reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olcia-mamy dokładnie taki jak na zdjęciu, zabawiania już próbowałam, bajek i nakładania sobie i ulubionym plszaka też nic to nie daje, chwale go zr jest dzielny po każdej inhalacji
Co do szczepienia to naturalne ze się denerwujrsz:)
Ewi-zdrówka dla Bartka.

Dziewczyny pamiętacie jak pisałam że zaczynam ćwiczyć? Chciałabym pochwalić się efektami, mam nadzieję że nie macie nic przeciwko:)

Załączniki

• 1404065596181.jpg
    1404065596181.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 34
reklama
U mnie juz w koncu koniec @ :D
Oby z nóżka bylo wszystko ok :-) moja mame tak w tamtym roku cos w stopę ugryzło ze zastrzyki brała ...

Niedziela za dnia fajnie minęła. Od 13u teściowej do 17. Potem odwiedziny kuzynki. Po 19 przyjazd znajomych na grilla. Po 21 kuzynka pojechała .... I sie zaczelo. Znaczy sie... Uśpiłam Kornelie. Wszystko fajnie elegancko siedze z nimi przed domem i bratowa mi mowi ze "moja niuniusia placze". Lekki szok bo to jej pora spania a bylo juz po 10. Do tego nie ma kolek odkąd odstawiłam ja od piersi. I pol godziny płaczu i teraz spi pol godziny malenstwo zmęczone....
Reszta imprezuje a ja jak na matkę przystało pilnuje małą :-D K na chwile tylko przyjdzie popilnowac jak ja pojde pod prysznic
Chyba ciężka noc przede mna :-(

Hej.

Jestem ciagle i czytam ale nie mam czasu pisac...
Pogoda beznadziejna, masakraaaa.
Maja tak sie zaklimatyzowala w Pl ze hoho po powrocie do Anglii bedzie napewbo jej brakowalo tego towarzystwa stad ;)
Teaciowka tak mi cisnienie podniosla w sobote ze poprostu nie wytrzymam nornalnie z nia!

Ja.juz.uciekam jak bede miec woecej czasu to wstawoe.fotki kiecki ;)

Hejka:)

My na 14 idziemy do lekarza. Synek kaszle i jeszcze katar nic nie przechodzi;/ wolę pójść niech pediatra go przebada

asik D. wczoraj wrócił po 17, porozmawialiśmy sobie do pozna i dzisiaj już jest ok:) chodził naburmuszony przez ostatnie pare dni ale juz teraz wiem o co chodziło, niedawno zmarł jego dziadek i ma wyrzuty sumienia że go nie odwiedzał, bardzo dużo go nauczył i teraz po prostu jest mu przykro że nie zdążył się z nim pożegnać;/ za dużo rzeczy na raz na niego spadło
happymum co za brzuch!! :-) w sensie że super:) Ja ostatnio sporo schudłam, jazda na rowerze robi swoje, ale przydałoby się wrócić do ćwiczeń:)
magda to super że córci podoba się w PL:)

Madzialena-Dziękuję:) polecam Mel B szybko widać efekty:) zostały jeszcze pośladki ale z tum mi trudniej idę, od jakiegoś czasu skaze też na skakance bo nogi wyrabia i tylek ale jeszcze sporo pracy przede mną. Koniecznie idź z małym do lekarza
Edit...
U nas znów ciepło i słonecznie, właśnie wróciliśmy ze soacerku;) biorę się za obiad i sprzątanie:)

Ostatnia edycja:
My już po wizycie u lekarza. Synek jest mocno przeziębiony, nie dostał żadnego antybiotyku na szczęście tylko syrop Pyrosal i Pneumolan i inhalacje z samej soli 3razy dziennie, mam nadzieje że przejdzie ale czeka nas siedzenie w domu przez co najmniej 3 dni;/

U nas troche popadało, ja wlaśnie posprzątałam a P. co chwilę coś podjada, przeziębiony a apetyt ma jak nie wiem:)

hej

Madzialena zdrowia dla P.

Asik dla D rowniez.

Pogoda gorzej niz gów...na. pada, ponuro.No ale nie siedzimy i nie rozpaczamy. dziś bylismy w planetarium i wystawie budowli z klocków lego.

Jutro wracamy.

reklama
Do góry