reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się:)
Olcia-dobrze że zachowałas zimną krew i oby wszystko szybko się zagoilo.
Wampi-ja od dziecka mam loki jako jedyna w rodzinie, tylko mija ciociaa lekko falowane a reszta proste.

Byłam dziś na carboocie i kupiłam małemu 2 pary szortów i 2 koszulki niwe i za wszystko zapłaciłam £1 :D i kupiłam mu śliczne tennisowki z bajki tomek i przyjaciele:)

reklama
Witam:)

olcia
jak to dobrze że szybko zareagowałaś! Oby wszystko sie ładnie wygoiło, ja kiedys wylałam sobie na udo cappucino;/ pamietam że lekarka kazała kupić piankę na oparzenia i bardzo szybko wszystko mi sie wygoiło i śladu nie ma.
renata ja tez lubie jak odwiedza nas kuzynostwo P. dziecka wtedy nie ma bo ladnie się bawią:p
happymum to super że zakupki udane:)

U nas już nie pada i słońce nawet wychodzi:) Łobuz jeszcze śpi a po 6 płakał bo cos mu się śniło, krzyczał ,, gdzie moja mama pojechała,, :p Wzięłam go na ręce to od razu się uspokoił i dalej zasnął:)

Miłego dnia

Pierwsza nocka mojego dwulatka nie najlepsza. Młody obudził się z tempką i popłakiwał. Pomyślałam o piątkach a on mówi, że go boli nóżka i pokazuje na kolano:szok: K. mówił, że już wieczorem mu mówił, że go boli i mam teraz zagadkę od czego to może być?

Olcia jej, biedna Zuzia. Dobrze, że tak szybko zareagowałaś. Kciuki, żeby ładnie się zagoiło

Renata zdrówka dla O

Happy fajnie, że zakupy udane

Madzialena mojemu ostatnio też musiało się coś śnić i mówił "Ola daj mi to, plose"

Asik-spóźnione ale szczere życzenia dla twojego dwulatka:)

Zaszła w przedszkolu pomyłka i Dennis pójdzie jednak od września, trochę zła jestem bo juz się przyzwyczaił:/
Poza tym mam dziś strasznego lenia:/

asik równiez życzę wszystkiego najlepszego dla Damianka:-) przede wszystkim dużo zdrówka:)
happymum rzeczywiście szkoda że pójdzie dopiero od września;/ żeby teraz nie płakał że chce do przedszkola;/ ale chociaz juz wiesz że Dennis świetnie radzi sobie wśród rówieśników:)

Synek obudzil się z katarem;/ a mi zaczęła się @ także teraz 5 dni męczarni;/

Madzialena-tak szczerze mówiąc Dennis jest bardzo odważnym dzieckiem i zazwyczaj szybko się odnajduje w nowych sytuacjach. W sumie sue ciesze ze będę go miała jeszcze chwile dla siebie:)
Pistolet na banki mydlane:) polecam Dennis pokochał go:)

Załączniki

• 1403769891391.jpg
    1403769891391.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 37
  • 1403769912383.jpg
    1403769912383.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 37
hej

renata zdrowka dla Oskara. uwierz ze chetnie bym qrzucila go do wanny z wrzatkiem i topila

happy troche lipnie ze im sie 'pomylilo' jakby nie mogli juz go zostawic bez snsu

bylam u lekarza przepisala specialne plastry ktory wyciagaja ropke i smarowac jakas mascia ale rowniez ppwiedziala ze tragedii nie ma i wszystko ladnie sie zagoi. wczoraj wieczorem jeszcze siostra prkzyjechala Jula sie poplakala bo chciala zostac ale dzis do przedszkola musiala isc wiec przyjezdza na weekend do nas :)

wiecie co tak nie raz mi na fb cos przychodzi np non czy nop i z jednej strony faj.ie ze takie cos jest a z drugiej strony czlowiek sie schizuje niby nie jest obowiazek szczepien ale nie zaszczepisz dziecko powaznie zachoruje masz wyrzuty sumienia co z ciebie za matka ze nie szzepilas a zasCzepisz dziecko bedzie mialo powiklania i znowu wyrzuty yhh

odezwe sie pozniej bo malpka wstala ;)
milego dnia

Dzięki za życzonka, Damian przesyła buziaki

Happy szkoda, że się pomylili. Dennis już się zdążył przyzwyczaić a tu zonk a od września na nowo adaptacja

Madzialenazdrówka dla synka. Ja też od dzis z @

Olcia szczęście w nieszczęściu, że poparzenie nie jest bardzo mocne, buziak dla Zu

reklama
Do góry