paulina aha to rozumiem ze jest taki bezprosedni zakaz dodaqania zdjec dzieci ? tylko ze jak mam rodzine i znajomych daleko to wystarczy ze dodam jedno zdjecie i reszcie wysylac nie musze bo i tak nie moge korzystajac ciagle z tel no ale boli Cie to ze ktos dodaje zdjecie co 5min dziecko siedzie teraz lezy a za chwile bedzie jadlo no to danej osoby profil a tobie tak na prawr nic do tego tak jakby ktos czepil sie twojego np ze ciagle jakies reklamy lajkujesz czy cos innego
dla mnie np jest chore w zwiazku a po 5min zakonczenie i uzalanie sie na tym no ale tez mi nic do tego jak komus cos przeszkadza wystarczy usunac i wsio xd
Edit happy hahha dokladnie czasami to sie zastanawiam czy w koncu ktos doda przepraszam jak kpgos obrzydze ' dzis zrobilam kupe fioletowa i twarda a wczoraj przeciez mialam rozwolnienie '
dla mnie np jest chore w zwiazku a po 5min zakonczenie i uzalanie sie na tym no ale tez mi nic do tego jak komus cos przeszkadza wystarczy usunac i wsio xd
Edit happy hahha dokladnie czasami to sie zastanawiam czy w koncu ktos doda przepraszam jak kpgos obrzydze ' dzis zrobilam kupe fioletowa i twarda a wczoraj przeciez mialam rozwolnienie '
Ostatnia edycja: