reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny ale ja napisalam ze dodawanie zdjec co chwile typu, juz jestem na swiecie, juz sie usmiechnalem, juz podnosze glowe, juz siedze, juz staje, jiz chodze.... itp itd jest beznadziejne. Albo zdjecie z kazdej imprezy.. no kurde moim zdaniem to jest zycie prywatne a nie patrzenie po paru minutach ile ma sie lajkow i ile ludzi napisalo o jak slicznie pieknie cudownie. Dla mnie to glupota i nie rozumiem ataku ze strony Olci ? Po to jest forum zeby dzielic sie swoim zdaniem i wcale nie musi pasowac innym ;) i tak oczysiwiscie fajnie jest kogos zobaczyc po latach, jak mu sie zyje itp itd ale bez przesady.

RENATA dobrze ze wam sie nic wiecej nie stalo!
MADZIALENA juz cisza i spokoj? :p

reklama
Hejka:)

U nas słonecznie:) Za to w nocy były dwie burze, ja co chwile się budziłam a chłopy gdzie tam, nic nie słyszeli:-)

paulina dokładnie nareszcie cisza i spokój, bo tak to człowiek nawet własnych mysli nie słyszał:-D
renata dobrze że nic Wam sie nie stało! Mój brat 3 dni temu miał wypadek jak wracali do domu;/ tez nic im sie nie stało ale bus od strony bratowej cały zmiażdżony;/ miała szczęście że spała z podkulonymi nogami a nie z wyprostowanymi

Hej u nas cały czas upalnie:) ja właśnie pije kawę:)
Jutro Dennis idzie na swoją pierwszą imprezę i DJ-em itp. ; D i nie wiem jak mam gi ubrać bo gorąco no ale to popołudniu to może nie będzie tak źle :p

OLCIA dobra niewazne :p kazdy ma swoje zdanie ;) jak tam Zu? Dalej niegrzeczna?
MAGDA jej :/ dobrze ze sie nic nie stalo. Ja bralam udzial w dwoch wypadkach, bardziej wsumie stluczkach i nic nikomu sie nie stalo, raz jak w ciazy bylam. Ja mialam szczescie ale moja kolezanka ktora tez urodzila 3msc po 16 urodzinach miala wypadek w 9tc i helikopterem ja brali, dziwili sie ze ona przezyla a co dopiero dziecko. Tyle ze jej corka jest przez to chora, nie wiem dokladnie co jest bo ja nie dopytuje ale cos z mozgiem, 3 razy w tygodniu maja rehabilitacje i chodza na zajecia wczesnego wspomagania rozwoju..
HAPPY u nas tez upalnie.. 4tugodnie ciagiem bez wytchnienia nawet 1 dnia

EDT
MADZIU jak tam w Pl? Za 5 dni bedziesz mezatka@!! Ja piernicze ale tez czas zasuwa ;) stresiol jest? T. juz z wami? Buziaki dla Majuchny :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
happymum o kurcze to Dennis sie wybawi:-) super:-) ubierz go tak żeby było mu wygodnie bo to najważniejsze podczas zabawy:)
paulina​ a Ty jeszcze miesiąc i będziesz mężatką :)

Ja mam luz, siostra wzięła P. do siebie na cały dzień:) Właśnie wróciłam z podwórka opalałam się 1,5 godziny i jak na razie mi wystarczy bo opalam się od razu na brąz:)

MADZIALENA ja tam tego nie czuje :p czasem jakis stres zlapie ale ogolnie nawet nie zwracam uwagi ze to juz.. ja niestety nie mam gdzie sie opalav, w te upaly na podworko z mloda nie wychodze bo bysmy sie zaparzyly pozatym jak jej w gips slonce przyswieci to reka jest ugotowana. Na szczescie w polsce wyczailam super solarium, po dwoch razach jak czekolada bede :)

paulina pewnie dzień przed zaczniesz panikować :-) Ja na solarium byłam raz w życiu - przed studniówką :p Może pod koniec lata się wybiorę żeby utrwalić opaleniznę ale szczerze to wole posmażyć się na słońcu gdzieś nad wodą mi upał w ogóle nie przeszkadza:)

U nas chyba znów zaczyna się burza;/ i tak codziennie po południu

MADZIALENA ja tez lubie sie pogrzac ale z Nikola przy 35 stopniach nie bede sie opalac :p dlatego wole skoczyc raz na jakis czas na solarium zwlaszcza w zimie. Ostatnio co bylam w pl skoczylam na nowe solarium na mocniejsze lampy, to bylam lekko czerwona ale na drugi dzien piekny braz mi sie zrobil :)

reklama
paulina nic nie mow nie wiem co z nia jest bo jak pisalam odpieluhowuje ja i kuma jak pytam czy chce siusiu staje w nocniku ale kupilam ta naklade i tfu tfu odpukac jest o wiele mniej wkladek idzieny razem na kibelek siedzi ladnie na sedesiku ale ona robi mi na zlosc np wczoraj lezymy rano wlozku ona polozyla sie na poduszcze nogi na moje plecy pytam czy chce odpowiada nie 5sek pozniej zesikala mi sie na glowe ale sie zagotowalam wstalam i pytam co zrobila a ta palcem na mnie i sie smieje no myslalam ze wyzione ducha dzieci dalej tlucze ciagnie za wlosy :/ chcialabym isc do pracy ale nie ma nic w godzinach 7-15 ale z drugiej strony boje sie ja dac do zlobka ze bedzie terroryzowac dzieci i odsuna ja na bok ehh ciezki temat

wczoraj bylysmy nad jeziorkiem fajnie bylo ale krotko ....

dziewxzyny ja qas nadal pomecze tym szczepienien bo nadal nie zaszczepilan ;/ i tak czytam glupio na necie i poczytalam o tej mmr ze jest z plodow dzieci po aborcji i znalazam ze jest szczepionka 4w1 koszt to 400zl ale ona jest razem przeciwko ospie i tak sie zastanawiam :/ panikara jesrem jak jasna cholerna nie chodzi mi juz o nc tylko o to ze mam strach przed tymi nie oczyszczonymi bo Zu miala ta asymetrie i jak szczepienie jedno miala nieplatne to glowka jej opadla i rehabilitantka powiedziala zebym szczepila tymi oczyszczonymi ale tez z odstepami 2-3msc i ze jak po tej jednej bylo tak to z ktoras ze szczepionek bedzie tak ze moze opajsc jej ta glowka i tak zostac do konca yhh

Do góry