reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi skarzenie to chyba ulubione zajecie moich dzieci. Ale rano o dziwo od jakiegoś czasu nie budzą mnie z informacją ze juz 5 i on ( Filip ) do wstał.

mego chlopa to nawet dyskoteka przy uchu nie zbudzi. mnie za to byle szept.

Liza ja jak sie przyzwyczaje to i bez budzika wstaje. ale ostatnio klade sie pozno to i problem z porannym budzeniem sie.

Bylismy dziś na zakupac. Ł przedluzył umowe na phona. no i wziął nowy model. wkurzyl mnie bo stwierdzil ze on dla niego bedzie. akurat taki jak mi sie podoba.
Ale on dobry chlopak jest podarowal telefon zonie swej :)

reklama
Ja tylko na chwilkę bo teściowa jest. Wczoraj dziadkowie przyjechali na tort (wyszedł super, później wkleję fotkę) i jednak zrobiliśmy grilla. Młody zadowolony z prezentów. Niestety dzień zakończyliśmy na IP bo młodego użądliło coś w stopę (ściągną buciki i skarpetki w piasku). Stópka lekko napuchła a młody nie dał sobie nawet dotknąć nogi i aż wył z bólu. Lekarz stwierdził, że uczulony nie jest, stopa będzie długo boleć bo uciska podczas chodzenia i zalecił okłady z altacetu +p/bólowe.
No i dziś nie pojedziemy na dinozaury....cóż za tydzień się wybierzemy

miłej niedzieli

Witam się niedzielnie; )
Wczoraj byla siostra S. Z rodziną i nawet ok było , bbez żadnych odcinek i głupich tekstów.
Asik-oby nóżka szybko przestała boleć.
Renata-faktycznie Dobry chłop z twojego męża.

U nas nuda i pogoda marna. Dennis bardzo ciężko znosi codzienne inhalacje i jak S. Nie ma w domu to czasem nie jestem w stanie mu ich zrobić bo tak się wyrywa. Nie wiem co dzis na obiad:/ chyba zrobię ziemniaki z sosem pieczarkowym albo zupe jakąś i mam zamiar upiec rogaliki

Hejka

renata ale masz super męża :)
asik oby nóżka szybko przestała boleć
happymum to fajnie że wizyta rodzinna udała się bez żadnych spięć :)

My pospaliśmy prawie do 10:) D. wczoraj mnie wkurzył, niedawno wstał i nawet słowem sie nie odezwał, nie poczekał na obiad tylko pojechał sobie do kolegi:wściekła/y: mam nadzieje że do wieczora tam będzie siedział żebym nie musiała go oglądać:wściekła/y: masakra z tymi chłopami. W dodatku synek dlaej ma katar, zrobiłam mu rano inahalcje z samej soli bo zaczął też coś pokaszliwać;/

Miłego dnia

ASIK zdrowka dla Damianka!!
MADZIALENA moj do kuzyna pojechal ;) ale jaki milutki od rana.

My przezylismy lot ledwo wystartowalismy i mloda komar. Wstala 5 min przed ladowaniem. Ja od 2 w nocy na nogach o 14 ten slub a wrocilismy dzis o 5.40:confused: od 9 znow na nogach. I powiem wam ze pierwszy raz tak sie opilam. Laska kolo mnie tez dala rade. W pewnym momencie prawie na stole usypialam hahaha ale od 3 prawie caly czas siedzielismy na zewnatrz i przetrzezwialysmy bo juz mniejsze tempo bylo.. a do domu wracalismy 7 osobowym autem w 15... 40km. Masakra. Teraz na redbullu jade.

Edit
Ide se do sklepu, moj u kuzyna 10km dalej po czyn dzwoni po co ide do sklepu a ja se mysle wtf do cholery?? Stwierdzil ze namierzyl mnie na gps w co nie uwierzylam bo jego s4 w naprawie a tylko tam ma gps... okazalo sie ze kolega/kuzyn plotkarz ktory zbiera wszystkie newsy ze wsi widzial mnie przez okno i zadzwonil ze ja w domu nie siedze jak A. nie ma tylko se ide do sklepu buhahahaha mogl na ogloszeniach parafialnych napisac jeszcze ze nie siedze w klatce i ide do sklepu burak haha wysmarowalam mu smsa to stwierdzil ze nie mam sie czym nie zdrowo podniecac hahahaha wysmarowalam drugiego i juz cisza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Damian "jedzie" na samych okładach, cały dzień bez p/bólowych więc coraz lepiej z nóżką, chociaż nadal lekko spuchnięta

Happy a często musisz mu robić sama te inhalacje?

Madzialena D. już wrócił?

Paulina to poszalałaś na weselu;-)

hej wieczornie :)

asik brr pewnie mega bol zeby szczybko sie zagoilo :*
happy a macie maske czy do ust? moze wykopnuj cos z gumka i w tym czasie go zagaduj albo wez jego ulubiona zabawke i chwile przed zaloz zabawce inhalator i opowiadaj ze zabawka tez chora ale jaka dzielna ze pewnie od synka sie nauczyla bo ciagle mu sie przyglada i ze jaki jest dzielny ze wytrzymuje inhalacje itp itd :) powodzenia
paulina kuzyn spoleczniak jestes pod lupa strzez sie haha dobrze ze weselicho sie udalo i ze sie wybawilas :)

jeju dziewczyny ja nadal przezywam te cholerne szczepienie :/ moze glupio robie ze czytam rozne historie na necie yhhh przezywam jak mrowka okres ;/

a co do @ to mialam przeczucie przyszla ale jakos bezbolesnie tfutfu :D

reklama
Witam.
Ach wyspalam sie dzisiaj wkoncu.
Bartek w ciągu dnia tez pozwolil sie zdrzemnac. Teraz czekamy na zastrzyk. Duzo dzieci tutaj wlasnie z niby przeziebienien jest.
A u Bartka na domiar zlego gliste wykryli. Po powrocie czeka mnie dezynfekcja calego domu, i chyba bedziemy musieli wszyscy sie przebadac i leczyc razem. Ech.

Do góry