reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć kobietki
Czytam Was ale weny do pisania brak. Dzieciaki już prawie ok. A mnie jak noga bolała tak boli, w środę będę z O. u okulisty to chyba podjadę do rodzinnej i poproszę jednak o skierowanie na prześwietlenie

miłej niedzieli

reklama
U nas cienko. Mamy zablokowane wszystkie konta, i prywatne i firmowe.. dzis obladowana siatami z Nikola w sklepie odrzucalo mi karte. Zadz po A. on probowal zaplacic firmowka. Nic. Bankomat odrzuca karta, mysle se wtf?? A. dzwonil do bankum okazalo sie ze US zablokowal nam srodki na koncie i czekaja do kolejnego przelewu zeby sciagnac niezaplacony podatek... no tak w tamtym roku w pazdzierniku mielismy zaplacic, zapomnielismy.. listy prawdopodobnie przychodzily ale tata A. o nich nie informowal. I tyn oto sposobem jestesmy goli i weseli przynajmniej do soboty...

Paulina-współczuję! Oby szybko odblokowali i wszystko się wyjaśniło
MłodaMama-dobrze ze masz pomoc
Asik-koniecznie idź do lekarza!

My jutro na kolejna wizytę do lekarza, na szczęście sterydy pomagają i mały prawie nie kaszel; D

Hej.
Melduje sie;) Jestem w Pl.
Maja lot zniosla dobrze, spala ciagle, mialysmy wszystkie 3 siedzenia.dla siebie bo sie przesiedli ci co siedzielismy.z nimi ;)
W Londynie zaczepilam chlopaka do pomocy z wozkiem.
Jak wyladowalismy to mala nie.chciala sie obudzic i wyszlysmy jako.ostatnie z samolotu ;)
A tak trzepali.wszystkim.paszporty w Berlinie ze porazka... niektorych po 15 min trzymali i tylko 2 paniusie siedzialy a w tym czasie laduja.3 samoloty... Myslalam ze mnie trafi... Czekali.na.nas godz na lotnisku
. ;/

A z lepszych rzeczy to kupilam juz sukienke :D
To co wazne to juz mam w sumie chyba zalatwione, dzis ciasta zamowic musze.

Dzis dzien taty i.wczoraj mowie do T pamietaj o.swoim tacie bo kupilam.mu.czekoladki i kawe i mowie ze Maja ma dla niego prezent ale dostanie go jutro. A kupilam mu tez bomboniere, kufel do piwa, piwo i brelok :p.zdziwi sie pewnie bo tak to schowalam ze nigdy.by na to nie wpadl :p

Maja zyje tu czasem.Uk, ze godz w tyl.. chodzi pozno spac, pozno wstaje na drzemke.chce.isc o 18 masakraa nie moge jej przestawic!

A tak to szaleje na dworze mimo ze pogoda nie rozpieSzcza zbytnio...
Sorka ze o sobie.. Bede starala sie byc na biezaco ;)

Ostatnia edycja:
Hej.
U nas lipnie kuba od tygodnia chory.
Ropiały mu oczka, Ma gęsty żółty katar ale ściekający o dziwo i kaszel wydaje mi sie że suchy. Znacie jakiś dobry syrop na ten kaszel? Bo podaje Rubital to prawoślazowy niby pomaga jak go zaczyna męczyć ale chyba skutecznie nie wyleczy go.
I mam pytanko w sprawie syropów wykrztuśnych bo one są dosyć cierpkie a powinno sie je przyjmować po jedzeniu i nie jeść i nie pić przez peweien czas po nich a Kubulek nie chce ich brać właśnie przez smak a nawet jak poczuje to automatycznie wymiotuje macie jakis sposób albo znacie syrop który byłby w smaku łagodniejszy?

Nie byłam przez ostatnie dni ale poczytuje was. Nawet zrobiłam bułeczki MłodejMamy:-D Pyszności.

Witajcie,
Ledwo dzis patrze na oczy, Bartek jak zawsze poszedl spac o 22, wstal o 4 juz drugi raz w ciagu tygodnia zrobil taka pobudke. Dzien ladnie sie zapowiadal slonce swiecilo a teraz chumry sie pojawily pewnie zaraz bedzie padac. Ł od jutra do konca mies ma urlop, wiec na spokojnie poroznosze cv do szkol, przedszkoli, internatow itp.
Magda, pokaz suknie ;-)fajnie ze dolecieliscie bez problemow:-p
Paulina oby szybko odoblokowali karty:tak:
Papitka zdrowka dla Kubusia, ja nie pomoge bo nie mam doswiedczenia z lekami
Happy ciesze sie ze z Deniskiem coraz lepiej, oby tak dalej:-p

Dzieki dziewczyny ;) szef jednak wyrozumialy i dzis podrzuci mi kase.

ANULA podziwiam cie. Ja bym wysiadla.
MAGDA pochwal sie ;)

Boziu nie moge z moimi rodzicami. Mam dosc poprostu. Mama dzwoni pare razy dziennie na skypie i pierniczy glupoty za przeproszeniem. Tata id czwartku wieczor w polsce, a on dzwoni na skypie bo on sie za Nikola stesknil dodam ze jutro wraca. Przed chwila dzwonie do mamy zeby jednak wiekszy rozmiar pampkow nam kupila, po czym mowie dobra to czesc a ona "juz konczysz??" No nie bede jej opowiadac o ktorej wstalam ile spalam o ktorej zjadlam sniadanie umylam zeby i o ktorej za przeproszeniem sie wysralam!!! Wrr :/

Magada-miłego pobytu i dobrze ze lot jakoś przetrwalyscie.
Papitka-zdrówka dla Kubulka
Anula-podziwiam Dennis przed 9rano z łóżka nie wychodzi
Paulina-fajny szef:) a co fi rodziców to ja bym się cieszyła moi nawet w święta i urodziny nie pamiętają o mnie i małym.

U nad gorąco:) właśnie jesteśmy na zakupach:)

reklama
Do góry