reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MADZIALENA noo Piotrus drobniutki chlopczyk ;) moja to taka bardziej ubita jest
HAPPY milej kawusi! My siedzimy w domu bo co chwile pada, chwila wytchnienia od upalow bo pojutrze 31 stopni ma byc.

Witajcie,
dopiero mam chwile na neta, dzis Ł ma wolne wiec zostal z Bartkiem a ja poszlam na zakupy, kupilam Bartkowi 2 pary spodni, 2 bluzki, koszulke bedzie do przedszkola bo ostatnio poszedl w gore.
Paulina ja bralam novynette i lesinelle zadne mi nie podeszly, juz od roku nie biore teraz wybieram sie do innego gina moze on trafi w dobre.
Madzialena, Piotrus wg mnie wyglada w sam raz, Bartek ma chyba tak jak twoj 102 cm ale wazy 14,5 kg on to dopiero skora i kosci. Np dzis wstal chcial mleko wypil kubek to byla 7 i do teraz nie jadl,przed chwila zrobilam nalesniki i zjadl jednego:sorry:a juz prawie 18

Ostatnia edycja:
ANULA podasz mi jakis dobry przepis na nalesniki? Robilam juz pare razy z neta ale nigdy nie wychodza tak dobre i puszyste jak mojej babci :p

Przyszedl list, 8 sierpnia sciagaja nam sruby i gips :)

Aniula-rzeczywiście mało je :/
Paulina-oby z ręką było wszystko dobrze !
My juz wracamy, Dennis właśnie zasnął i nawet dobrze bo przespi drogę :)

Paulina, ja robie z takiego przepisu Naleśniki-przepis (pyszne!) a dodajesz wode gazowana? wtedy za bardziej puszyste w sumie ja nie lubie ale Bartek i Ł te z woda najbardziej lubia;-) jak Nikola znosi gips? az strach pomyslec jak ciezko byloby z Bartkiem w takiej sytuacji
Happy, u nas tak od zawsze tydzien np je bardzo malo, kilka dni je jak na niego ladnie a pozniej znowu je gorzej:sorry:chyba taki typ ja tez tak mialam nawet w podstawowce

Happy, niby tak ale kupienie mu ubrania nie jest latwe zwlaszcza spodni, wlasnie mierzylam te ktore dzis kupilam oczywiscie z regulacja i nawet takie za szerokie chyba nawet pasek nic nie da, eh pojde chyba oddac bo zeby w pasie byly ok musialabym chyba na 86 kupic a nie na 104, w sumie ma spodenki na 80 gdy mial rok byly za kolano teraz sa krotkie ale w pasie w sam raz:sorry:

reklama
te wlasnie maja gumke do regulacji taka na guzik ale nawet gdy zrobie najciasniej sa luzne:sorry:dresy musi miec z troczkami bo sama gumka nic nie da, trzeba scisnac:sorry:no nic chyba oddam, dobrze ze paragony mam

Do góry