reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Właśnie:) jutro wstawie zdjęcia jak juz będzie wszystko:)
A tymczasem macie mnie w krótkich włosach i Denniska:)

Załączniki

• 1402910383199.jpg
    1402910383199.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 40
  • 1402910396191.jpg
    1402910396191.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 55
Hejka:)

Ja padam, po szóstej pojechaliśmy z bratem na jagody, zarobiłam 50zł hehe:-) Zawsze coś:) pozniej będę pilnować siostrzenicy i siostrzeńca, ciekawy dzien sie zapowiada, mam nadzieje zę P. będzie ładnie bawil się z kuzynostwem:)

olcia mój synek tez czasami miewa takie ataki, zwykle kara i zabranie jego ulubionej zabawki skutkuje:) ostatnio zrobil cyrk na rynku bo chłopczyk wziął patyk który on wcześniej sobie upatrzył, krzyczał tupał i mało co nie zwymiotował;/ nie chcial wracac do domu na rowerku więc schowałam mu go za karę na parę dni., no czasami tak niestety jest, trzeba duzo tłumaczyc i dac dziecku sie wykrzyczeć, postawić w kąt niech mu przejdzie, ja tłumacze zawsze jak sie uspokoi bo tak to nawet nic do niego nie dociera
papitka gratulacje:)
happymum śliczne zdjęcia:)

Milego dnia:)

młoda mama bułeczki wyglądaja apetycznie:-) I spacerek widać udany:)

My właśnie wróciliśmy z rowerku, cos zjemy i idziemy dalej na dwór bo pogoda ładna:)

Witamy wieczornie ;)
Ale cisza wszyscy korzystają z pięknej pogody pewnie.
My juz w domu wariujemy na podłodze ;) Manius pewnie dziś pójdzie późno Lulu bo sporo pospal w dzien .. A wam jak minęło popołudnie ?

Młodamama-daj przepis na bułeczki, mały jest super!
Właśnie wróciłam z malym ze szpitala, po południu byliśmy u lekarza i dostał nowy lek na sterydach. Pierwsza dawkę dostał o 19 i poszedł spać obudził się godzinę później z gorączka 38, 1*C , płytkim oddechem i przyspieszonym byciem serca, no to zmierzyli temp. I dali paracetamol , po 30min kiedy on krzyczał stwierdzili infekcje gardła , bo jest czerwone! (Pewnie od krzyku) i po 3h siedzenia temp. Spadła i wysłali nas do domu! Jestem wściekła! Żadnych badań krwi, przeswietlenia klatki piersiowej, tylko a puls miał 170/min. To chore! Dzieciak kaszkr id miesiąca! Astme niby ma :/ a gorączka z niczego i taki puls. Normalnie porażka!

reklama
heja.

Happy a to nie od leku ta temperatura i ten plytki oddech ?poczytaj na ulotce o skutkach ubocznych.

ja odzyskuje sily.wczoraj zamiast lezec do gory nogami i odpoczywac to wybralam sie na grzyby. po poludniu tak mi nogi bolały ze myslalam ze zwariuje.
dziś do logopedy. na szczescie juz nie na 14, tylko 10.30. i juz na NFZ.
pogoda u nas w miare. Mialo byc cieplutko od niedzieli. no ale w niedziele bylo zimno, potem lal deszcz. wczoraj do poludnia tak sobie a potem skwar.

Do góry