reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć kochane

Melduję się po długiej nieobecności i donoszę, że u nas wsio ok.

Byliśmy 2 tygodnie temu pod tym namiotem. Dzieciaki wniebowzięte, młody nie mógł się nacieszyć "małym domkiem", prawie płakał jak K. składał namiot.

Pracowałam 2 tygodnie, a że chciałam jak najwięcej godzin nałapać to robiłam po 10-12h dziennie. Więc jak przychodziłam do domu to ledwo żyłam... wzięłam wypłatę to obkupiłam Oliwkę do szkoły

reklama
happymum Ty to masz fajnie:) Ja mam jeszcze 6kg na plusie ale wydaje mi się że nie jest zle, troche brzucha trzeba tylko jeszcze zrzucić:-) ale mieszczę się w spodnie z przed ciąży:-)

lecę dac synkowi zupkę, dzisiaj kalafiorowa:)

Asik -fajnie ze u was dobrze i ze wakacje udane; )
Madzialena w spodniach z przed ciąży mogę popływać:) te 5kg mniej to u mnie dużo:) jak wchodzisz w spodnie z przed ciąży to znaczy ze jesteś super:)

Ostatnia edycja:
Cześć kochane

Melduję się po długiej nieobecności i donoszę, że u nas wsio ok.

Byliśmy 2 tygodnie temu pod tym namiotem. Dzieciaki wniebowzięte, młody nie mógł się nacieszyć "małym domkiem", prawie płakał jak K. składał namiot.

Pracowałam 2 tygodnie, a że chciałam jak najwięcej godzin nałapać to robiłam po 10-12h dziennie. Więc jak przychodziłam do domu to ledwo żyłam... wzięłam wypłatę to obkupiłam Oliwkę do szkoły

Ceny wyprawki mega co? my zaczynamy szkole dopiero. Musimy kupić wszystko, łącznie z biurkiem i krzesłem ...

A ja wkoncu zeszlam do mniejszej wagi jak przed ciaza ;) startowalam przy 64kg skonczylam na 71kg a teraz mam 63 ;))) w spodnie sprzed ciazy wchodzilam juz tydzien po porodzie teraz mimo tego ze waze prawie tak samo nosze romiiar spodni M (38) a nie L (40) Moja kuzynka bedaca teraz w 4 msc ciazy przytyla juz 19kg (!!!!) Potem bedzie plakac.
Ja wlasnie prasuje wszystko. Ojj zaniedbalam sie z tym, ostatni raz prasowalam przed poprzednim wyjazdem hahahaha mloda oglada bajki i w miare daje mi poprasowac i posprzatac. Robie jej wlasnie frytki bo chodzi i "fryty fryty".

MACIEJKA napisz moze prywatna wiadomosc do ktoregos z modow. No do "kasiek88kasiek"
HAPPY bardzo ladna sukienka i biedny S. dostal sie do zdjecia heh milego odpoczynku

asik to super ze dzieciakom podobalo się pod namiotem, taka atrakcja:-) I fajnie ze zarobilaś sobie trochę pieniędzy:)
paulina ja obecnie ważę 62kg czyli podobnie tak jak Ty:)
happymum nawet w koszulki z przed ciązy sie wbije tylko biust jednak mam wiekszy więc ich nie zakładam bo niewygodnie się czuję:) Ja wole nosić szersze rzeczy:)

My już po spacerku, wieje niesamowicie:wściekła/y: Kupiłam synkowi żelki Alaskan z tranem i witaminami A i D. nie mają rybiego posmaku i na przecenie były, jak je zje to kupie mu następnym razem tran. No i w lumpeksie wytargałam P. komplet pościeli za 6 zł! Fioletowa w myszki:)

Happy sukienka sliczna. Ja mam tak samo. Kupowac lubie lubie miec w szafie ale nosić.. zadko mam okazje.

Moj chlop tez chrapie. Nie wychodze do drugiego pokoju, tylko go wyganiam :D podla jestem.Bicie, szczypanie, darcie sie na niego nic nie dało. Jedyne co pomogło to dodatkowa poduszka pod głową. Musi miec ciut wyzej lepetyne. A chrapac potrafi tak glosno ze nieboszczyka zbudzi, i ledwie oko sie zamknie i juz chrapie.
aaaaa najgorsze bylo jak Filip z Oskarem zaczeli chrapac. no chęc mordu we mnie sie obudzila. Koszmar!

Wyprawka dla moich panów juz kupiona. ceny az ta tragiczne nie są.Ja mam cudowny dar wypatrywania promocji :) 3x moge do czytnika smigac aby miec pewnosc ze nie przeplace :)
najwiekszy wydatek to ksiązki. na tym nie zaoszczedze bo wszedzie zestawy w takiej samej cenie.

Hej dziewczyny, u Nas po steremu.
Miałam 2 tygodnie praktyke, na co poswieciłam swoj urlop i powiem Wam że się rozleniwiłam.. teraz siedze w pracy i ciagle na zegarek spoglądam.

Happy sukienka super.;)

Co do witamin to znajoma z klasy poleciła mi witaminy z Forevera, niby skład super, cena średnia bo ponad 50 zl, ale moja Julka ich nie tknie i stoi mi cała paczka .. Stosujemy multi sanostol na zmianę z Vibovitem ;)

co do chrapania to A, tak samo jak twój mąż Renata ledwo oczy zamnknie a juz... Ostatnio reklamuja nawet w tv jakis preparat na chrapanie hahaha ;)

Co do wagi z przed ciąży to ja waze teraz więcej, bo 49 kg, a przed ciąża 45 ale takiej wagi juz bym nie chciała ;p

aaa sorry za nie udzielanie się, ale jakoś tak ciężko się wbić, ale za to codziennie was czytam !

reklama
Hej od roku mieszkam we Wroclawiu mam 27 lat i 6,5 letniego syna teraz jestem w drugiej ciąży i termin mam na 24 marca. Jako mloda mama ojciec syna nas zostawil jak Malý mial 4 miesiące teraz jestem w najszczęśliwszym związku.

Do góry