paulina wizyte w lipcu mamy ja sama chce tylko chodzi mi bardziej jak zachowuja sie zeby po tym czy zolkna czy co bo to co na stronie napisane to z medycznego punktu widzenia niby dentysta dzieciecy najlepszy ale wiadomo jakas rezerwe trzeba zachowac bo lekarze przewaznie maja tak ze to co drozsze proponuja i zachwalaja a wole znac opinie w razie 'w' nie no zartuje sobie z ta suknia
reklama
Heja.
My juz po zakonczeniu roku. I oficjalnie mamy wakacje boooooosz.. budzik wylacze.
zaraz ma kolezanka z dziecmi wpasc. jedno z nich to ta moja chrzesnicA. oz wytarmosze dzieciaka
ide wymyslac co na obiad.F chce nalesniki, O lody.
My juz po zakonczeniu roku. I oficjalnie mamy wakacje boooooosz.. budzik wylacze.
zaraz ma kolezanka z dziecmi wpasc. jedno z nich to ta moja chrzesnicA. oz wytarmosze dzieciaka
ide wymyslac co na obiad.F chce nalesniki, O lody.
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
U nas dzisiaj cieplutko Synek nadal ma katar i troszke chrypkę, pójdę do apteki kupic mu cos na przeziębienie i mam nadzieję że będzie dobrze
młoda mama gratki u nas są juz wszystkie ząbki na szczęście
happymum operacja rzeczywiście strasznie duzo kosztuje;/ powodzenia na wizycie u lekarza
paulina bawcię się dobrze na weselu a jak tam z mieszkaniem bo mięliście oglądać?
ranata ja na Twoim miejscu też cieszyłabym sie z wakacji Zero pobudek rano
Miłego dnia
U nas dzisiaj cieplutko Synek nadal ma katar i troszke chrypkę, pójdę do apteki kupic mu cos na przeziębienie i mam nadzieję że będzie dobrze
młoda mama gratki u nas są juz wszystkie ząbki na szczęście
happymum operacja rzeczywiście strasznie duzo kosztuje;/ powodzenia na wizycie u lekarza
paulina bawcię się dobrze na weselu a jak tam z mieszkaniem bo mięliście oglądać?
ranata ja na Twoim miejscu też cieszyłabym sie z wakacji Zero pobudek rano
Miłego dnia
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina-operacje na pewno zrobimy nawet jak będziemy mieli zapłacić 100% tylko ze na raty rozłożymy
Olcia-my chodzimy na fluiryzscje ale Dennis nie ma szkliwa.
Olcia-my chodzimy na fluiryzscje ale Dennis nie ma szkliwa.
G
guest-1673535084
Gość
MADZIALENA a nie pisalam? Przepraszam mieszkanie ok, fajne ale nie bierzemy ze wzgledu na okolice.. gdyby to bylo poltorej km wczesniej to bysmy wzieli. Poprostu to jest w przemyslowej czesci dzielnicy w okolo fabryka same serwisy renault, volvo, hondy, vw... najblizszy plac zabaw poltorej km to sorry :d
HAPPY
RENATA wylacz budzik, dzieciaki cie obudza!!! Haha :d
My z mloda.... SPAKOWANE!!!
HAPPY
RENATA wylacz budzik, dzieciaki cie obudza!!! Haha :d
My z mloda.... SPAKOWANE!!!
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina-mam nadzieje ze niedługo traficie na odpowiednie mieszkanko.
Musze posprzątać a tak mi się nie chce ze nie wiem:/ deszczowo dziś i spać mi się chce
Musze posprzątać a tak mi się nie chce ze nie wiem:/ deszczowo dziś i spać mi się chce
G
guest-1673535084
Gość
Ja wlasnie odgruzowuje pokoj po naszym pakowaniu haha
madzialena647
Fanka BB :)
paulina szkoda że z mieszkaniem nie wypaliło;/
My już po spacerku, mały ma straszny katar ale po za tym nic sie nie dzieje, właśnie udało mi się namówić go na drzemkę więc może zaśnie
My już po spacerku, mały ma straszny katar ale po za tym nic sie nie dzieje, właśnie udało mi się namówić go na drzemkę więc może zaśnie
reklama
Ewi moi tez np w weekendy wstają wczesniej niz powinni. Czuje ze juz jutro F mi pobudke o 5 urządzi, zebysmy przypadkiem nie zaspali z tym wyjazdem do Torunia. Jedziemy w niedziele. a on mi dziś zaproponowal walizke do auta juz wsadzić. a tak zeby nie zapomniec.
Koezanka niedawno pojechala. chlopaki z jej synem sie wyszaleli, 2 godziny na rowerach, potem przerwa na nalesniki i znowu na rowery.booooze jak oni jedli. jaka cisza byla. tylko mlaskanie, zadnych rozmów, zadnego smiania sie. syn kolezanki to taki jedzący ze parowke poł dnia je, bo on albo nie glodny albo teraz nie moze. a te nalesniki to pozerał jakby 1 raz jadł.
Koezanka niedawno pojechala. chlopaki z jej synem sie wyszaleli, 2 godziny na rowerach, potem przerwa na nalesniki i znowu na rowery.booooze jak oni jedli. jaka cisza byla. tylko mlaskanie, zadnych rozmów, zadnego smiania sie. syn kolezanki to taki jedzący ze parowke poł dnia je, bo on albo nie glodny albo teraz nie moze. a te nalesniki to pozerał jakby 1 raz jadł.