reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANITA hej ;)
OLCIA aneks taki ze jedna szafeczka, mala lodowka i kuchenka na prad majaca dwa palniki... a za szafka drzwi do mieszkania wlascicieli

reklama
Paulina a to rzeczywiscie lipa na maksa

Happy nie wiem co sie dzieje z tymi dziecmi ;D

Ania witaj ;) gratulacje dla Was

Olcia- ja też nie wiem:/ ciągle powtarza "nie" o cokolwiek go pytam czy Proszę:/ chociaż dzis jak ho kladlam zapytałam go czy kocha mama i powiedział "tak" i dał mi buzi i przytulil się....kocham takie chwile! !!

czesc. ja w szpitalu. wczoraj krwawic zaczelam, L mnie zawiozl na ostry dyzur. nie dali wyboru czy chce zostac czy lezec w domu. na szczescie krwawienie ustalo.jutro USG mi zrobią i bede wiedziala co dalej.

Hejka:)

anita witam i gratuluję:-)
paulina szkoda że nie wyszło z mieszkaniem;/
renata dużo zdrówka, trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło
magda Wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy:-)

Widzę że nie tylko moje dziecko ma humorki:p od rana o dziwo jest grzeczny:) Wczoraj byliśmy do pozna na boisku na festynie z okazji dnia dziecka:) Wszystko było za darmo, dmuchany zamek, kulki, malowanie twarzy i nawet gokarty na pedały, było super:) Dzisiaj znów ma być festyn ale w innym miejscu:) Wrzucę fotki jak będę miała czas:)

Miłego dnia:)

Renata trzymam kciuki

Dziewczyny ja tu z zapytaniem wczesniej pisalam ze zle sie czuje i moje dolegliwosci nadal mam te brozowe plamieni a raczej duzo tego leci ;/ a do tego dzisiaj doszlo mi ze w srodku w macicy mnie szczypie i kluje strasznie to boli a zarazem dziwne uczucie czy ktoras moze tak miala? Juto dopiero ude do gina

Wszystkiego najslodszego dla wszystkich dzieciaczkow ;*

olcia ja nigdy tak nie miałam;/ dobrze że jutro idziesz do ginekologa oby to nie było nic poważnego

Ja mam luz D. wziął małego na ryby a ja zrobiłam sobie kawkę do ciasta:)
Również wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków:*

Hej.

Renata- trzymam kciuki. Daj znac jak bedziesz wiedziec wiecej. A jestes jeszcze w szpitalu??

Madzialena- dziekuje bardzo;)

Olcia- ja tak nie mialam.. ;// lec do lekarza.. moze to nadzerka?

Moj tato wczoraj zlamal noge... Booooooziu.. Jutro ma miec operacyjnie skladana noo bo przeciez weekend i nie ma komu od razu tego zrobic;// porazka z tymi lekarzami jest... Jak zlamal to nikogo w domu nie bylo. i jak na zlosc nie wzial tel z domu a byl na podworku, nie mogl sie podniesc to jakos sie doczolgal do domu i zadzw po brata i do mamy ktora akurat wracala z pracy. Moj pies jest tak za nim ze jak on nie mogl wstac biegal wokol niego i szczekal i lizal go...
Mam nadziejd ze do wesela sie wygoi, bo bedzie przeciez mnie do oltarza prowadzil ;)

Moj jednak pamietal, juz wczoraj wspominal ;) Ja dzis zrobilam przyszny obiadek, torcika a pozniej wybralismy sie do galerii i zamiazt sobie cos kupi. to oczywiscie malej :D noo ale buty sobie upatrzylam na slub niby ale nie wiem :p ladnie wygladaja na nodze i nawet wygodne, musze sie namyslec na nie do wyjazdu ;)

Mala.katar ma.. ;/ bo przyprowadzali ost mi.malego zaziebionego i tak sie meczy.. dzis w nocy co chwile sie budzila.. teraz tez zasnac nie moze to wlaczylam jej Rodzinke.pl bo lubi bardzo ogladac.
Milego wieczoru.

reklama
Magda no wlasnie nadzerke mialam lasetowo usunieta po porodzie a nawet jak ja mialam to nigdy czegos takiego nie bylo ;/ zeby Mai szybko przeszrdl katarrk Zu zachartoeana na tego typu 'zarazanie sie od innych" bo moja mama po porodzie przychodzila prosto z oddzialu a pracujr na wewnetrznym chyba najgorszy oddzial i teraz kto kolwiek przychodzi zakatarzony czy cus to Zu zdrowa jak ryba tfu tfu tfu

Do góry