A ja dzisiaj mialam wypoczynek :-) po 4 miesiącach wstawania po nocach, po pełnych 3 miesiącach siedzenia z Kornelia i po robieniu praktycznie wszystkiego wokół niej mialam 4 godziny odpoczynku w dzien ;-) moj K, jego siostra i jego babcia opiekowali sie mała i ja sobie spalam i nawet nic nie slyszalam :-) tylko jak K przebierał mała to sie obudzilam bo akurat przebierał ją na lozku na którym spalam ;-)
O i tak fajnie minął dzien dopóki nie wrocilam do domu .... Czasami juz tez mam dosc swoich rodzicow,a raczej ojca. Sam sie leni a oczekuje szczegolnie ode mnie i K bóg wie czego....
Pora spac, jutro zakończenie roku szkolnego a od września ostatnia klasa technikum :-) tak sie cieszę ze jeszcze tylko 10miesiecy i koniec szkoly a potem juz praca. Trzeba pokazac ze da sie rade w życiu :-)
O i tak fajnie minął dzien dopóki nie wrocilam do domu .... Czasami juz tez mam dosc swoich rodzicow,a raczej ojca. Sam sie leni a oczekuje szczegolnie ode mnie i K bóg wie czego....
Pora spac, jutro zakończenie roku szkolnego a od września ostatnia klasa technikum :-) tak sie cieszę ze jeszcze tylko 10miesiecy i koniec szkoly a potem juz praca. Trzeba pokazac ze da sie rade w życiu :-)