reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ewi u nas F jest samoobslugowy. O raczej tez. chyba ze chce na sniadanie jajko smazone, wtedy musze wstac. Ł raczej budzić nie bede. wraca z pracy ok 2 w nocy wiec niech i on ma wakacje :)

Paulina udanej zabawy życzę ;-) Eh tez ostatnio mowilam mojemu K ze poszłabym na wesele. Moze dlatego mam taka ochote isc bo mojego K kuzynka bierze ślub 5 lipca a nas nie zaprosiła :-( K jest tak wściekły ze az powiedzial ze na naszym weselu nie bedzie i tej kuzynki i jej rodzeństwa i jej rodzicow :p

Coraz bardziej jestem dumna ze swojej Kornelci! Wczoraj dalam jej z babcia K zupke i co mnie zszokowalo jadla! :-D

A dzis pierwszy raz przespala całą noc! Obudziło mnie wiercenie sie jej, potem otworzyła oczy i jej cudowny uśmiech ;-) aż odechcialo mi sie spac i od 6 sobie leze i planuje dzien co juz nie jest takie fajne :-) a Kornelcia na razie cieszą sie moi rodzice bo w nocy do nich nie przyszla to niech chwile maja przed ciężkim dniem ;-)

A co wy z tym budzikiem, ja nie wlaczam nigdy a corka miewala na 7:30 do szkoly :D sama sie zawsze budze ;) no i wakacje tez u nas ;-) Hania najlepsza uczennica w klasie :) dostala nagrody i jestemy z nij dumni, teraz od wrzesnia juz Daniel idzie do 1...a Miki przedszkole- choc chwile bede miala bez dzieci odsapne...:laugh2:

Hejka:)

U nas troszke popadało, o 6 pojechałyśmy z siostra i bratem ja jagody, zarobiłam normalnie 40zł :p siorka zostaje jeszcze na jedna nockę więc jutro chyba tez pojedziemy. synek z katarem juz lepiej, kupiłam mu jeszcze krople które można kropic na ubranko i znacznie lepiej mu sie oddycha:)

lucyp
to super że córci smakuja zupki:) I jak fajnie że przespała całą nockę:)
liza ja bym tak nie mogła:p Zawsze jak musze wcześnie wstać to nastawiam budzik inaczej nie da rady bo bym zaspała:) mój D. tak samo hehe:) Czasami nawet nie słyszy budzika więc ja go budze do pracy :p I gratulację dla córy za dobre wyniki w nauce:) Mama pewnie pęka z dumy:-)

Witam mamuśki :)
Madzialena-dobrze ze synkowi już lepiej:)
Liza-gratulacje dla córki:)
Lucyp-super ze noc przespana:)

U nad deszczowo, ja sprzątam, ,Dennis bajkę ogląda a S. W pracy.
Co do wstawania ja wstaje tak jak mnie Dennis obudzi no chyba że muszę gdzieś iść to budzik ustawiam. Jak S idzie na rano do pracy to staje przed 5 i mnie budzi a ja szykuje mu jedzenie do pracu i idę spać dalej ale nie zawsze

happymum u nas dokładnie tak samo, wstaje razem z D. albo chwilę przed nim, szykuję mu kanapki do pracy i dalej kładę się spać ale tez nie zawsze bo czasem juz sie nie opłaca :)

My byliśmy chwile na festynie ale P. nawet nie chcial poszalec na dmuchanym zamku, za to teraz chce iśc na rowerek:)

hej

madzialenka my tez bylysmy na festynie na kwiatkowskim Zu przez caly koncert tanczyla :D nawet go dotknela i pozniej poszlysmy na autka bylo ok do poki blondynka(czy ja) nie patrzyla na droge wjechalam komu w du... i sie przestraszyla xd

ja wstaje rowno z budzikiem ktorego nie da sie wylaczyc a wiec jest nim Zuzia heh :D

chyba jesten przed @ bo mam taka ochote na cos i nie wiem co bym zjadla ;/

Zu padla wiec chwila dla siebie wczoraj ogladalam efekt motyla i poszlam spac po 1 a o 6 pobudka nie wiem jak ja dalam rade caly dzien :D

reklama
RENATA Mi sie wydaje ze kade starsze dziecko to juz po trochu samoobslugaa. U moich fakt, sami sobie radza aletak ze po chwilu przychodzi jeden i skarzy na drugiego.

Ide spac. Reszte napisze jutro.
Od 5 na nogach jestem.

Do góry