reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANITA hej ;)
OLCIA aneks taki ze jedna szafeczka, mala lodowka i kuchenka na prad majaca dwa palniki... a za szafka drzwi do mieszkania wlascicieli

reklama
Paulina a to rzeczywiscie lipa na maksa

Happy nie wiem co sie dzieje z tymi dziecmi ;D

Ania witaj ;) gratulacje dla Was

Olcia- ja też nie wiem:/ ciągle powtarza "nie" o cokolwiek go pytam czy Proszę:/ chociaż dzis jak ho kladlam zapytałam go czy kocha mama i powiedział "tak" i dał mi buzi i przytulil się....kocham takie chwile! !!

czesc. ja w szpitalu. wczoraj krwawic zaczelam, L mnie zawiozl na ostry dyzur. nie dali wyboru czy chce zostac czy lezec w domu. na szczescie krwawienie ustalo.jutro USG mi zrobią i bede wiedziala co dalej.

Hejka:)

anita witam i gratuluję:-)
paulina szkoda że nie wyszło z mieszkaniem;/
renata dużo zdrówka, trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło
magda Wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy:-)

Widzę że nie tylko moje dziecko ma humorki:p od rana o dziwo jest grzeczny:) Wczoraj byliśmy do pozna na boisku na festynie z okazji dnia dziecka:) Wszystko było za darmo, dmuchany zamek, kulki, malowanie twarzy i nawet gokarty na pedały, było super:) Dzisiaj znów ma być festyn ale w innym miejscu:) Wrzucę fotki jak będę miała czas:)

Miłego dnia:)

Renata trzymam kciuki

Dziewczyny ja tu z zapytaniem wczesniej pisalam ze zle sie czuje i moje dolegliwosci nadal mam te brozowe plamieni a raczej duzo tego leci ;/ a do tego dzisiaj doszlo mi ze w srodku w macicy mnie szczypie i kluje strasznie to boli a zarazem dziwne uczucie czy ktoras moze tak miala? Juto dopiero ude do gina

Wszystkiego najslodszego dla wszystkich dzieciaczkow ;*

olcia ja nigdy tak nie miałam;/ dobrze że jutro idziesz do ginekologa oby to nie było nic poważnego

Ja mam luz D. wziął małego na ryby a ja zrobiłam sobie kawkę do ciasta:)
Również wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków:*

Hej.

Renata- trzymam kciuki. Daj znac jak bedziesz wiedziec wiecej. A jestes jeszcze w szpitalu??

Madzialena- dziekuje bardzo;)

Olcia- ja tak nie mialam.. ;// lec do lekarza.. moze to nadzerka?

Moj tato wczoraj zlamal noge... Booooooziu.. Jutro ma miec operacyjnie skladana noo bo przeciez weekend i nie ma komu od razu tego zrobic;// porazka z tymi lekarzami jest... Jak zlamal to nikogo w domu nie bylo. i jak na zlosc nie wzial tel z domu a byl na podworku, nie mogl sie podniesc to jakos sie doczolgal do domu i zadzw po brata i do mamy ktora akurat wracala z pracy. Moj pies jest tak za nim ze jak on nie mogl wstac biegal wokol niego i szczekal i lizal go...
Mam nadziejd ze do wesela sie wygoi, bo bedzie przeciez mnie do oltarza prowadzil ;)

Moj jednak pamietal, juz wczoraj wspominal ;) Ja dzis zrobilam przyszny obiadek, torcika a pozniej wybralismy sie do galerii i zamiazt sobie cos kupi. to oczywiscie malej :D noo ale buty sobie upatrzylam na slub niby ale nie wiem :p ladnie wygladaja na nodze i nawet wygodne, musze sie namyslec na nie do wyjazdu ;)

Mala.katar ma.. ;/ bo przyprowadzali ost mi.malego zaziebionego i tak sie meczy.. dzis w nocy co chwile sie budzila.. teraz tez zasnac nie moze to wlaczylam jej Rodzinke.pl bo lubi bardzo ogladac.
Milego wieczoru.

reklama
Magda no wlasnie nadzerke mialam lasetowo usunieta po porodzie a nawet jak ja mialam to nigdy czegos takiego nie bylo ;/ zeby Mai szybko przeszrdl katarrk Zu zachartoeana na tego typu 'zarazanie sie od innych" bo moja mama po porodzie przychodzila prosto z oddzialu a pracujr na wewnetrznym chyba najgorszy oddzial i teraz kto kolwiek przychodzi zakatarzony czy cus to Zu zdrowa jak ryba tfu tfu tfu

Do góry