reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się:)
Olcia-dobrze że zachowałas zimną krew i oby wszystko szybko się zagoilo.
Wampi-ja od dziecka mam loki jako jedyna w rodzinie, tylko mija ciociaa lekko falowane a reszta proste.

Byłam dziś na carboocie i kupiłam małemu 2 pary szortów i 2 koszulki niwe i za wszystko zapłaciłam £1 :D i kupiłam mu śliczne tennisowki z bajki tomek i przyjaciele:)

reklama
Witam:)

olcia
jak to dobrze że szybko zareagowałaś! Oby wszystko sie ładnie wygoiło, ja kiedys wylałam sobie na udo cappucino;/ pamietam że lekarka kazała kupić piankę na oparzenia i bardzo szybko wszystko mi sie wygoiło i śladu nie ma.
renata ja tez lubie jak odwiedza nas kuzynostwo P. dziecka wtedy nie ma bo ladnie się bawią:p
happymum to super że zakupki udane:)

U nas już nie pada i słońce nawet wychodzi:) Łobuz jeszcze śpi a po 6 płakał bo cos mu się śniło, krzyczał ,, gdzie moja mama pojechała,, :p Wzięłam go na ręce to od razu się uspokoił i dalej zasnął:)

Miłego dnia

Pierwsza nocka mojego dwulatka nie najlepsza. Młody obudził się z tempką i popłakiwał. Pomyślałam o piątkach a on mówi, że go boli nóżka i pokazuje na kolano:szok: K. mówił, że już wieczorem mu mówił, że go boli i mam teraz zagadkę od czego to może być?

Olcia jej, biedna Zuzia. Dobrze, że tak szybko zareagowałaś. Kciuki, żeby ładnie się zagoiło

Renata zdrówka dla O

Happy fajnie, że zakupy udane

Madzialena mojemu ostatnio też musiało się coś śnić i mówił "Ola daj mi to, plose"

Asik-spóźnione ale szczere życzenia dla twojego dwulatka:)

Zaszła w przedszkolu pomyłka i Dennis pójdzie jednak od września, trochę zła jestem bo juz się przyzwyczaił:/
Poza tym mam dziś strasznego lenia:/

asik równiez życzę wszystkiego najlepszego dla Damianka:-) przede wszystkim dużo zdrówka:)
happymum rzeczywiście szkoda że pójdzie dopiero od września;/ żeby teraz nie płakał że chce do przedszkola;/ ale chociaz juz wiesz że Dennis świetnie radzi sobie wśród rówieśników:)

Synek obudzil się z katarem;/ a mi zaczęła się @ także teraz 5 dni męczarni;/

Madzialena-tak szczerze mówiąc Dennis jest bardzo odważnym dzieckiem i zazwyczaj szybko się odnajduje w nowych sytuacjach. W sumie sue ciesze ze będę go miała jeszcze chwile dla siebie:)
Pistolet na banki mydlane:) polecam Dennis pokochał go:)

Załączniki

• 1403769891391.jpg
    1403769891391.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 33
  • 1403769912383.jpg
    1403769912383.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 32
hej

renata zdrowka dla Oskara. uwierz ze chetnie bym qrzucila go do wanny z wrzatkiem i topila

happy troche lipnie ze im sie 'pomylilo' jakby nie mogli juz go zostawic bez snsu

bylam u lekarza przepisala specialne plastry ktory wyciagaja ropke i smarowac jakas mascia ale rowniez ppwiedziala ze tragedii nie ma i wszystko ladnie sie zagoi. wczoraj wieczorem jeszcze siostra prkzyjechala Jula sie poplakala bo chciala zostac ale dzis do przedszkola musiala isc wiec przyjezdza na weekend do nas :)

wiecie co tak nie raz mi na fb cos przychodzi np non czy nop i z jednej strony faj.ie ze takie cos jest a z drugiej strony czlowiek sie schizuje niby nie jest obowiazek szczepien ale nie zaszczepisz dziecko powaznie zachoruje masz wyrzuty sumienia co z ciebie za matka ze nie szzepilas a zasCzepisz dziecko bedzie mialo powiklania i znowu wyrzuty yhh

odezwe sie pozniej bo malpka wstala ;)
milego dnia

Dzięki za życzonka, Damian przesyła buziaki

Happy szkoda, że się pomylili. Dennis już się zdążył przyzwyczaić a tu zonk a od września na nowo adaptacja

Madzialenazdrówka dla synka. Ja też od dzis z @

Olcia szczęście w nieszczęściu, że poparzenie nie jest bardzo mocne, buziak dla Zu

reklama
Do góry