reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja dzisiaj mialam wypoczynek :-) po 4 miesiącach wstawania po nocach, po pełnych 3 miesiącach siedzenia z Kornelia i po robieniu praktycznie wszystkiego wokół niej mialam 4 godziny odpoczynku w dzien ;-) moj K, jego siostra i jego babcia opiekowali sie mała i ja sobie spalam i nawet nic nie slyszalam :-) tylko jak K przebierał mała to sie obudzilam bo akurat przebierał ją na lozku na którym spalam ;-)
O i tak fajnie minął dzien dopóki nie wrocilam do domu .... Czasami juz tez mam dosc swoich rodzicow,a raczej ojca. Sam sie leni a oczekuje szczegolnie ode mnie i K bóg wie czego....
Pora spac, jutro zakończenie roku szkolnego a od września ostatnia klasa technikum :-) tak sie cieszę ze jeszcze tylko 10miesiecy i koniec szkoly a potem juz praca. Trzeba pokazac ze da sie rade w życiu :-)

reklama
Lucypp-fajnie ze mogkad ode spać:) i powodzenia z ostatnim rokiem! Podziwiam uczące sie matki:):):)
Mlodamama-teraz wuesz czemu mały ostatnio marudzil:) gratki!!!

Dennis śpi; jutro ide z S. Do lekarza w sprawie operacji oczu, ,zibaczymy co powiedzą...

hej.

Oskar wczoraj mial zakonczenie roku, Filip dziś.i w koncu... nie bede wstawac z budzikiem.
do Torunia juz prawie spakowani jestesmy.

Happy a co z oczami S ze operacja mu sie szykuje?? a z tym przedszkolem dla D ja bym rabanu narobila. Toż to o dziecko chodzi. Juz sie przyzwyczaił do dzieci, zaklimatyzował sie, a tu informacja ze sie oni popmylili i od wrzesnia na nowo wszystko.
Ja sie do swoich okularów przyzwyczajam. Dziwnie tak jak nie musze sie produkowac zeby zobaczyć godzine, czy coś przeczytac.

Z tym bólem nóżki to jednak jednorazowe, dziś w nocy było już ok:happy2:

Młoda mama D. też najpierw wyszły górne dwójki a dopiero później jedynki. Śmiałam się, że wygląda jak mały wampirek;-)

Lucyp powodzenia na ostatnim roku

Happy a co S. ma z oczami, że szykuje mu się operacja?

Renata dobrze, że się przyzwyczajasz do okularów

Renata-S. Ma bardzo słaby wzrok -7, 5 i ciągle mu się pogarsza i bardzo szybko, ostatnio jakieś Pół roku temu okulista powiedział że w ciągu 5 lat prawdopodobnie straci wzrok. No i w takich przypadkach często państwo częściowo albo w całości funduje operacje bo koszt to oj. £2000.
A z przedszkolem to tak jak napisałam może chodzić ale musze płacić a na razie mnie na to nie stać.

hej wczoraj sie z mama poklocilam i napisalam jej nie milego esa yhh ale nie odezwe sie do niej

ja mialam zakonczenie juz dawno ale tak to jest w zaocznych tylko indeks musze odebrac.

asik dobrze ze to jedno razowe ;)

happy oby sie udalo ;) pamietam jak moja szefowa nie musiala nosic okularow ale ze jej maz robil i nie dosc ze mial za darmo to jeszcze zwrocili im 100% za ta operacje a jej 50% ale to gornikowa wiec taka zlorowka z niej

dzieqczyny czy ktoras z was lakierowala lub fluoryzacje robila dziecku ? na zdrowych zabkach ?

dziekuje za buziaki dla Zu i rowniez przealylamy ;*

OLCIA a po co na zdrowych? Niby fluoryzacje ma sie w podstawowce ale moim zdaniem teraz to bezsensu, wystarczy dbac o zabki w domu ;)
HAPPY no to konkretny koszt operacji, ale moim zdaniem na czyms takim sie nie oszczedza i nawet jakbym miala placic 100% to bym to zrobila.
ASIK dobrze ze z Damianem wszystko ok ;)
MLODA Mariuszek ma juz tyle zebaczy? Moja tez z pazdziernika a pierwszy wyszedl bodajze na poczatku sierpnia/koniec lipca. Ale teraz nadrabia bo juz 16, jeszcze tylki piatki ;)
LUCYPP dobrze ze odespalas ;) ja dzis tez wyspana, mloda padla o 21.30 dopiero, my z A. ogladnelismy film wiec poszlam spac przed polnoca, a Nikola jak ma milion pobudek tak teraz o 4 na picie i o 6.30 A. ja obudzil jak wychodzil ale dalam jej mleczko i zaraz usnela a wstalysmy o 9.50 heh.

My dzis pierzeny, prasujemy, pakujemy a sama z mloda jestem.. wieczorem jedziemy do szefa na dzialke i tam zostajemy na noc. I zamiast o 3 wstane spokojnie o 4.30 bo tam 10min na lotnisko ;) a przynajmniej na 5.50 mamy byc z walizka bo 40 minut wczesniej zamykaja wyjscia ale lepiej byc wczesniej bo wiadomo kolejka.. wylot 6.50 w Krk na 8 w domu na 9, fryzjer o 11, kosmetyczka 12.30 o 14 slub i bawiiim na weselu ;) uzre sie jak swinia! Takie smaki mam :d

paulina no wiadmo ze hiniena jamy ustnej w domu to podstawa ale moim zdaniem warto tez zadbac i chronic zeby przed prochnica u dentysty zreszta gdzie to nie jest jakis wygorowany koszt a ochrona jest ;) Najesz sie a pozniej we wlasna suknie sie nie zmiecisz ;D

reklama
OLCIA mam jeszcze dwie przymiarki :p pozatym suknia wiazana z tylu ;)
A bylyscie juz u dentysty? Ona to zalecila/zaproponowala?

Do góry