reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nam lekarka pozwolila jak O mial ospe. ale tak jak pisze, warunkiem bylo brak temperatury, musial czuć sie dobrze, zero wiatru.

reklama
Paulina-biedna mała:( zdrówka:*
Asik-równiez zdrówka dla synka; )
Mnie wczoraj caly dzień w domu nie było bo byliśmy u rodziców S. Jak zwykle usłyszałam ze moje dziecko jest niegrzeczne:/ ake poza tym było ok.
Dziś sobota to pewnie będę robić porządki

Hejka:)

happymum my też jak zawsze jesteśmy u teściów to P. musi albo cos zrobic albo cos powiedzieć głupiego:p Na szczęście nie robia mi wyrzutów czy coś:)
paulina jak tam Nikolka?

Ja juz posprzątałam, pomyłam okna, pranie powieszone na dworze bo ładna pogoda w końcu, po obiedzie idziemy do parku a pozniej może zrobie jakies ciasto po głowie chodzi mi zebra:)

Miłego dnia

hej

a ja mam tak nie wyparzony jezor ze jak ktos cos do.mojego dziecka to potrafie tak dogadac ze pojdzie w piety dlatego nic nie slysze na temat Zu :D

madzialenka dzisiaj ogladalam Ewa gotuje i normalnie taki sernik zrobila ze pozniej wejde na jej stronke i tez bede robila :D

u nas z rana mgla byla taka ze nic nie widzialam ale teraz juz cieplutko :p w ogile nie mam pomyslow na obiad :p chcialabym zeby ktos nam obiady gotowal hehe xd

olcia u nas tak samo rano była mgła i to fest:) Jeśli chodzi o sernik to uwielbiam:) polecam sernik ,,bez sera,, na śmietanie jest pycha i taki puszysty:) zamiast twarogu dajesz 3 śmietany 18%, szklankę cukru, 2 budynie śmietankowe i pianę ubitą z 4 jaj:)

Paulina zdrówka dla Malej :-(
U nas gorąc! Topie sie!
Dzisiaj wpadla do mnie teściowa i mowi ze bierze mała.
Wiec ja dzis sprzątam, K spi po nocy a niunia .... Eh. Nie lubie jak Kornelia jest u teściowej. Siostra K. ma 17lat i obsesję dodawania co chwile zdjęć na facebooka byleby miec "lajki". I oczywiście Kornelia juz 5 razy znalazła sie na JEJ fb bez zgody mojej ani K. Strasznie mnie to wkurza. Ale boje sie cos powiedziec bo boje sie ze teściowa bedzie miala jakies problemy. Yhhh!

LUCYPP ja nie udostepniam zdjec N. na fb. Na bb pokazalam pare razy ale tez bez szalu. Dla mnie to nie normalne ale znam duzo osob ktorzy co chwile dodaja zdj. A to juz na swiecie a to juz w domu a to pierwszy usmiech albo "siostrzenica u mnie <3" :p

Nika ok. Przebudzenie lepsze niz ostatnio, reka tez duzo lepiej zrobiona, chyba sie wystaszyli ze poprostu ich oskarzymy o zle zlozenie. I ja bym sie jeszcze klocila ale A. Mowi zeby odpuscic.

a ja tam nie widze problemu ze ktos dodaje czyjes czy swojego dziecka zdjecia na portal i jest to calkiem normalne ja np mam rodzine bardzo daleko czy znajomych a ze nie mamy mozliwoscie widziec sie to chociaz sa zdjecia faky nie ktorzy dodaja dla lajkow ale co mnie to obchodzi po co dodaja itp sa to super bo zobacze itp zreszta to tak jak swoich zdjec nie dam bo to jest nie normalne :p ale kazdy ma swoje poglady i jest rowiez super :p

paulina no to na tyle dovrze ze tym razem dobrze zlozyli jej raczke :)

no i wszystkiego najlepszego Ania :)

OLCIA jak sie ma daleko rodzine to sie zdjecia wysyla bezposrednio ;) ja rozumiem dodawanie zdjec z umiarem ale nie wykonujac kazda czynnosc. Sama nie dodalam zdjecia na fb od roku :p

reklama
A ja dodaje dużo zdjęć, uważam że nie ma w tym nic złego ;) ale szanuje zdanie innych i nie przeszkadza mi ze ktoś nie dodaje, bardziej mbie drazni dodawanie opisów ca 10 min typu "jem kolacje" , "ni to po kolacji" "czas spać" " dzień dobry wszystkim " i tak 50 razy w ciągu dnia

Do góry