reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My bedziemy miec 25 os i panujemy kupic 25 butelek wódki 0.5l i 4 butelki wina u nas bedzie od 14 do 19 wiec nie długo jak zostanie to trudno rozda sie albo zostawi ;) dziewczyny a ile placiliscie za sale ?

reklama
Mloda jak od 14-19 to ja bym kupila z 15 butelek wodki. 110zl obiad+ dwa dania gorace + zimna plyta dosc konkretna. Po co zostawiac? Wodka nie ma terminu waznosci moze kiedys sie przyda.

happymum mój synek z kolei teraz podskoczył do góry i waga też powoli idzie do góry, parę miesięcy temu miał97cm wzrostu i ważył 15kg a teraz waży 16,5 i ma już 102cm:-) przez jakiś czas było tak że i waga i wzrost stały w miejsu. A co do witamin to podaje synkowi junical d3 a na jesień spróbujemy wrócić do tranu:) jakiś czas temu podawałam mu Sanostol ale dostał wysypki więc chyba miał nadmiar witamin i wystarczą te z jedzenia
paulina oby z rączką było wszystko w porządku:)

Co do chrzcin to ja robiłam w domu i nie może 2 butelki wódki poszły:) Tak symbolicznie było nikt sie nie upił:)

Lubimy czekoladke ;)

Załączniki

• 1406215110466.jpg
    1406215110466.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 36
Ja przechodziłam ospę w 2 gimnazjum. Przechodziłam strasznie i wolałabym żeby moja Kornelia miała ją wcześniej :) Boję się ze w końcu świnka mnie dopadnie....nie miałam a własnie podobno im później tym gorzej.

MłodaMama18 ale słodziak :-)
Renata zgłoś się lepiej do lekarza! Ja w ciąży ( i przed ciążą) miałam przyśpieszone strasznie bicie serca. Mocno biło i czułam jakby przechodziło sobie w prawo :-D Okazało się potem że mam częstoskurcz. Teraz już mi to minęło ale 3 miesiące temu pojawiło mi się tak na 5 sekund.

Jeju jak dawno nie byłam na forum na laptopie, ciągle na telefonie siedzę ;-)
Wczoraj dostałam @. UMIERAM! Czekolada kokosowa z krwiodawstwa nieco pomaga :-D Dzis tez odwiedziłam ginekologa. Zmieniłam sobie tabletki anty bo po "Harmonecie" byłam nieznośna. Humorki gorsze niż w ciąży. A może ja po prostu taka zła z charakteru?! :rofl2::rofl2::-D

Wczoraj byłam u teściowej. Albo ją ktoś wk....ł w pracy albo K albo ja. Dzisiaj moja mama mówiła mi że po naszym wypadku co niedawno mieliśmy to wpadła tu i z pyskiem za przeproszeniem do mojej mamy wypadła że to JA potrzebowałam butów i kolega że to MY namówiliśmy K na jazde do Rzeszowa i to NASZA wina że byl wypadek! Mam czasami dość tej kobiety.

reklama
od wczoraj nie moglam wejsc na bb :/ ale sie nawkurzalam xd

no to ja tez sie wypowiem na temat ospy :D nie wiem ile mialam ale do dzisiaj mam slady ekropki na czole i jedna na piersi ... ospa wystepuje u dzieci a pozniej u doroslych 18+ to polpasiec gdzie to jest cholernie niebezpieczne bardziej niz ospa mozna po tym np stracic wzrok jezeli przeniesiemy sobie na oko ... wiec juz nie wiadomo kiedy bezpieczniej miec ospe i czy w ogole ja miec

Dziewczyny musze sie Wam pochwalic nie pale juz 2tyg :D moge po cichutku powiedziec ze mi sie udalo :)

a kiedy szczepilyscie na ospe ? razem z jakims szczepieniem czy jak ?

Do góry