reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy ale Zu chora nie jest tylko w nocy cos ja budzi i ryczy bez powodu moze duch ?? Bo ostatnio sie dowiedzialam ze ten dziadzius co tu mieszkal umarl w tym mieszkaniu brrrr ... nie mozliwe wiatropylna nie jestem ;p

reklama
Olcia-strasznie ja bum po nocach spać nie mogła:/ Dennis dzisiaj miał dzień bez drzemki wiec ładnie poszedł spać a ja siedzę i czekam az S. Z pracy wróci

Hej.
Jestem po przerwie.. Maja ostatnio jest tak niegrzeczna ze odwroce glowe tylko a ta juz cos psoci.. Od 3 dni walcze z nia o wchodzenie na stolik szklany... Noo tak sie na niego upierdziala ze juz wzielam zabawki ulozylam tam, to bierze malpiszonek zrzuca je i to z taka sila ze tylko patrzec kiedy sie polamia, a ona sie smieje ;//

Olcia- taki z FP jej kupilas garnuszek z klockami? Bo moja ma taki, kupilam jej na gwiazdke. I on tez tak wlasnie lAta ze az echo idzie..

My na szczescie procz porodu w szpitalu nie bylismy i mam nadzieje ze nie bedziemy!

W ogole mala.od kilku dni nie spi w dzien... Masakraa jakas.. Wstaje po 8 a zasypia ok 22;/// Ja padam na twarz a moj sie jeszcze pyta czemu zla chodze... A mala czasem wyje sobie po 2 godz bo czegos jej dac nie chce.. ;/ ehh

W niedziele mamy rocznice :D ciekawe czy bedzie pamietal :D
Jutro na carboot smigam bo pogoda ma byc sprzyjajaca ;)

Heja. booooziu chyba swieto dziś jest. spalam do 8.15. ja juz nie pamietalam co to znaczy byc wyspaną :)

Magda lącze sie w bolu. O tez ostatnio przechodzi samego siebie. I widze ze doprowadzanie mnie do szalu sprawia mu przyjemnosc.Na wycieczce nauczycielka zabrala na chwile ode mnie bop bylam gotowa go rozszarpac.Teraz mamy etap przemądrzania sie, zaczepiania innych po chwili jest dziki pęd do mnie i ryk jakiego swiat nie slyszal ze ktoś go bije.

a u mnie cierpliwosci za grosz obecnie nie ma.

zawroty glowy za to mam. czasami to az mnie zemdli tak sie kreci ;/ niech sie to skonczy..

MAGDA moja tez nie spi w dzien ;) wstaje kolo 8 ale zasypia 20/21. I tez czasami wyje po godzinie dwie jak czegos nie pozwole. Czasami przechodzi sama siebie i mam ochote tak przytluc w tylek ze szok...

My dzis wieczorem jedziemy ogladac mieszkanie. 7 tys koron miesiecznie moze babeczka zejdzie troche z ceny. Polka, starsza kobitka ale przez tel wydaje sie spoko.

No i doooopa. Jak zobaczylam aneka kuchenny to mialam dosc, a jak wlascicielka odpalila przy nas i Nikoli papierocha to wygralo.

Magda tak teb jak ja Ciebie i Pauline diskonale rozumiem haha xd tylko ze jak ona placze bo cos to odwracam jej uwage udajac glupka xd powinnam isc z moimi zdolnosciami fo cyrku hah xd a dzus poszlysmy di dziadkow rowerkiem oczewiscie z niego wyszla i prowadzila oni poszli do auta i chwila miemnt mojej nie uwagi a ta siup za nimi dobrze ze to ulica nie byla aaaaa szok a tak sie doczekac nie moglam az zacznie chodzic a jak ucieka to rozmyslam o zakupie szelek buhahaha

Paulina a co z aneksem bylo nie tak?

Magda ja tez oprocz porodu z nala nie bylam w szpitalu i mam badzieje ze nie trafimy w ogole tfu tfu ;) ja juz nie mam pomysliw co z tymi zabawkami robic i co jej kupywac ;/ jutro pierwszy raz na basen idziemy jestem ciekawa czy wyjde zadowolona czy wkur.... ;D

Renata zawroty dosc niebezpieczne bo np jak nikogo nie bedzie w poblizu a zemdlejesz to nieciekawie ale oby takiej sytuacji nie bylo ;p

Komus cos mialam odpisyac ale nie pamietam starosc nie radosc hehe xd

witam obecnie jestem pod koniec 6 miesiaca:) dzidziusia urodze w wieku 20 lat i jest to ciaza planowana bardzo sie cieszymy z narzeczoneym a za 7 dni juz mezem:) jak wam mija ciaza pozdrawiam

reklama
Paulina-szkoda ze nie wyszło z mieszkaniem:/
Anita-witam
Olcia-Dennis też niegrzeczny ostatnio:/
Kupiłam dennusowi kręgle na dzień dziecka

Do góry