reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina wizyte w lipcu mamy ja sama chce tylko chodzi mi bardziej jak zachowuja sie zeby po tym czy zolkna czy co bo to co na stronie napisane to z medycznego punktu widzenia :) niby dentysta dzieciecy najlepszy ale wiadomo jakas rezerwe trzeba zachowac bo lekarze przewaznie maja tak ze to co drozsze proponuja i zachwalaja a wole znac opinie w razie 'w' ;) nie no zartuje sobie z ta suknia :p

reklama
Heja.

My juz po zakonczeniu roku. I oficjalnie mamy wakacje :) boooooosz.. budzik wylacze.

zaraz ma kolezanka z dziecmi wpasc. jedno z nich to ta moja chrzesnicA. oz wytarmosze dzieciaka :D

ide wymyslac co na obiad.F chce nalesniki, O lody. :cool:

Hejka:)

U nas dzisiaj cieplutko:) Synek nadal ma katar i troszke chrypkę, pójdę do apteki kupic mu cos na przeziębienie i mam nadzieję że będzie dobrze

młoda mama gratki:) u nas są juz wszystkie ząbki na szczęście:p
happymum operacja rzeczywiście strasznie duzo kosztuje;/ powodzenia na wizycie u lekarza
paulina bawcię się dobrze na weselu:) a jak tam z mieszkaniem bo mięliście oglądać?
ranata ja na Twoim miejscu też cieszyłabym sie z wakacji:p Zero pobudek rano:)

Miłego dnia:)

Paulina-operacje na pewno zrobimy nawet jak będziemy mieli zapłacić 100% tylko ze na raty rozłożymy
Olcia-my chodzimy na fluiryzscje ale Dennis nie ma szkliwa.

MADZIALENA a nie pisalam? Przepraszam :p mieszkanie ok, fajne ale nie bierzemy ze wzgledu na okolice.. gdyby to bylo poltorej km wczesniej to bysmy wzieli. Poprostu to jest w przemyslowej czesci dzielnicy w okolo fabryka same serwisy renault, volvo, hondy, vw... najblizszy plac zabaw poltorej km to sorry :d
HAPPY ;)
RENATA wylacz budzik, dzieciaki cie obudza!!! Haha :d

My z mloda.... SPAKOWANE!!!

Paulina-mam nadzieje ze niedługo traficie na odpowiednie mieszkanko.
Musze posprzątać a tak mi się nie chce ze nie wiem:/ deszczowo dziś i spać mi się chce

paulina szkoda że z mieszkaniem nie wypaliło;/

My już po spacerku, mały ma straszny katar ale po za tym nic sie nie dzieje, właśnie udało mi się namówić go na drzemkę więc może zaśnie:)

Ach wakacje. Tak jak RENATA wylaczam budzik i ciesze sie ze przynajmniej te dwa miesiace normalnie mozna sie wyspac. Matek wcziraj zakonczyl rok szkolny a dzisiaj obydzil sie szybciej niz normalnie di szkoly :-)

reklama
Ewi moi tez np w weekendy wstają wczesniej niz powinni. Czuje ze juz jutro F mi pobudke o 5 urządzi, zebysmy przypadkiem nie zaspali z tym wyjazdem do Torunia. Jedziemy w niedziele. a on mi dziś zaproponowal walizke do auta juz wsadzić. a tak zeby nie zapomniec.

Koezanka niedawno pojechala. chlopaki z jej synem sie wyszaleli, 2 godziny na rowerach, potem przerwa na nalesniki i znowu na rowery.booooze jak oni jedli. jaka cisza byla. tylko mlaskanie, zadnych rozmów, zadnego smiania sie. syn kolezanki to taki jedzący ze parowke poł dnia je, bo on albo nie glodny albo teraz nie moze. a te nalesniki to pozerał jakby 1 raz jadł.

Do góry