech dociera do niego powoli,ze w brzuszku rośnie jego dziecko :) wynik moczu mialam zly i musialam wykupić globulki natamycyna unia brala którąś z was takie globulki?

Hej

Mala dzis wstala o 10.. Masakraaaa, ale moze to ta pogoda bo znowu sie uklada do spania ze swoja podusia;) wczorsj na podlodze usnela, oczywiscie z poduszka.. Poduszka nawet do Pl z nami musi latac :p

Ja nastawilam juz obiad. Dzis kurczak z ryzem i warzywami zapiekane z zalewa w piekarniku.

Asik- wszystkiego dobrego dla corci ;)
Happy- ale wam fajnie ze tak sie oderwac mogliscie.
Lucyp- musisz ustakic granice, bo tak bedzie ciagle. U mnie tesciowa takie akcje mi odwalala! A moja mama mowila ze mam robic jak ja uwazam a jeski bede potrzebowac jej rady to mam pytac i tyle ;)
Oo apropo tesciowej to wczoraj na skype gadany i akurat siostra T przyjechala z ta niunia malenkA a ta od razu, o Boooziu gdzie ona ma czapke, a kocyk gdzie( a Dianka ubrana w takiego misia pluszowego byla) musisz sie zdrowo odzywiac jak karmisz piersia, ile masz pokarmu i bla bla :p a ja mowie do T cicho i skuchaj co teraz ona przechodzi i takie same teksty do mnie byly:D

Madzialena- a to faktycznie nie ma sie co pchac w taka prace.. Zjadlabym sernika, mmm ;) Ja ostatnio upieklam zebre i pol wywalilam bo nie mial kto zjesc ;)

Paulina- kiedy wyruszacie? Na poczatek szerokiego morza a pozniej szerokiej drogi wam zycze i spokojnej ;)

No i dziecko mi zasnelo:)
Mamusia-super ze synek widział dzidziusia:)
Magda-my tez mamy poduszkę która z nami wszędzie jeździ:)

Ostatnia edycja:
Lucypp ja przy swoim pierwszym mialam taka pomoc ;) ze czulam się jak Pawla siostra.
A teraz jak jestem tutaj sama do 18 to mi się tęskni za swoim miastem dobrze,ze to tylko 120km ;) ale z drugim będę sama caly dzień 6lat nie mialam do czynienia z niemowlakiem ciekawe czy dam rade ;) Pawel to byl zywiolowym dzieckiem oby drugie spokojniejsze ;)

Współczuję wam tego poczucia się jak siostra ..
u mnie teściowa próbowała robić co i kiedy chce z małym i nie raz jej się udało a teraz już sobie nie daje. Natomiast moja mama często ma jakieś uwagi :/

Mamusia fajnie że na usg wszystko ok :) powiem Ci że mi się podoba taka duża różnica wieku :)

Maciejka wczesniej nie byli jak dlugo byliśmy sami tylko ja i syn poszlak w prace. A jak poznalam Wojtka to zaczelam myśleć o drugim gdzie nie myslalam bo jego mialam bardzo szybko a teraz się boje mial mnie tylko dla siebie a teraz będzie musical się dzielić podziwia go,ze tak szybko zaakceptowali rodzeństwo i ze tak za ciekawieniem pyta i interesuje się.

reklama
happymum ale masz fajnie mój łobuz już w ogóle nie śpi w dzień:(
mamusia ja w ciązy również miałam złe wyniki moczu i brałam też te globulki plus dodatkowo Żurawit i wszystko juz do końca było ok:) Fajnie że synek zaakceptował wiadomośc że będzie miał rodzeństwo:)

Do góry