reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)
My juz po krótkim spcerku, na obiad makaron z serem:) pozniej wybieram sie z mama na jagody:) cos pochmurno mam nadzieje że deszcz nas nie złapie
renata okularki Ci pasują i to bardzo:-)
olcia ja jak byłam mała to miałam sliczne kędziorki, mama ścięła mi włosy na krótko i juz pozniej miałam lekko falowane, za to teraz mi się kręcą:p
paulina trzymam kciuki żeby wyszło z tym mieszkaniem:)

Miłego dnia:)

reklama
OLCIA co do wlosow hmm moja mloda ma loki, wyglada prze slodko, ale nie wiadomo jakie naszym corka befa sie w przyszlosci wlosy podobac. Ja mam troche krecone i uwazam to za porazke calkowita, bez prostownicy ani rusz,a jak nie wyprostuje to zwiazuje
ASIK kiedy ja sie tego doczekam.. :) dumna pewnie bylas

Szwedzka cierpliwosc mnie az przeraza. Dzis na placu zabaw dziewczynka ok 2 lat wyla o to ze chciala isc na wieksza hustawke. I to nie plakala tylko wyla tak ze az zwymiotowala. I tak z pol godziny i dopiero matka laskawie ja wziela do domu. Dla mnie to nie do pomyslenia, ja bym po max 5 min ryku wsadzila do wozka i do domu..

paulina w zyciu nie mozna miec wszystkiego jak ktos ma proste to chce krecone a jak krecone to na odwrot tak to juz jest ;) i nam juz nic do tego jakie wlosy beda ;)
a co do placzu to nie dopuscilabym do tego zby dziecko zwymiotowalo ale jak np na cos jej nie pozwalam to sobie placzr i placze i tez nie zwracam uwagi i przestaje czasami 20min to trwa

hej

dzieki :) az sie zarumienilam :D

alez dziś mnie Ł wkurzyl. Dobrze ze juz pojechal do pracy bo by chyba dostal.

Paulina i jak z mieszkaniem??

nie moge sie niedzieli doczekac. do Torunia jedziemy. Chyba przez stolice.

paulina ja ostatnio widziałam jak dziecko wyło z dobre pół godziny a matka w tym czasie obskoczyła dwa sklepy a to dziecko tak stało na chodniku i wyło, to dopiero cierpliwość:p Zrobiła zakupy, wzięła małego pod pachę i poszła do domu:p ale ja bym tak nie mogła jak synek zaczyna świrowac to zaraz go zagaduję albo coś i przestaje a raz jak odstawił szopkę na rynku to od razu wzięłam go do domu bo wiedziałam że moje tłumaczenie i tak nic nie da

U nas leje.. zrobiłam zakupy i siedzimy w domu

Olisia u okulisty ok, jedynie młody w poczekalni wywinął orła na mega śliskiej posadzce. Aż się wystraszyłam bo uderzył głową.
Bilans zaliczony. Oprócz pomiarów dostał klocuszki żeby ułożyć wieżę, musiał też pokazać mały i duży klocek...

Paulina jeszcze trochę i Ty się doczekasz wierszyków dla mamy:tak: szybko zleci, młoda pójdzie do p-la i będziesz pękać z dumy

boze dziewczyny ten ch... jest tak bezmyslny ze sobie nie wyobrazacie przyszedl do Zu i kawe sobie zrobil mowie do niego zeby nie stawiala mgdzie Zuzia dosiegnie ale po co mnie sluchac polozyl wrzatek na parapecie ja poszlam do wc i krzyk Zu wylala cala ta kawe na siebie dobrze ze mialam odroch szybko ja rozebralam pod zimna wode jajkiem wysmarowalam klata cala czerwona na buzi krostki czerwone pp drodze do szpitala myslalam ze palipitacji serca dostane i padaczki moja mama szybko przyjechala zalozyla fatlrtuch i weszlysmy vo oczyqiscie nikt nas nie chcial przepuscic plakalam dziecko placze chu... zbilale ;/ ale na cale szczescie zalozyli jej opatrunki i lekarz powiedzial ze nic jej nie bedzie i jutro mam isc do pediatry zeby zdjela opatrunek i zobaczyla jak bedzie ok to masc a jak nie to do lca na chirurgie dziecieca

wampi ehh nawet nie mow mozna powiedziec ze na tyle dobrze ze na klatce piersiowej ma pecherzyki lekarz ppwiedzial ze uratowala ja moja szybka reakcja bo bylo by yragicznie ... a dupkowi to myslalam ze wydrapie oczy i zabije ;/

reklama
Olcia boooooziu.. az mnie zabolało. Biedna Zu.Kilkanascie razy mialam dlon poparzoną. wiem co to za bol. A szanownego pana to bym oblala wrzątkiem. zeby idiota nastepnym razem wiedział jak sie to moze skonczyć i jak boli poparzenie.

U mnie dziś byly dzieci kuzynki. Przynajniej ze swoimi mialam spokój.

Oskara szczepienie znowu odlozone. wygląda jak pobity. oczy czerwone, kinol napuchniety, kicha, smarczy non stop.

Do góry