reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dziewczyny ale ja nie wymagam zeby ktoś mi sie młodym zajmował. No ale siedzi z nim sie bawi ale woła po mnie czy A że mam mu nosa wytrzeć.
Po drugie ciągle wyszukuje mi roboty co gorsza z dojazdami a ja nie jestem zmotoryzowana a ja nie mogę iść do pracy bo nie będę miała z kim młodego zostawić to powiedziała ze na ten czas jej teściowa sie nim zajmie. Staruszka ma 73 lata wodę w kolanach reumatyzm czyli powykrzywiane ręce i ranę na nodze non stop otwartą bo ją gronkowcem w szpitalu zarazili. No czy tak myśli normalny człowiek?

hej mamuski ;)

witam nowa mamusie ;)

papitka zdrowka ;)

magda super ze masz suknie pochwal sie ;)

My wrocilysmy ale jakos nie moge sie odnalesc teraz w miescie hehe moja lekarka zrobila sie dziwna taka masowka szybko szybko z ta plamka nie wie co t jest badanie moczu malej mam zrobic i dziekuje zatkalo mnie totalnie i nie powiedzialam wszystkiego yhh nawet do ksiazeczki nie zajrzala n kompletnie nic.
co d opieki to u palcach jednej reki moge zluczyc kiedy poprosilam mame o opieke nad Zu czasami mnie wszystko meczy ale nie umiem sie z nia rozstac ;D raz bylam taka sytuacja z pol roku temu ze mielusmy jechac do raszowki i nagle sie wkur.... powiedzialam ze nie jade dziadek przyjechal wzieli Zuzie i pojechali a ja plakalam zeby oddali moje dziecko az suszarke z tej rozpaczy rozwalilam no psychopatka ;D

no i ten scielam Zuzi wlosy wyglada jak chlopczyk ale taki przeslodki ;D mam nadzieje ze nie scielam jej lokow bo sie pochlastam ale chociaz jak scinalam kiedys siostrzenice i tez miala loczki to jej nie scielam nadal je ma chociaz moja siostrunia jej prostuje bo ona tak chce dziecko 7lat ;)

edit magda jak sprawdzi sie to co mowili w tv ze lato w pl ma byc bardzo chlodne i ma straszliwy wiatr wiac to wspolczuje pogody wakacyjnej ;p

OLCIA chyba nic nie pobije wakacji na polnocy;) tu caly czas pizdzi, gorace dni zlicze na palcach jednej max dwoch dloni. A w UK u magdy to juz wogole :p
MAGDA dawaj ta suknie ;).uzywke kupilas?

My jedziemy jutro mieszkanie ogladac! Kawalerka, 7 tys kr miesiecznie dosc spora 40mkw prosto od szweda. Dzielnica Sztokholmu, wiec do centrum rzut beretem. ;)

czesc :)

Olcia loczki moga odrosnąc, choc nie muszą :)

U nas pogoda co najmniej dziwna. rano kostycha ze ja w kurtce do B-stoku jechalam. o 10 gorąco, po godzinie znowu zimno, wialo.dojechalismy prawie do domu, gorąco... przebralam sie w krotkie, chmury naszly i lunelo. noooooooooooooz.

No ale bylam na pobraniu krwi. chlopcy za mną. F zakrył oczy bo sądzil ze krew bedzie tryskac jak w horrorze.Oskar zatkal uszy. Bo myslał ze ja krzyczec bede. a jacy zdziwieni ze to tak krotko.
potem na ciuchy na chwile. No i po okulary. Hahahahaha... reakcja chlopaków byla niesamowita. Patrzyli na mnie jakbym kolor zmienila, czy drugi nos mi dorosł. i takie glupie usmiechy hahahaha.

łukaszek stwierdzil ze okulary moge nosić non stop. Tak mnie komplementował, tak slodził.. niewiem czy prawde mowił, czy na glodzie jest. Bo podejrzane to jakies takie.On nigdy az tak wylewny nie był :)

OLCIA dzieki :) w tamtym roku tu bylo piekne lato a tegoroczne to porazka calkowita.
RENATA ja tam uwazam ze przeladnie ci w okularach!

renata qyobraznia dzieci ;D z tymi lokami to od fryzjera zalezy bo jak chu... to zetnie loki i nie odrosna a jak umie scinac to odrosna zalezy kto jaka ma reke wiec przekonam sie za jakis czas jaka mam reke ;D

paulina moze sie ppprawi? chociaz w tantym roku w pl tez bylo piekne lato ahh zobaczymy jak to bedzie to dopiero poczatek ;D

Hej kobietki
Byliśmy wczoraj naDni Mamy i Taty u Oliwci w szkole. Oliwka ładnie wyszła na środek sali i powiedziała wierszyk tak jakby nie miała w ogóle tremy- jestem z niej taaaka dumna:tak: Po przedstawieniu dostaliśmy zrobione przez dzieci wazoniki z kwiatkami i poszliśmy na poczęstunek.

A dziś z Oliwką na badanie wzroku, przy okazji podskoczymy na bilans młodego

Magda pochwal się suknią

Paulina powodzenia z mieszkaniem. Oby tym razem się udało &&&

Renata u nas też taka pogoda w kratkę- raz słońce raz deszcz:baffled: A w okularach na prawdę ładnie wyglądasz

reklama
Do góry