reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka
happymum ja jestem:p Rzeczywiście cicho tutaj ostatnio;/

My n 14 jedziemy na pogrzeb, P. zostanie z moja siostra to po wszystkim go odbierzemy, będzie miał niespodzianke bo teściu zjechał z Niemiec na 2 dni na pogrzeb a on tak tęskni za dziadkiem:) Potem wraca na 2tygodnie i juz przyjedzie. U nas zimnica straszna a ja muszę wskoczyć w baletki, pewnie wymarznę jak nie wiem;/

Miłego dnia

U nas upał wiec ogarnę trochę w domu a później smazing na ogródku a małemu basen napelnie.... jej nienawidzę pogrzebów. ..moje kondolencje

hej ;) jestesmy i my od 2tyg na wsi i jakos nie chce mi sie wracac do miasta ;) tylko tyle ze tu duza laka jest Zu nie musialam pilnowac do poki nie nauczyla sie bramy otwierac. od rana do wieczora na dworze jestesmy Zu ma jakas plamke na przed ramieniu od tygodnia nie schodzi to ani sie nie powieksza i nie zmienia kolorow pozniej jak bede ja myc to zrobie zdj moze ktoras z was bedzie wiedziala co to jest. oczywiscie jak wroce to pojde do lekarza. a dzisiaj jakiegos lenia mam nic mi sie nie chce

magda milego pobytu w Pl
mloda mama bleee nie lubie jagod ale chlebek wyglada pysznie

happy zazdroszcze tej pogody

Hej. My dzis bylismy na kinderbalu u dwulatka. Supee bylo. Tyle ze dzis panienski kolezanki w PL i zal mi dupe sciska ze mnie tam nie ma... generalnie u nas okm sorki ze o sobie ale ostatnio brakuje mi czasu na wszystkom buziaki

Paulina na czym polega ten kinderbal ? Cos jak urodziny?
Jak tam wgl co z mieszkaniem ? My planujemy przeprowadzkę ale zobaczymy czy cos tajnego znajdziemy ;)
Dziś Malý przechodzi samego siebie nie chce spać ani jesc myślę ze to przez żeby..
Dobrej nocki ;*

MLODA to poprostu urodziny dzieciece ;p w domu robili ;) tort, kawa, poczestunek. Poszlismy o 16 wrocilismy po 21.
Szukamu. Tu naprawde nie jest o to latwo. Ale speluna albo ceny z kosmosu. Kombinujemy zeby A. zatrudnil sie na bialo, wtedy person numer i staranie sie o swoje. A tu narazie w mieszkaniu spokoj. Tzn w soboty pija wieczorem ale ciszej. Juz nie takie burdy. Dzis juz wogole cisza bo tata w PL a lokator na imprezie w centrum bo dzis midsommarrendagen, swieto narodowe i wszyscy baluja i grilluja.

heja.u nas dni miasta są. mielismy wczoraj zostac potanczyć, ale nie dosc ze padalo, bylo strasznie zimno to i wcale dzieci znajomych nie bylo.F i O by sie nudzili.Wrocilismy do domu, dziś pojedziemy mają byc atrakcje dla dzieci.wczoraj tez byly ale padalo, no i zjezdzalnie, zamki trampoliny swiecily pustkami.

reklama
U nas znów śliczna pogoda od rana:) mały lobuzuje a ja jakoś żyje i chyba wpadłam w rutynę

Renata-chciałabym żeby u nas byky takie imprezy

Do góry