reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy wspolczuje i duuzo zdrówka Wam zycze, kurcze ale was złapało... :/ i puscic nie chce :*

Ja ciasto bede robila w piatek :-D Torta i z galaretka jakies inne ;-) bo w sobote urodzinki Mikolaja... :tak: dziecko mi sie starzeje :-p

U mnie dzieciaki za "młodu" czyli jak byli cyckowi to nie narzekalam, spali, jedli, spali, jedli, i tak wkolo, ja porody tez lekko przeszlam i szybko bylam w formie :-) Mikolaj to rok temu potrafil jeszcze codzien spac po 3h :p zreszta do dzis mu sie zdarzy zasnac i spac ze 2h w dzien :happy2:
Pogoda sie poprawila :-) cudnie :cool2:
Maz dzis wziol sobie nowy tel :p zakosilabym mu z checią :-D nibypodobny do mojego ale troszke dluzszy :p a swoj mam od wrzesnia i juz mi sie znudzil :-D:-D:-D:-D:-D ale skubany nie chce sie zgodzic ;-) hehe coz poczekam za 1,5 roku moze cos fajniejszego bedzie :tak:
ide cos zjesc, bo jak wyszlismy o 14 tak dopiero wrocilismy :nerd::cool::happy2:

reklama
happymum pewnie sie wystraszyłaś;/ duzo zdrówka dla Dennisa:* Musicie jak najszybciej wybrac sie do alergologa

U mojego synka tez podejrzewali astmę, tylko raz miał duszności to dostał zastrzyk w przychodni i inhalacje z pulmicortu do domu. Rok temu dostał wysypki która długo nie schodziła i dostalismy skierowanie do alergologa, tam na miejscu miał robione testy skórne, po tygodniu wziewne, nic nie wykazały miał wtedy 2,5roku więc nie wiem od czego to zależy od jakiego wieku robi sie testy:) Wysypka zeszła po maści sterydowej:)

My po drugim spacerku:) Za chwile do P. do kąpania i lulu:) a mnie zaczyna boleć po wyrwaniu zęba;/;/;/

EWI przepraszam ale strasznie powaznie na miniaturce wygladasz :p

Ja sie na alergiach nie znam wiec nie pomoge. U nas zimno, zaraz idziemy z mloda pranie wstawiac. Jutro tutaj swieto, A. ma dlugi weekend, wiec mam nadzieje ze choc jeden dzien bedzie ladny zeby gdzies na rowerach jechac.

Witam:)

My pospalismy znów do 8.30:) Pranie juz wywieszone na dworze, jest ciepło ale pochmurno, cos nie sprawdza sie prognoza pogody bo od dwóch dni miało być słonecznie:p

Miłego dnia:)

Hej, a u Nas piękna pogoda wkoncu ;p
wczoraj do 23.30 bawiłyśmy się z Julka kucykami, aż wkoncu sama stwierdziła że chyba pora spac juz :-)
co do alergi to tez nie pomogę, bo nie miałam nigdy styczności.

Ewi, a mi tam wcale nie wyglądasz na starszą. Zresztą ma się tyle lat na ile się czuje ! Masz może fcb ?

a no i macie Julka z dn. dziecka ;) thumb.html.jpg

Załączniki

• thumb.html.jpg
    thumb.html.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
witam sie dziewczyny:)
u nas noc i ranek spokojnie:) a to dzieki takiemu sprzetowi:)aleria.JPG :)
u nas ciepło ale wietrznie:/
mały siedzi i ogląda klub przyjaciół myszki miki

Załączniki

• aleria.JPG
    aleria.JPG
    16,3 KB · Wyświetleń: 34
23may śliczna masz córeczkę:)
happymum to dobrze że nocka minęła Wam spokojnie:)

U nas pada;/ Na szczęście zdążyłam zebrac pranie:p

reklama
czesc.

my dziś po wizycie u alergologa.Sam Oskar.Filip nie musial, puki skora ladna..

Happy flixonase i ja przyjmuje.tylko ze w areozolu do nosa. w razie zaostrzenia alergii.A u ciebie to chyba coś na zasadzie inhalatora.

Do góry