Masakra. Jestem w szoku nie wiem co z małą sie dzieje... Śpiąca. Po 6h bez spania po kapaniu nie chciala spac. Darla sie i darla. A byla tak śpiąca ze masakra. Chcialam spędzić w koncu wieczór z K przy filmie a tu jeszcze wykąpać sie trzeba a ona krzyczy. Mialam dosc po całym dniu wiec rodzice ją wzięli i ponad 20minut sie wiercila i dźwigała. Dzis z rana to samo.
Mialam pobudke o 6 bo K wstawał a ona jakies 15minut pozniej wstała
A co do matmy to tez moja zmora jest ale w tym roku mialam taka fajna nauczycielkę ze sinusy i ta całą resztę ogarnęłam a rok temu jak to brałam to nie chcialam sie tego uczyc bo mowilam ze sie nie naucze i tyle. W tym roku biorę sie za naukę. Musze. Chociaz w tym roku chce na mniejszej ilości sciag jechac. Od dzis sobie zaczynam repetytorium maturalne z angielskiego ogarniac. Angielski to aktuat moj ulubiony przedmiot w szkole ale jestem leniem i jeżdżę na 4 a chce w tym roku na 5 i 6
Uczę tatę karmić mloda z łyżeczki. Jest dobrze. Bal sie troche ale jest ok. Je
Mialam pobudke o 6 bo K wstawał a ona jakies 15minut pozniej wstała
A co do matmy to tez moja zmora jest ale w tym roku mialam taka fajna nauczycielkę ze sinusy i ta całą resztę ogarnęłam a rok temu jak to brałam to nie chcialam sie tego uczyc bo mowilam ze sie nie naucze i tyle. W tym roku biorę sie za naukę. Musze. Chociaz w tym roku chce na mniejszej ilości sciag jechac. Od dzis sobie zaczynam repetytorium maturalne z angielskiego ogarniac. Angielski to aktuat moj ulubiony przedmiot w szkole ale jestem leniem i jeżdżę na 4 a chce w tym roku na 5 i 6
Uczę tatę karmić mloda z łyżeczki. Jest dobrze. Bal sie troche ale jest ok. Je
Ostatnia edycja: