reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Czesc dziewczyny :)
My juz od godziny na nogach, ciezko sie przestawic gdy przez ostatni tydzien mlody spal do 9.

Magda alez ta twoja cora fajna :)

Happy ale super Dennis ma ta kurtke. Sama podobnej szukam dla mlodego ale albo cena zabojcza albo to nie do konca to co chce.

Zuzkon witaj. Mama 21miesiecznego lobuza. I powodzenia na usg.

U nas w koncu pogoda jest ladna wiec pewnie wiekszosc weekendu spedzimy na dworze :)

Witajcie,
My na nogach od 5:eek:wlasnie wrocilismy z miasta musialam Bartkowi wymienic sandaly bo zle kupilismy. Kupilam fsolke szpragowa maly lubi wiec na szybko zrobie. U nas goraco jak nic bedzie burza.
Bartek przez 1 miesiac byl grzecznym dzieckiem jadl i spal a pozniej zaczely sie kolki, a jeszcze pozniej po kazdym mm mial problemy z kupka i ulewal, przeszlo przed roczkiem ale wtedy przestal dobrze spac.. Nikt nam nie pomagal bo sami mieszkamy poza tym nie chcialam pomocy nie lubie gdy ktos sie wtraca i robi po swojemu.
Happy super kurtka:tak:
Magda ale pannica Ci rosnie, Bartkowi by sie spodobala bo lubi dziewczynki w tym wieku :-pzawsze chce calowac i pilnuje zeby sobie krzywdy nie zrobily:-D
Ketchu super blog, fajnie sie czyta. Bartek ma kaszkietowke taka jak Twoj synek, mial z tamtego roku fajna z reportera na wyprzedazy kupilam ale krzyczal ze be, wybral wlasnie taka i nie wychodzi bez niej, zaklada nawet gdy nie ma slonca:-p

Ostatnia edycja:
Prosze mój FB jakby ktoś chciał.
https://www.facebook.com/elwira.roginska

mam chwilkę przed powrotem dzieciaków ze szkoły a Bartek własnie w farbach mi grzebie. Ech ogólnie nic mi się dzisiaj nie chce.
Byliśmy z S na zakupach i jako ze Marek ma dzisiaj urodziny szukaliśmy klocków Lego lub Cobi a tu w Lidlu natknęliśmy się na mini bilarda, wiec na nim zaprzestaliśmy poszukiwania. Mam nadzieje że będzie zadowolony.

Happy Przystojniaczek z Denniska.
Magda Świetne zdjęcie.

happymum to super że Dennis pójdzie do przedszkola:) Pewnie jestes zadowolona że udało Ci sie załatwić:) Ja w przyszłym roku postaram sie zapisać P. do przedszkola, może w międzyczasie znajdę jakąś pracę:)

Dzisiaj jezdziliśmy trochę rowerem i prawie cały dzien byliśmy na dworze, jutro ma być jeszcze cieplej:)

Madzialena-ciesze się a x drugiej strony się boje bo on ma dopiero 2latka. W poniedziałek i wtorek będe jeszcze z nim ale od środy zostanie już sam, będzie chodził 11h/ tydzień bo tyle mamy za darmo. W środy 13-17, czwartki 13-17 i w piątki 13-16. Więc będzie chodził mało ale myślę że na początek wystarczy

Ostatnia edycja:
reklama
happymum wydaje mi sie że na początek wystarczy tyle godzin, zobaczysz jak synek zachowuje sie w towarzystwie innych dzieci, będzie miał się z kim pobawić i Ty sobie odpoczniesz:)

Do góry