reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja jestem ale padam na twarz, Bartek poszedl spac po 22 a wstal po 5:nerd: Ł juz nie mogl zasnac wiec wstal do niego ale ja tez nie spalam bo najpierw maly chcial jesc, pozniej cos jeczal a gdy sie polozylam chodzil po mnie wiec w sumie lezalam a nie spalam ale dobre i to...

witam raniutko ;]
my poospalismy do 7.30 maly teraz sie bawi a ja jakos dzis padnieta jestem nie wyspana ;[
pogoda ladna wiec pewnie pozniej wyjdziemy na spacerek . Jutro mamy zamiar wybrac sie do lasu na jagody i zrobimy bulki z jagodami ;)
milego dnia ;*

Hejka:)

U nas dzisiaj cieplutko, pranie juz wstawione, jeszcze sprzątanie a mama robi kalafiorową :p Dzisiaj stuknęło 5 lat jak jesteśmy razem, ciekawe czy D. będzie pamiętał:-)

happymum salon wygląda super!:-)
młoda mama synek jaki zadowolony:) śliczny jest:) Ja mam zamiar zrobic dzisiaj jakieś ciasto z jagodami:)

Miłego dnia

Gratulacje rocznicowe ;)
My juz po obiadku a tu manius zajadajacy miesko z kości a raczej sama kość ukradł z talerza ;)

Załączniki

• 1403086499227.jpg
    1403086499227.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Hej.

MAGDA udanej podrozy.
RENATA a nie da rady prywatnie?
MADZIALENA gratki. My 15 lipca dwa lata zareczeni a w pazdzierniku 5 lat razem..
HAPPU fajne meble ale sofa kompletnie nie moj styl, ja bym wolala cos w czerni lub bieli skoro meble takie.

Za tydzien Polandia... boziu..

Do góry