reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

My pospaliśmy do 9.30:) W końcu sie wyspałam:) Wczoraj pokłóciliśmy się z D. wkurzył się w pracy i powiedział że od poniedziałku już nie idzie no to ja że super ciekawe co teraz będzie a on do mnie że jak jestem taka mądra to żebym sama poszła do pracy chociaz bardzo dobrze o tym wie że jak tylko bym coś znalazła to od razu bym poszła - ale musiał mi przygadać:wściekła/y:Także pewnie jak wróci to nawet się do mnie nie odezwie wkurzył mnie strasznie myśli że jak siedzę w domu to tylko się opierdzielam

paulina oby z rączką było już wszystko w porządku:)
anula ja synkowi tez u większości spodni przesuwam guzik bo inaczej by spadły:p Ale to tylko w jeansach bo dresy są ok:-) A co do jedzenia to malutko Twój Bartek je, ale widocznie tylko tyle potrzebuje, mojej siostry córka ma 6 lat a potrafi cały dzień pociągnąć na parówce i mlecznej kanapce;/
happymum ja slyszałam że juz po 7 dniach wykryje:)
renata oby wszystko Wam sie ułożyło, a snami się nie przejmuj to pewnie czysty przypadek:)

Miłego dnia

reklama
Renata- niby objawy mam bo za owulacje zawsze mnie podbrzusze po prawej albo lewej stronie boli no i śluz inny jest.
Mam nadzieje ze w tym roku nic złego cie juz ne spotka, że wszystko sie ułoży no i ze dzidziusia te, będziesz miała.

Madzialena moj mątez czesto sie "odgraza" ze rzuci robote, bo go albo szef wkurza, albo koledzy. I tez wtedy slysze ze jak mi sie nie podoba to ja moge isc do pracy, a on posiedzi w domu. chociaz ma swiadomosc ze ja za swoje siedzenie dostaje pieniądze.

nie chce mi sie dziś gotowac. ale wypadałby jakis obiad chlopcom zrobić.

Renata oby juz nic znlego do was nie przyszlo a wrecz odwrotnie ;-)
Paulina raczka niech szybko sie juz goi :tak:
happymum ja tez zawsze na owulacje mam bol podbrzusza... :/ teraz jak biore proszki anty to tego nie odczuwam na szczescie no i okres regularny.

U nas dzis chlodniej, popadalo, dzieciaki zupe maja na dzis :-)
Kurcze i jutro juz sierpien, niewiem kiedy to zlecialo.... :szok:
No i u nas po staremu ;-) nic sie nie zmienilo :-) ino zaraz pol roku zleci od slubu :-) za miesiac hehehe :tak::happy:

lucyp to nie wiem kto ci to powiedzial bo albo sa 3 eklucia za jednym razem albo 5w1 lub 6w1 a 3w1 lub 4w1 sa na 13-14msc zycia 3w1 sa platne lub nie a 4w1 to rowniez na 13-14msc i to jest to samo tylko dodatkowo to ospa :)

Renata ja sny zawsze mam na odwrot a nienawidze jak mi sie snia noworodki lub jak rodze dziecko bo wtedy mam dziwne akcje e zyciu nie wiem czy to ppdswiadomosc czy co ale zeby juz nie bylo w waszym zyciu i tym roku przykrych sytuacji a tylko szczesliwe

happy daj znac jak zrobisz tesciora :D

madzialenka wrrr przygadalabym mu ze tez jestes w pracy bo robisz za praczke kucharke sprzataczke i wychowujesz dziecko i nikt ci za to nie placi i nie masz mozliwosci isc na urlop ani zwolnic sie

Liza no teraz fajnie sie zrobilo moze jutro pojdziemy gdzies na plac ? jak cos to pisz tu na priv bo fb wiad mi nie dzialaja :D

Olcia - zastanawiam się czy zrobić za tydzień czy czekać do @ około 14/08.
Mi często śnu sue ze rodze córkę ale nie wierze w sny, choć dwa razy mi sie sprawdził. 2 dni przed zajściem w ciążę z Dennisem śniło mi się ze pieke ciasto (to znazy ze ty albi ktoś vi bliski będzie miał dziecko) a drugi raz tydzień przed tym jak mi brat powiedział że będzie miał dziecko ten sam sen :)
Ale jakos specjalnie nie wierze

Witajcie,wlasnie wrocilam z Bartkiem ze sklepu, oddalam spodnie pani pieniadze oddala bo moglam wymienic na inne ale niesety z tych co mi sie podobaly byly 2 pary dobrych w pasie ale te juz ma. Poszlismy do tesco akurta byla wyprzedaz ubranek i kupilam malemu 3 koszulki za 27 akurat na 104 mial malo wiec sie przydadza. A sobie zamowilam 2 bluzki na allegro
Olcia myslalam zeby zaniesc do krawcowej ale musialaby zwezic nawet nogawki zeby jakos to wygladalo bo pasie byly ze 4 cm za szerokie a te spodnie byly dosc waskie wiec gdyby zwezila i nogawki spodnie bylby bardzo obcisle:sorry:
Madzialena wspolczuje klotni ale co poradzisz faceci czesto nie wiedza co to znaczy siedziec w domu, moj zawsze mowi ze woli isc do pracy niz zostac w domu. Wczoraj tez sie poklocilismy ale u nas klotnie sa zazwyczaj z jednego powodu, oczywiscie jest nim Bartek. Wkurza mnie to ze Ł na wszytsko mu pozwala co ja wypracuje zaraz i tak przepada bo Ł pozwala mu na wszytsko i to doslownie, wsytarczy ze jest 2 dni w domu i maly jest nie do ograniecia. Tlumacze mu ze tak nie moze byc, ze maly na nim placzem wymusza bo wie ze na mnie to nie dziala ale Ł mowi ze nie umie patrzec na lzy malego i daje mu co chce. np ja za kare schowam zabawki a on wroci z pracy i odda albo gdy ma wolne maly cos chce mowie ze nie a Ł idzie do malego pyta co chce i mu daje nie patrzy na to ze ja zabronilam:confused2:
Renata, zobaczysz ulozy sie i bedziesz miala uragnionego bobasa moze nawet corke:-p
Happy, wiec mamy trzymac &&&?;-)

Aniula-współczuję problemów z ciuchami dla małego:/
Trzymajcie &&& bo jak w tym miesiącu sie uda to znów termin na kwiecień :) i będę 3 lata różnicy:)

Ostatnia edycja:
reklama
Olcia spoko, w sumie mozemy sie umowic na jutro jak bedzie pogoda tylko niewiem w jakich godzinach ci pasuje? np. 17 na placu w parku wyżykowskiego?

Do góry