reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
u nas nic nowego, O. w szkole, K w pracy a ja z mlodym siedzę. Zaraz idziemy na zakupy, potem obiad i może popołudniu przejedziemy się gdzieś rowerami:-)

Paulina szkoda, że z mieszkaniem nie wypaliło

Renata współczuję i trzymam kciuki aby było wsio ok

Anita witam i gratuluję :)

Olciaa noo moje łobuzy też dokazują

Happy cudowne są takie chwile kiedy dziecko przytula i mówi, że kocha:tak:

Magda wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Zdrówka dla taty.

reklama
Witam sie :)
Magda Gratuluję rocznicy:) która to? I oczywiście zdrowka dla taty.
Właśnie próbuje dodzwonić sie do lekarza bo Dennis znów kaszel:/ już było lepiej a dziś w nocy znów masakra:/ najgorsze ze ten kaszel nie brzmi jak przeziębienie tylko jakby mały sie krztusil:^

Hej.

Kazali tacie przyjechac dzis na 8 rano i co? duupka.. Przyjeli go laskawie na oddzial i to ok 13 dopiero! kazali byc naczczo, a zabieg moze zrobia jutro jesli beda mieli wolne miejsce, bo na jutro maja zaplanowanych troche zabiegow.. Wtf?? parodia... nagly przypadek i moze tak albo siak... odkad przyjechal na oddzial prosil o cos przeciwbolowego to dopiero teraz mu dali zastrzyk... Porazka z tymi lekarzami....

U nas dzis ani cieplo ani zimno.. siedzimy na dworze, dzis jednak mlodego pilnuje i bawia sie na dworze.

Wlasciciele chaty tez pojechali dzis do Pl bo dostali tel ze z jego ojcem zle pod aparatura lezy w szpitalu, niewiadomo czy zdaza dojechac nawet.. Zwolnili dzieciaki ze szkoly, spakowali sie w godz i pojechali.. a dzieciaki jakie uradowane tu skakaly.. Huuuura jedziemy do Polski.. ;) Naeet pewnie nie orientuja sie w sytuacji. Do 2 tyg powinni wrocic.

Papitka- wszystkiego najlepszego dla Kubusia ;)))))
Happy- 4 laTA :D
Olcia- a moze byc nawrot? Bylas u gin?

Wracam od lekarza i jestem załamana u Dennisa podejrzewają astmę, dostał maskę i instalator, za 2 tygodnie kontrola.
Mój brat ma astmę i widziałam jego ataki i częste pobyty e szpitalu:(
Magda-opieka lekarska w pl to parodia! U nas w tym roku będzie 6 lat
Papitka-100lat dla Kubusia!

Hej

Widze ze wszystkie dzieciaczki dokazuja ;)

Magda zrowka dla taty oby szybko sie zagoilo. Co do sluzby zdrowia to sie zgadzam. Chociaz tak jak chodze do mamy do szpitala to Ci lekarze zarabiaja krocie a pacjentow maja w powazaniu a nie daj Boze zbudz lekarza to Cie opier... jeszcze. Magda moja siostra miala wypalanke i miala nawrot a ja mialam laserowo wie nie wiem czy moze bgc powrot. Ale w ttm rzecz ze jak ja mialam ta nadzerke to nic nie bolalo itp tylko po badaniu gin zawsze plamilam ale to normalne bo to rana w szyjce jest ale nigdy zegos takiego. I nie bylo miejsc u mojego wiec codziennie bede wydzwaniac

Happy oby to bylo przypuszczenie ktore sie nie sprawdzi ale zdrowka dla Denisa

Dzisiaj otworzyli u nas park nowy tzn ' wyremontowany' i jestem mega zadowolona Zu tez. Jest tam mini zoo kuce swinie kozy owce itp jest kilka wielkich klatek i tam sa ptaki pawy czaple itp place zabaw sa dwa jedeb wielki sa te chustawki co ktoras z dziewczyn pokazywala zdjecia a ja ubolewalam ze u nas nie ma ;D dinozaury sa staw itp no i na tym wielkim placu jest fontanna dla mnie to zmora wiadomo dlaczego dzisiaj Zu wracala mokra bo poviegla tam ;p no ale jestem mega zadowolona ;D

A jak to raczysko?? Tego sie boje i jakos w myslach to mam

Happy- jej... mam nadzieje ze to jednak nie astma!!!
Olcia- nie mysl tak nawet no cos ty!!! do lekarza pedz!

Jutro laskawie tacie zrobia operacje, zeby poskladac stope. Bedzie mial zalozone druty na 6 tyg.. Nie bedzie mogl autem jezdzic i tak przezywa ze bedzie musial kierowce wynajac.. Bo na gielde jezdzic musi, no bo kasy ttzeba, bo teraz dach robia.. ;/ jak nie urok to..... masakra jakas..

Ja za 2,5 tyg do Pl juz lece.. matkp jak ten czas pedzi...

Renata- kochana i co u ciebie???
Paulina- gdzie sie podziewasz?

Hej

Magda wspolczuje z powodu taty

Olcia do lekarza idz.

ja niestety znowu poronilam.nie chce o tym pisac, myslam ze lepiej ze mną bedzie..

reklama
Do góry