reklama
Paulina udanej zabawy życzę ;-) Eh tez ostatnio mowilam mojemu K ze poszłabym na wesele. Moze dlatego mam taka ochote isc bo mojego K kuzynka bierze ślub 5 lipca a nas nie zaprosiła :-( K jest tak wściekły ze az powiedzial ze na naszym weselu nie bedzie i tej kuzynki i jej rodzeństwa i jej rodzicow
Coraz bardziej jestem dumna ze swojej Kornelci! Wczoraj dalam jej z babcia K zupke i co mnie zszokowalo jadla!
A dzis pierwszy raz przespala całą noc! Obudziło mnie wiercenie sie jej, potem otworzyła oczy i jej cudowny uśmiech ;-) aż odechcialo mi sie spac i od 6 sobie leze i planuje dzien co juz nie jest takie fajne :-) a Kornelcia na razie cieszą sie moi rodzice bo w nocy do nich nie przyszla to niech chwile maja przed ciężkim dniem ;-)
Coraz bardziej jestem dumna ze swojej Kornelci! Wczoraj dalam jej z babcia K zupke i co mnie zszokowalo jadla!
A dzis pierwszy raz przespala całą noc! Obudziło mnie wiercenie sie jej, potem otworzyła oczy i jej cudowny uśmiech ;-) aż odechcialo mi sie spac i od 6 sobie leze i planuje dzien co juz nie jest takie fajne :-) a Kornelcia na razie cieszą sie moi rodzice bo w nocy do nich nie przyszla to niech chwile maja przed ciężkim dniem ;-)
Liza
Fanka BB :)
A co wy z tym budzikiem, ja nie wlaczam nigdy a corka miewala na 7:30 do szkoly sama sie zawsze budze no i wakacje tez u nas ;-) Hania najlepsza uczennica w klasie dostala nagrody i jestemy z nij dumni, teraz od wrzesnia juz Daniel idzie do 1...a Miki przedszkole- choc chwile bede miala bez dzieci odsapne...
madzialena647
Hejka
U nas troszke popadało, o 6 pojechałyśmy z siostra i bratem ja jagody, zarobiłam normalnie 40zł siorka zostaje jeszcze na jedna nockę więc jutro chyba tez pojedziemy. synek z katarem juz lepiej, kupiłam mu jeszcze krople które można kropic na ubranko i znacznie lepiej mu sie oddycha
lucyp to super że córci smakuja zupki I jak fajnie że przespała całą nockę
liza ja bym tak nie mogła Zawsze jak musze wcześnie wstać to nastawiam budzik inaczej nie da rady bo bym zaspała mój D. tak samo hehe Czasami nawet nie słyszy budzika więc ja go budze do pracy I gratulację dla córy za dobre wyniki w nauce Mama pewnie pęka z dumy:-)
U nas troszke popadało, o 6 pojechałyśmy z siostra i bratem ja jagody, zarobiłam normalnie 40zł siorka zostaje jeszcze na jedna nockę więc jutro chyba tez pojedziemy. synek z katarem juz lepiej, kupiłam mu jeszcze krople które można kropic na ubranko i znacznie lepiej mu sie oddycha
lucyp to super że córci smakuja zupki I jak fajnie że przespała całą nockę
liza ja bym tak nie mogła Zawsze jak musze wcześnie wstać to nastawiam budzik inaczej nie da rady bo bym zaspała mój D. tak samo hehe Czasami nawet nie słyszy budzika więc ja go budze do pracy I gratulację dla córy za dobre wyniki w nauce Mama pewnie pęka z dumy:-)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Witam mamuśki
Madzialena-dobrze ze synkowi już lepiej
Liza-gratulacje dla córki
Lucyp-super ze noc przespana
U nad deszczowo, ja sprzątam, ,Dennis bajkę ogląda a S. W pracy.
Co do wstawania ja wstaje tak jak mnie Dennis obudzi no chyba że muszę gdzieś iść to budzik ustawiam. Jak S idzie na rano do pracy to staje przed 5 i mnie budzi a ja szykuje mu jedzenie do pracu i idę spać dalej ale nie zawsze
Madzialena-dobrze ze synkowi już lepiej
Liza-gratulacje dla córki
Lucyp-super ze noc przespana
U nad deszczowo, ja sprzątam, ,Dennis bajkę ogląda a S. W pracy.
Co do wstawania ja wstaje tak jak mnie Dennis obudzi no chyba że muszę gdzieś iść to budzik ustawiam. Jak S idzie na rano do pracy to staje przed 5 i mnie budzi a ja szykuje mu jedzenie do pracu i idę spać dalej ale nie zawsze
madzialena647
happymum u nas dokładnie tak samo, wstaje razem z D. albo chwilę przed nim, szykuję mu kanapki do pracy i dalej kładę się spać ale tez nie zawsze bo czasem juz sie nie opłaca
My byliśmy chwile na festynie ale P. nawet nie chcial poszalec na dmuchanym zamku, za to teraz chce iśc na rowerek
My byliśmy chwile na festynie ale P. nawet nie chcial poszalec na dmuchanym zamku, za to teraz chce iśc na rowerek
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
My pobobiedzie czekamy az S. Z pracy wróci i ma przyjechać jego siostra na kawę (nie cierpię jej!)
hej
madzialenka my tez bylysmy na festynie na kwiatkowskim Zu przez caly koncert tanczyla nawet go dotknela i pozniej poszlysmy na autka bylo ok do poki blondynka(czy ja) nie patrzyla na droge wjechalam komu w du... i sie przestraszyla xd
ja wstaje rowno z budzikiem ktorego nie da sie wylaczyc a wiec jest nim Zuzia heh
chyba jesten przed @ bo mam taka ochote na cos i nie wiem co bym zjadla ;/
Zu padla wiec chwila dla siebie wczoraj ogladalam efekt motyla i poszlam spac po 1 a o 6 pobudka nie wiem jak ja dalam rade caly dzien
madzialenka my tez bylysmy na festynie na kwiatkowskim Zu przez caly koncert tanczyla nawet go dotknela i pozniej poszlysmy na autka bylo ok do poki blondynka(czy ja) nie patrzyla na droge wjechalam komu w du... i sie przestraszyla xd
ja wstaje rowno z budzikiem ktorego nie da sie wylaczyc a wiec jest nim Zuzia heh
chyba jesten przed @ bo mam taka ochote na cos i nie wiem co bym zjadla ;/
Zu padla wiec chwila dla siebie wczoraj ogladalam efekt motyla i poszlam spac po 1 a o 6 pobudka nie wiem jak ja dalam rade caly dzien
reklama
RENATA Mi sie wydaje ze kade starsze dziecko to juz po trochu samoobslugaa. U moich fakt, sami sobie radza aletak ze po chwilu przychodzi jeden i skarzy na drugiego.
Ide spac. Reszte napisze jutro.
Od 5 na nogach jestem.
Ide spac. Reszte napisze jutro.
Od 5 na nogach jestem.