reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kechu-podziel się słońcem:( przyzwyczai się do dzieci, ja się ciesze ze Dennis się nue wstydzi, może do przedszkola też szybko się przyzwyczai

reklama
Hej, my wczoraj imprezke Mikolaja robilismy, a dzis zaraz mykam obiad zrobie i wyjdziemy na dwor bo potem bedzie upal:szok: :-)
A to moj solenizant i tort :)
Tort wyszedl jak zwykle pycha, i duzy biszkopt i wogole ;-) ;-)

Milego dnia.

hej..

Liza wszystkiego bajkowego dla Mikołaja.I jaki on do Daniela podobny.

My wczoraj caly dzien po za domem. najpierw u mojej mamy. mialo byc na 2-3 godzinki, zrobilo sie 6. Pozniej do auchana.Musialam dla F japonki kupić bo za male mial. dzwna numeracja. adidasy 32 są dobre na niego a japonki 33.i tez dobre. pantofle to i 31 wejdą mu na stope.

wrocilismy do domu po 21.

w piątek bylam u gina. noz ku.wa porazka. Myslalam ze bede glową w biurko stukac. badanie to tylko takie macanie po brzuchu czy sie macica obkurcza, i zajrzala jednym okiem do srodka. No ale co zobaczy?? bez zadnego USG. a sory.. bede miala usg.. 10 lipca.Zapytalam ją o miesniaka.. to powiedziala ze kobiety miewają takie cos. mowie jej ze tak..rozumiem, miewają nawet gorsze rzeczy, ale co mnie to?? co miewaja kobiety. Ze ja jestem po 2 poronieniu w tym roku. no ale ona stwierdzila ze na dzien dzisiejszy ona moze mnie tylko zbadac. wyszlam z tamtąd zszokowana. jakbym po twarzy dostala.aa i na to 2 poronienie tez stwierdzila ze niestety, ale kobietom sie to zdarza. to jej powiedzialam ze akurat to wiem. i ze dobrze ze tylko kobietom.. miezczyzni mają w tej kwestii spokoj.

w srode ide do innego lekarza. Jak ten tez taki olewający bedzie to mnie chyba coś trafi.

Witam się wieczornie:) meble złożone:) jutro rano na dzień próbny do przedszkola z Denniskiem.
Renata-koniecznie idź do innego gina!
Ale tu dzisiaj cisza:/

Ja jutro ide na dzien rodziny z Mikim :-) Ciekwe jak to tam bedzie ;-) mze sie zachęci do przedszkola bo wrzesien nadchodzi szybkimi krokami :tak:
Renata wlasnie pomysl nad zmianą Gina... :/

Upały to pewnie dlatego cisza :tak:

Liza-ja mam nadzieje ze Dennis będzie chciał chodzić:) a wam życzę powodzenia vna dniu rodzinnym
Edit...
Pisze ponownie z korytarza przedszkola:) miałam dziś siedzieć z Dennisem ale po 15-stu minutach i reakcji małego (miał mnie gdzieś i bawił sie z dziećmi) pani kazała wyjść żeby sprawdzić czy będzie płakał, siedzę już 15 min a płaczu nie słyszę wiec chyba będzie dobrze; )

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. :)

Happy chetnie troche troszke słońca bo tak sobie zjaralam plecy i ramiona ze bluzki zalozyc nie moge, taki ból :) i super ze Dennis tak sie szybko zaklimatyzowal :)

Renata skad ja to znam...moj gin na to że krwawie i odczuwam ból przy przytulaniu z moim Z. stwierdzil ze tak bywa. Fajnie nie? Zapisalam sie teraz do innego...niby najlepszy w miescie ale termin mam dopiero na wrzesień :o masakra z ta nasza służba zdrowia.

Hejka:)

U nas upały 30stopniowe:) Wczoraj byliśmy w parku z dinozaurami było super:) ale długo nie byliśmy bo P. cały czerwony tak się zgrzał;/ pojechalismy jeszcze do teściowej to wróciliśmy przed 22, synek zasnął w aucie, przeniosłam go do łóżka i spał do rana:) Dzisiaj mam w planach opalanie, rozłorze synkowi kocyk w cieniu dam mu zabawki to może da mi się chwilke poopalać:)

liza spoznione życzenia dla Mikołaja:*
happymum tak się martwiłaś a Dennis świetnie sobie radzi wśród dzieci:)
renate koniecznie zmień ginekologa;/ moja siostra jest w 11 tyg, pojechała na usg to nawet jej zdjęcia nie dał bo powiedział że to juz 3 dziecko to po co jej i wyprosił jej męża;/ masakra już do niego chodzic na pewno nie będzie;/

Miłego dnia:)

Dennis siedział w przedszkolu sam 40min i płakał jak wychodzilismy, pani mówiła że był grzeczny, jutro znów idziemy; )

Kechu-pociesze się ze ja w ogóle o skierowanie do gina nie mogę się doprosic:(
Madzialena-super dzień wczoraj mieliście:)

Dennis śpi, S. W pracy a ja sprzatam

reklama
happymum dzielny chłopak z Dennisa:)

Ja posmażyłam sie trochę na słońcu, niedługo idziemy na spacerek:) pozniej będę piekła ciasto z truskawkami:) Jutro może przyjedzie do nas chrzestna P. ze swoim synkiem, ma 3miesiące:) No i jutro są urodziny mojej chrześnicy także wieczorem pójdziemy z prezentem

Do góry