reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Paulina- dzieki, na sama mysl skreca mnie w zoladku... Odprawa a pozniej zejscie do samolotu z po schodach z wozkiem, dzieckiem i torba.. a reszta z gorki.. Noo procz zachowania malej w samolocie :p Jeszcze rpbie wczoraj odprawe i patrze a siedzenie losowo mi przyznali pomiedzy ludzmi, B mam nadzieje ze ktos sie zamieni na C przy oknie bo szogun po srodku nie wysiedzi bo bedzie chciala do okna albo zlazic i po pokladzie leciec...
Chcialo mi sie do tej Polski a teraz jakos tak mniej juz...

U nas poza tym nic ciekawego...
T wlasnie wraca bo wypozyczal auto z wypozyczalni i nas odwiezie, do zaplaty tyle samo co bym za taxi musiala dac, wiec bedziemy mogki poplakac na lotnisku :D

reklama
cisza...
my siedzimy juz w domku maly sie ladie bawi ;)
planuje upiec dzis chleb dla niego bez mleka zobaczymy czy mi wyjdzie no i czy bedzie mi sie chcialo isc do sklepu po drozdze ;) jak nie to upieke jutro .. u nas pogoda fajna nie za cieplo i nie za zimno ..

uuu Asik no to nie fajnie ;[ trzymajcie sie ;**

a o to chlebek dla malego alergika ;]
IMG_20140618_200354.jpgIMG_20140618_200453.jpg

Załączniki

• IMG_20140618_200354.jpg
    IMG_20140618_200354.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_20140618_200453.jpg
    IMG_20140618_200453.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
asik oby angina szybko przeszła, a z nogą współczuję;/
młoda mama super chlebek wyszedł:)

Ja przedtem upiekłam puszyste ciasto z jagodami, fajne wyszło:) Na kolację zrobiłam makaron ze szpinakiem, synek zjadł dwie porcje:-) jutro chyba pojedziemy do teściowej.

Milego wieczorku:)

Hej laski:)
Asik-zdrówka dla was!
Magda-spokojnej podróży!
Młodamama-smakowicie wygląda chlebek
Madzialena-ciekawa jestem cxy mój Dennis zjadłby taki makaron:)

Dennis dziś w przedszkolu był super(podobno ) nie płakał i przyniosł do dimu 9 obrazków które namalował, poza tym pani mówiła że super tańczy i chwalila go ze ładnie je.
U nas gorąco i mam nadzieje że tak zostanie

Drogie mamuśki wrzucę tu pewnien wiersz i chce żebyście go ocenily(jeśli to nie kłopot)
"Pamiętasz nasz pierwszych pocałunek? Te słońce zarem serca rozpalajace?
Pamiętasz te pierwsze spojrzenia gorące ? Te ręce się splatające?
A gwiazdy na niebie i słowa "tak bardzo kocham Ciebie"?
Teraz to już tylko wspomnienia. W moim sercu ślad po nich został, w twoim juz nic nie ma. "
Napisane przez pewną nastolatke.

heja.nie czuje nog. tylka tez no i pleców.

wczoraj tak sie nalazilam ze niewiem jak ja dziś na procesji wytrzymam.
bylismy z chlopakami w wesolym miasteczku. nic im nie mowilam zeby wieksza niespodzianka byla. potem na chwile do kolezanki, do rodziców i w domu bylismy przed 22.

a dziś ta procesja. I nie sama procesja mnie oslabia, ale to ze MUSIMY!.

happy dla mnie wiersz jak wiersz. nigdy ich za bardzo nie lubilam,a tym bardziej takich przeslodzonych milosnych, w ktorych co drugie slowo to albo kocham cie, albo tesknie. wiec i w ocenianiu nie najlepiej moge siew sprawdzić.

reklama
Hejka:)

happymum ja kiepska jestem w ocenianiu wierszy :p Jak dla mnie trochę za krótki:)
młoda mama u nas jagód dużo:) Ale jeszcze za bardzo nie chcą skupować szkoda bo zarobiłabym trochę kaski:)

Synek właśnie wstał, po obiedzie jedziemy do teściowej, wczoraj w nocy zmarł dziadek D.;/ Przyjedzie babcia D. a pogrzeb prawdopodobnie w sobotę także małego zostawimy z moją mamą.

miłego dnia

Do góry