reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina aha to rozumiem ze jest taki bezprosedni zakaz dodaqania zdjec dzieci ? :D tylko ze jak mam rodzine i znajomych daleko to wystarczy ze dodam jedno zdjecie i reszcie wysylac nie musze bo i tak nie moge korzystajac ciagle z tel :) no ale boli Cie to ze ktos dodaje zdjecie co 5min dziecko siedzie teraz lezy a za chwile bedzie jadlo no to danej osoby profil a tobie tak na prawr nic do tego :) tak jakby ktos czepil sie twojego np ze ciagle jakies reklamy lajkujesz czy cos innego :)
dla mnie np jest chore w zwiazku a po 5min zakonczenie i uzalanie sie na tym :) no ale tez mi nic do tego jak komus cos przeszkadza wystarczy usunac i wsio xd

Edit happy hahha dokladnie czasami to sie zastanawiam czy w koncu ktos doda przepraszam jak kpgos obrzydze ' dzis zrobilam kupe fioletowa i twarda a wczoraj przeciez mialam rozwolnienie ' :D

Ostatnia edycja:
reklama
Olcia - właśnie ;) ja rodzinę mam porozrzucana po Europie i łatwiej mi dodać zdjęcie na fb niz każdemu wysłać na email , poza tym jak juz pisałam nie widzę w tym nic złego, mam fajnego synka i jestem z niego dumna i będę sie nim chwalić, ba nawet się zastanawiałam czy nie zapisać go do agencji małych modeli ;)

Mi chodzilo o to ze siostra K chodzi co chwile na jakies pseudo sesje z koleżankami. Chwali sie pod zdjęciami jaka to ona nie jest odważna i nikogo sie nie boi. Jest za bardzo rozpieszczona. A wkurza mnie ze dodaje zdjęcia z Kornelia bo po 1 to moje dziecko po 2 to jej fb a nie kornelii po 3 nie zapytała nikogo o zgodę.
Rozumiem jak rodzice dodają zdjęcia to jeszcze ok. Znam dziewczynę rok starsza ode mnie ona zazwyczaj co 3dni dodaje zdjęcie synka. Ja jakos za tym nie przepadam chociaz wiadomo każde dziecko to jakas taka radość :-) Sama dodałam 4zdjęcia Kornelii. Wole jej dawać niz swoje :-D no ale to moje dziecko wiec mam do tego prawo a ona ni stąd ni z owąd bierze ją jeszcze za moimi plecami i byleby zrobic sobie zdjęcie :-D
Ostatnio poszlam zteściowa na szmateks o i kornelia spala. Przebudzila sie o i siostra K wzięła ją bez wiedzy swojej babci strzeliła sobie z nia zdjęcie kamerka, mała zaczela plakac o i babcia K wzięła ją i od razu usnela. Zamiast uśpić ją dalej to ta wolała sobie cyknac zdjęcie byleby miec like :-D

Hejka:)

Synek zrobił pobudkę przed 8:-) brat juz wrócił:) Ale i tak mięliśmy stracha bo mieli stłuczkę;/ musieli wracać z anglii samolotem ale całe szczęście że nic im się nie stało, boję się bo D. napalił się na tą robotę i też chce jezdzić busem, fakt kasa lepsza ale ja zwariuję jak go nie będzie, żadnej nocy chyba nie prześpię;/

lucyp nie dziwię Ci się że się wkurzyłaś, wiadomo jak ktoś wrzuci fotkę z bobaskiem to od razu więcej lajków:)
paulina to dobrze że tym razem rączka jest już dobrze złozona:) ale ile pewnie mała się nacierpiała, dzielna z niej dziewczynka
happymum Twój synek jest przesłodki na każdym zdjęciu!:)

Co do dodawania zdjęć to nie mam nic przeciwko:) Fajnie jest zobaczyc jak rośnie np. synek koleżanki, jak wygląda rodzina z daleka:) Sama dodaję zdjęcia raz na jakiś czas, ale najbardziej denerwuja mnie wpisy ludzi którzy muszą każdym wydarzeniem z życia podzielić się ze światem:p

Miłego dnia

reklama
heja.

Lucypp ja bym chyba trzasnela zeby tak non stop ktoś wstawial zdiecia moich dzieci na swoj profil , bez zapytania. moje dziecko i ma mnie zapytac, czy mozeJeszcze zeby bylo to raz, czy dwa. to ok.. moze sie chce pochwalić siostrzenicą czy bratankiem, ale nie co kilka minut.

Ja zdiecia swoich dzieci wstawiam, dla mnie są najpiekniejsi, najcudowniejsi i bede sie nimi chwalić ile sie da :) A jesli to komus glupie jest?? niech bedzie . nie da sie wszystkich zadowolic. A skoro wstawianie zdiec jest glupie?? po co profil na fb, czy nk?? przeciez to glupie.

ale posty, typu "dzien dobry" czy " boli nas brzuszek" to mnie oslabiają.I zdiecia z dziubkami. noooooo.. gotuje sie we mnie.mam znajoma ktora na fb bardzo czesto wrzuca posty takie *******owate np " zmarla mi ciocia...ble ble ble" "ma ktoś wersalke bo mi sie polamala.." "co robić z zebem gdy boli?" .

My wczoraj dzien spedzilismy nad wodą, u tesciow i w szpitalach. mielismy dosyc grozny wypadek, ale zyjemy.

Ostatnia edycja:
Do góry